Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İşte Benzin Almak İçin Haftanın En İyi Günü


Önerilen İletiler

  • Admin

İşte Benzin Almak İçin Haftanın En İyi Günü

istasyon-gunduz6afe534a75596f47ac54ff000

Pazartesi sabahı işe gidiyorsun, belki de geç kalıyorsun. Başa çıkmak istediğin son şey, benzin deposunu doldurmak değil mi? İşte bu yüzden yapmalısın yani benzini pazartesi sabahı almalısın.

ABD USA Today gazetesinin yaptığı araştırmaya göre, yakıt satın almak için haftanın en ucuz günlerini bulmak isteyen gaz fiyatları uygulaması GasBuddy ile paralel olarak yapılan yeni bir çalışmanın sonuçlarını yayınladı. Pazartesi günleri çoğu eyalette haftanın en ucuz günüdür, bazı eyaletlerde Salı günü ise biraz daha düşük fiyatlar var. 50 eyaletten sadece ikisi Pazartesi veya Salı hariç sonuç verdi.

Doldurulacak en kötü günler, hafta sonları olarak ortaya çıktı veya hafta sonlarına doğru olan günler. Cumartesi en pahalı gün olarak görünüyor ardından cuma ve pazar, ardından perşembe de bu listeye katılabilir.

po_g%C3%B6rseller_850x3409561544a75596f4

Gaz fiyatlarındaki haftalık düşüş ve düşüşler neler? Sade eski arz ve talep. İnsanlar cuma günü hafta sonu işlerinden veya maceralarından önce gaz isterler. Çalışma haftası daha fazla baskı sorunu yaşadığında pazartesi ya da salı günü almak istemiyorlar.

İşte size: Pazartesi günü benzin deposunu doldurun, cuma gecesi market alışverişi yapın ve Süper Kase'de ne yapmak isterseniz onu yapın. Bunu hiç unutmayın bazen para biriktirmek diğer insanların daha çok eğlence de olduğu zamanlarda daha da mümkündür. Bunun tamamen arz ve talep le ilgili olduğunu anlayabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.