Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İslam Dininden Soğuyan Var mı?


firarist_

Önerilen İletiler

  • 4 ay sonra...

Islamdan sogumak icin gercekte bircok degil cok neden  var.Bugün Islami temsil ederek gerek Diyanette,gerek yönetimde gerekse cemaat denilen kirli ve karanlik dehlizlerde yikim icin calisan müslüman görünüslü din bezirganlari sayesinde Islam artik din olmaktan cikmis toplumu kandirma,sömürme ve Islam üzerinden köseyi dönme kurumu haline getirilmistir.

Islamin rehberi Kuran'dir.Yani Islam Kuran'dadir,Kuran'da olmayan bir uygulama Islama ait degildir.Haram da Helal de Kuran'dadir.Sünnette Farzda Kurandadir.Kuran disinda birtakim din tacirlerinin söyledikleri yalandir.

Bugün AKP'nin Genel Baskani olan zat,Memleketi rize'de,eline almis mikrofonu sanki gündemde baska hicbir konu yokmus gibi "Sigara Haram"dedi.Kaynak olarak ta Diyanet Isleri Baskani'ni gösterdi.

Sigara evet sagliga zararlidir,Icmemek gerekir ve istenirse hicte öyle zorluk cekmeden birakilabilir.Yeter ki irade saglam olsun.Ancak:

Sigara Haram degildir.

Sigaraya haram demek Allaha inanmamak demektir.Kuranda olmayan bir sey sözümona zaten kim oldugu bilinen bir Diyanet Baskani'nin söylemesi ile Haram olmaz.Helalde olmaz.

Sigaraya haram diyenler Kuranda ki bazi ayetlere dayanarak kendilerince Haram uydurmasi yapiyorlar.Eger sigara haram olsaydi Allah bunu kitabinda aynen emrederdi.Yok efendim ozaman sigara yokmus da o nedenle ayet öyle yuvarlak olarak yazilmis mis!

Eger Allah herseyi bilen bir gücse  asirlar sonra sigara diye birseyin ortaya cikabileceginide bilirdi.Kimse kendini kandirmasin.Ancak Islami din olmaktan cikaran zihniyet,Türbanin yoksa Allah seni cehenneme sokacak diyerek Islami bir bez parcasina indirgeyen ve bugünde Sigara haram diyen ayni zihniyettir.

Bakin Islam ülkelerine,ne insanliktan ne sosyal yasamdan,ne haktan ne adaletten eser olmayan ülkelerdir,Tamamen emperyalizmin hizmetkarligi icin birbirini bogazliyorlar.Emperyalistler silah veriyor müslümanlar birbirini katlediyor.

Sigara haram diyen zihniyet ve o'na akil veren zihniyet her nedense SIgaradan alinan vergilerde haramdir diyemiyor.

Sigara haramdir diyen ve bunu diyene akil veren zihniyet,Kul hakki yemekte günahtir haramdir diyemiyor zevk sefa icersinde yasarken sigaradan baska hicbirseyi olmayan milyonlarin yasam haklarina tecavüz etmeyide müslümanlik sayiyor.

Sigara haramdir diyen zihniyet,Tecavüz edilen öldürülen kadinlarimiz,cocuklarimiz kizlarimiz icin tek bir kelime ilede olsa agizlarini acmayarak bu tecavüzleri Islamin kilifina sokmaktadirlar.

2020 TL asgari ücretle yasamini,evini cocuklarini gecindirmeye calisan milyonlari görmeyip Sigara haramdir diye fetva verenler gercek  haramin1150 odali sarayda oturmak oldugunu söyleyemeyecek kadar da insanliktan nasiplerini alamamislardir.

 

saygilarla 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Sigara haramdir,diyenler daha düne kadarda Faiz haramdir diyordular.Ancak haram olmadigini bizzat Diyanet Isleri Baskani acikladi ve ayrintilarini vererek:"Kamu Bankalarinda faiz haram degildir"dedi.Yani kamu bankalarinda faiz helal özel bankalarda ise haram.

Iste Islam budur.

Özel bankalardan istedikleri gibi sögüslenemeyenler kamu bankalarina ihtiyac duyuyorlar.Paranin veya faizin kamu bankasi özel bankasi yoktur eger faiz haramsa haramdir helalse bunun sartlari yoktur.Hepsi helaldir.O zaman Islamdan kusku duymakta hakliyiz.cünkü eger bir diyanet isleri baskani Kuranda haram denilen bir seyi helal yapiyorsa ya Kuranda bir celiski vardir ya da Diyanette.

Diyanet milleti islamlastirmak erdoganin rejimini insa etmek icin.müthis bir calisma icerisindedir.Bu calismanin icinde Erdoganin yandas müteahhitleri vardir.Yani konut yapip ama satamayanlar,iste müslümanlari aldatip,kamu bankalarindan kredi cekmeleri icin faiz haram degildir günahini bile isleyecek kadar gözleri dönmüstür.

Milli Piyango haramdir diyerek,Milli Piyango biletlerinin satisindan elde edilen geliri birilerinin kasalarina aktarirken haram olmayan Milli Piyango vatandasin bir ümitle para verip aldigi piyangoya haram diyorlar.Deveyi hanutuyla götüren müslümanlar bunlardir iste.

Insanlari aldatip Beytülmali soyanlar,yetimin hakkini yiyerek Itibardan tasarruf olmaz diyenler ,milyonlarca insani asgari ücrete mahkum edip,emeklisine damla damla zam yapanlar,milyonlarca üniversiteleri gencin issizligine göz yumanlar, utanmadan dinden imandan bahsedip birde Müslüman Yilbasi kutlamaz diye insanlarin senede bir gün olsun eglenmesine bile karsi cikiyorlar.

Evet müslüman Yilbasi kutlamaz ama müslüman calar,haram yer,cocuklara tecavüz eder,kadinlari hunharca öldürür müslüman hakimler tarafindan IYI HAL denilerek cezasi asagi cekilir.Iste Islam iste Müslümanlar.

Ve bunlar ayni zamanda Islamofobi den bahsederler.Nereden ögrendilerse bu kavrami.Müslümanlardan korkmak icin onlarca neden vardir.Müslüman korkusu mantiken Islamdan korkmak demektir.Birbirini öldürenler,birbiriyle savasanlar,cikarlari icin emperyalistlerle isbirligi yapanlar,emperyalizmin cikarlari icin kendi milletine ve devletine ihanet edenler,insanliga zerre kadar hizmetleri dokunmayanlarin Müslümanlar olduklarini bilmeyen var mi?

Hangi Islam ülkesi cagdas bir egitime,cagdas bilime cagdas ekonomiye önem vermektedir.Varsa yoksa arapca Kuran Kurslari acarak gencecik beyinleri kendi dillerinden uzaklastiran ve Allahin dinini gercek anlamda ögretmeyenler Müslümanlar degil mi?

israil düsmanligi yaparken oglunun Israil ile ticari isler cevirmesine gözyumanlarOsmanlicilik fantazileri ile Cumhuriyeti yikmaya calisan sabah aksam Atatürke saldiranlar müslümanlar degil mi?

Islamin nesini sevmeliyiz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.