Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ekrem İmamoğlu - Herşey Çok Güzel Olacak - Bu Fotoğrafları Görünce Türkiyenin Geleceğini Görüyorum Gibi Oluyor


media

Önerilen İletiler

Ekrem İmamoğlu - Herşey Çok Güzel Olacak - Bu Fotoğrafları Görünce Türkiyenin Geleceğini Görüyorum Gibi Oluyor

Alıntı

Ekrem İmamoğlu (4 Haziran 1970, Akçaabat), Türk iş insanı ve siyasetçi. 2014-2019 yılları arasında Beylikdüzü belediye başkanı olarak görev yaptı. 2019 Türkiye yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı olarak seçildi. 

whatsapp-image_16_9_1557859763.jpg

whatsapp-image-2019-0652.jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-77.jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-266.jpg

whatsapp-image-2.jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-2.jpg

Özellikle bu yukarıdaki resim Türkiyenin geleceğini gösteriyor. Adamın yüzünden sevgi, hürmet, doğallık akıyor. Dilerim hiç değişmez....

whatsapp-image-2019-05-14-at-21.jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-21..jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-21.2.jpg

whatsapp-image-2019-05-14-at-21.20.jpg

whatsapp-image-2019-0.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir tane daha :)

brffffffff.jpg

 

100 yaşındaki nine "Her şey güzel olacak" dedi... Valinin zor anları

Karabük Valisi evinde ziyaret ettiği 100 yaşındaki Nazire Baş'a "Bir şeyler söylemek ister misin?" diye sorunca "Allah her şey güzel olacak diyene versin. İmamoğlu'na bakıyorum, seviyorum" yanıtı aldı. Vali beklemediği bu çıkış karşısında, gülümseyerek "Onu söyleme. Orayı geçelim" dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Çok güzel ve yürekten inanıyorum ilk defa..🌺

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İmamoğlu gözyaşlarını tutamadı

imamoglu_16_9_1559134823-390x216.jpg

Zeytinburnu'nda pazar ziyareti sırasında yanına gelen küçük bir çocukla Ekrem İmamoğlu arasında geçen diyalog İmamoğlu’nu duygulandırdı. Çocuğun ayakkabısının yırtık olduğunu gören İmamoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. İmamoğlu, gözlerinin dolması ile ilgili sorulan bu soruya ise “Bir evladımızın özel bir durumu. Detaya girmek istemiyorum." diye yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu: Bunların adı bazen pelikan oluyor bazen kuş

Millet İttifakı'nın İBB adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Zeytinburnu'nda konuştu. İmamoğlu "Bunlar bir avuç insan, Ak Parti'ye oy veren kardeşlerimiz değil. O bir avuç insanı çıldırtacağım, delirecekler delirecekler. Bunların adı bazen pelikan oluyor bazen kuş oluyor bazen başka bir şey. Bunların işi bazen yargıya müdahale etmek bazen de ceplerini düşünüyorlar. Bana iftira ettirilen gazetelerin İBB'de dolu dolu işi var. Ben bu şehrin nimetlerini bu şehrin güzel insanlarına dağıtmak için geliyorum." diye konuştu.

İmamoğlu’nun konuşmasından önemli satır başları;

“Hakkımızda iftira edenlere Allah akıl fikir versin. Referandum geçsin çağ atlayacağız dediler, enflasyon düşecek, işsizlik düşecek dediler mi? Ne oldu? Dedikleri hiç bir şeyi yapamadılar. Sözlerini tutamadılar. Sözlerini tutamayanlara İstanbullu cevabını verdi. Tutturdular gitmem de gitmem.

Bir avuç insan milletin iradesine kast ediyor. Ama ne ekonomiyle ilgili vaat ettikleri insanların zihninden çıkmıyor. Millet diyor ki cebim boş, bir ayda 1.5 milyon işsiz kaldı. Bu kardeşiniz 18 günde otobüs fiyatlarını indireceğim dedi indirdi mi, su fiyatlarını indirdi mi? Bunlar çıldırdılar şimdi diyorlar ki bu adam bizi 18 günde çıldırttı 1800 günde delirtir. Bunlar bir avuç insan, Ak Parti’ye oy veren kardeşlerimiz değil, o bir avuç insanı çıldırtacağım, delirecekler delirecekler. Bunların adı bazen pelikan oluyor bazen kuş oluyor bazen de başka bir şey. Bunların işi bazen yargıya müdahale etmek bazen de ceplerini düşünüyorlar. Bana iftira ettirilen gazetelerin İBB’de dolu dolu işi var. Ben bu şehrin nimetlerini bu şehrin güzel insanlarına dağıtmak için geliyorum. Üç beş dernekle vakıfla değil, dayımın oğlu, yengem, dayım beni ilgilendirmiyor. Siyasete ahlak gelecek. Ben fakirin fukaranın yanında olacağım.

Bu arkadaşlar varsa yoksa partisi, varsa yoksa bir avuç insan. Ben sizden talimat alacağım. Sizden isteklerim var, unutun partileri, demokrasinin kurtulması için. Yeni nesil siyasi anlayış, siyaset ahlakla yapılır. Bunları yapabilmek için 23 Haziran’a kadar çalışmaya hazır mıyız?

Sandık günü sandıkta görev almanızı istiyorum, o bir avuç insana emaneti çarçur ettirmeyeceğiz. Bayramda ‘tatile gittim, memlekete gittim dönemedim’ yok. 23 Haziran’a bir bayram günü gibi gideceğiz. Kadir geceniz mübarek olsun. 23 Haziran’da zafer milletimizin olsun. Herkese deyin ki ‘her şey çok güzel olacak.'”

Kaynak: Sözcü

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Ekrem İmamoğlu'nun seçim sürecinde akıllara kazınan söylemleri24 Haziran 2019, Pazartesicumhuriyet.com.tr

Ekrem İmamoğlu 23 Haziran'da 2. kez İBB Başkanı seçildi. İşte seçim süresi boyunca onun aklımızda kalan sözleri...

1. "Adama, kişiye, kişilere, gruplara, cemaatlere, vakıflara, derneklere hizmet dönemi bitti!"

2. "Ben kimsenin hakkını yemem. Kimseye de hakkımı yedirmem."

3. "Dedem derdi ki: Makamın büyüdükçe boynun bükülsün."

Atatürk'ün vatandaşla eğilerek konuştuğu bu fotoğraf ona hep ilham olmuş...

4. "Evet ben bir projeyim. Beni 40 haneli bir köyden alıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapan Atatürk Cumhuriyeti’nin bir projesi aslında...”

5. "Minnacık çocuğun bile önünde eğilmeyi bilmeyen bu ülkede asla makam sahibi olmasın."

6. "Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türk gençliğiyiz. Ve de asla vazgeçmeyeceğiz! "

7. "Birine antrikot, birine musakka olmaz. Ben de herkesle aynı yemeği yiyeceğim."

31 Mart seçimleri iptal edilmeden önce belediyedeki ilk günü.

8. "Sanatçıymış konuşamazmış, konuşacak. İş insanıymış konuşamazmış, konuşacak. Konuşma vakti artık. Bu toplumda herkes konuşacak."

"Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen."

9. “Zira 'Cumhuriyet' ve 'Demokrasi'yan yana bir NEFES gibi... Biz demokrasi için 100 yılı aşkın bir süredir mücadele eden bir devletiz."

10. Ben herkesi kucaklarım. Benden kimse kaçamaz :)

11. "Ben tebrik etmeyi bilirim tebrik edilmeyi de beklerim."

12. "Yeryüzündeki bütün çiçekleri koparabilirsiniz ama baharın gelmesini engelleyemezsiniz."

Pablo Neruda'ya ait olan bu sözü 31 Mart seçimleri iptal edildiğinde bir mitinginde kullanmıştı.

13. "İstanbullunun bütçesini çarçur etmeyeceğim, bilinmeyen anlamsız kurumlara dağıtmayacağım ama bebeklerine ve annelerine dağıtacağım. Kimse buna engel olamaz."

Kendisine "Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun?" (ki daha sonra söylenecek "yalan yanlış vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalım nasıl yönetecekler" söylemine de cevaptır) diye çıkışan Erdoğan'a böyle cevap verdi.

14. Cumhuriyet, bu ülkede köy çocuklarının bile cumhurbaşkanlığı makamına kadar yükselmesini sağlayan fikirdir.

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in vefat yıl dönümünü böyle andı.

15. "Birileri bu ülkenin insanlarını kavga ettirmek istiyor, biz barıştırmak istiyoruz. Mutlu, huzurlu ve güçlü bir ülke ve İstanbul için hep beraber çalışacağız."

15. "Birileri bu ülkenin insanlarını kavga ettirmek istiyor, biz barıştırmak istiyoruz. Mutlu, huzurlu ve güçlü bir ülke ve İstanbul için hep beraber çalışacağız."
 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gayri resmi sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başklanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde bir zafer konuşması gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:

"Barışmaya geldik, buluşmaya geldik uzlaşmaya geldik, sohbet etmeye geldik"

"Sevgi kazanacak değmiştim, ne mutlu bana ki sevgi kazandı.

"Etnik kökenin önemi yok, insan var, insan...

"Bu şehrin gelişmesi için, yok Alevisi, Sünnisi, herkesi kucaklamaya geldik.

"Bu şehirde azınlık diye bir kavram yok.

"Biz bu şehirde adaleti inşa edeceğiz. Bu şehirde geleceği inşa edeceğiz.

"Ne sizi aldatacağız ne de aldanacağız.

"Ben bu şehrin insanlarının, Atatürk cumhuriyetinin projesiyim.

"Demokrasiyi tamir ettiniz, yaşa İstanbul

"6 Mayıs'ta, o bir avuç insana en iyi dersi verdiniz. Yaşayın.

Ekrem İmamoğlu'nun otobüs üzerinden yaptığı konuşma sık sık sloganlar ile kesildi. İmamoğlu konuşmasının sonunda ailesine teşekkür ederken, "Benim ailem bana siyaset yolunda sadece destek olacak." ifadesini de kullandı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bakın bunu tarihe not düşmek için ekliyorum buraya

 

Alıntı

Screenshot_11.jpg

Yıldıray Oğur(Karar): Ama hayır bu sonuçla Mekke kaybetmedi, Kudüs ya da Gazze de kaybetmedi, son hafta kampanyaya malzeme yapılan Mursi ya da 15 Temmuz şehitleri de kaybetmediler. Ve hayır Telaviv, Atina, Brüksel, Washington, Pensilvanya, Kandil veya Sisi de kazanmadı. Ama bütün bu hamaseti, 24 Haziran günü yüz yüze bakılacağını düşünmeden siyaseten kullananlar fena halde kaybetti. Bir belediye başkanlığı seçimi için dinin bütün değerlerini ortaya sürenler, halkın yarısını neredeyse tekfir edenler, seçim için fıkıhtan fetva uyduranlar, işin ucunu “bunlara oy vermek haramdır”a getirenler de kesin kaybetti. Ümmet, dava, “ama CHP” diyerek açık bir hak gaspını görmezden gelenlerin “dava”ları kaybetti.

Adamın ne dediğine iyice kulak verin.... 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Muktedirler yani iktidari bir sekilde ellerine gecirip,Demokrasi trenine binerek inecekleri duraga gelip,"Eski Türkiye yok,Yeni Türkiye var artik"diyerek sözümona kendilerinden önce gelenleri begenmeyip,onlara hakaretler yagdirarak,onlarin yaptiklarini satarak,peskes cekerek iktidarlarini yürütmeyi helal sayarken "Eski IBB yok Yeni IBB var artik" demeye gücleri ve ahlaklari yetmiyor.

Ahlaksizliklarini,soygunculuklarini en son sergileyen yaklasim;Haydarpasa ve Sirkeci Garlari'nin bazi bölümlerinin kullanma hakkini IBB'ye degilde Muktedirin oglunun Okculuk vakfinda calismis olan ve 10.000 TL sermayeli sirketine verdiler.Hem de IBB'ye ihaleyi bildirmeden.

17 yildir,müslümanlik ayaklarinda milletin inanclarini sömürerek,koltuklarini saf yiginlarin oylariyla koruyanlar,Müslümanlikta olmayan ne kadar ahlaksizlik varsa hepsini mübah sayarak ülkeyi soydular,soygunlarinin sona erdigini anlayinca buseferde yine ahlaksizca yöntemlere basvurdular..

Yani diyorlar ki:Biz soymaya devam edecegiz.Türkiye bizim icin DAR-ÜL HARP'tir.Ganimeti elimizden kacirmayiz,ne yapar yapar ganimete konariz.

Ancak;

HERSEY GÜZEL OLACAK!

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.