Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

HICRET


politika

Önerilen İletiler

Bu basligi vermemde ki neden adi gececek kisilerin asla Hicret'te ki isimlerle ayni makamda olduklarini degil sadece benzerlikleri ifade edebilme amacina dönüktür.

31Mart 2019 günü Türkiye'de bir YEREL SECIM yasandi.

Yarin yani Pazar günü tam bir hafta olacak bu secimin üzerinden gecen gün sayisi.

Vatandas oyunu kullanmis,secim sandiklarinin basinda her partiden müsahitler görevliler bunlarin yanisira Devletin görevlendirdigi kisiler ve de Emniyet Gücleri hazir bulundular.

Gel gör ki;secimi degilde büyük metropolleri kaybeden iktidar sahipleri,YSK'nin rakamlarina ragmen bu yenilgiyi hazmedemeyip itiraz ettiler.

Itiraz bir haktir ve hukukidir.Ancak itiraz belirli noktalarda yapilir.Ne var ki hazimsizlar "HAYIR BIZ HEPSINE ITIRAZ EDIYORUZ"dediler.Bunun anlami Istanbul gibi büyük metropolde tüm oylarin yeniden sayilmasi dir.Günlerdir bu oylar sayiliyor.Aradaki fark bir iki yüz oydan fazla cikmadikca itiraz sahipleri Istanbul'u kaybetmenin vermis oldugu hirs ve kinle bu seferde secimin yenilenmesini istemeye basladilar.Yani bununda anlami:

AKP kazanincaya kadar yeniden secim olsun demektir bununda anlami halkin iradesine karsi cikmak bu iradeyi yok saymaktir.

Halbuki bugüne kadar yapilan secimlerde calma cirpma ile  kazandiklari secimlerden sonra henüz daha oylar tamamen sayilmadan milletin ajansi olmaktan cikarilmis AA'nin AKP Genel Merkez'den gönderilen verileri sanki YSK'nin verileriymis gibi halka yansitarak ve buna dayanilip BALKON'a cikip ATI ALAN ÜSKÜDAR'i GECTI BIZI HALK SECTI diyenler simdi bu halkin sandikta verdigi sonucu kabul etmiyorlar.

Daha oylar bitmeden Binali Yildirim almis oldugu talimatla kürsüye cikip BIZ KAZANDIK mesaji veriyor,ancak sonuclar Ekrem Imamoglu'nun lehine gelisince AA veri vermeyi kesiyor tam 13 saat hickimse neler oldugunu bilmiyor ve nihayet AKP'nin yoldasi YSK Baskani kameralar karsisina gecip "AA benim müsterim degil ben ona veri göndermiyorum"deme mecburiyetinde kaliyor.Yani AA ve AKP merkezin foyasi hatta kumpasi ortaya cikiyor ki gecmis secimlerde bu sekilde kazanilmistir yani algi ile sayim ile degil.

Hal böyle olunca itirazlar basladi.Itirazlara yandas medya da eslik ederek tam tam calmaya basladilar..

YENI SAFAK denilen ve AKP'nin sözcüleri konumunda olan havuz medyasinin kaymagini yiyen Ibrahim Karagül:Önce Fetö dedi,sonra Ekrem Imamoglu bir projedir dedi.Yetmedi :Istanbul giderse Islam gider Yarin Medine gider tarzi  resmen provakasyon kokan yazilar kaleme aldi.Bu tam bir düsmanliktir.Yani Istanbul'u kazanan CHP düsman oluyor Islam elden gidiyor...!

Ileri demokrssinin meyveleri vermeye basladi.

Hz.Muhammed Islami teblig ederken karsilastigi saldirilar sonucu Mekke'den Hicret ederek Medine'ye geldi.Ve Medine'de calismalarini sürdürüp ilk Mescid-i Nebevi'yi insa etti.Artik Mekke'de yasama imkanlari ortadan kalkmis orada Islami kabul  edenlere karsi bir zulüm baslamisti.

Peygamberin savaslarida bu zulme karsi verilen savaslardi.Cünkü Mekke'de zenginler vardi ve oradan hicret edenlerinde mallari mükleri orada kalmisti.

Mustafa Kemal ATATÜRK;Istanbul'un isgali ile ve isbirlikci sarayinda calismalari ile Türklere karsi bir cadi avi baslatilmisti.Ingiliz askerleri ve sarayin ispiyonculari elele Türk Milliyetci avina ciktilar.Bu anlamda BEKIR AGA KOGUSU meshurdur oraya, yakalanan milliyetciler hapsedildi ve Maltaya sürgün edildiler.Bu arada Nemrud KARA MUSTAFA PASA denilen sarayin adamida bazi Milliyetciler hakkinda idam fermani vererek onlari idam ettiriyordu.Mustafa Kemal Sarayla iliskili oldugu icin ona dokunulmuyor ancak en ufak bir yanlista tutuklanmasi an meselesiydi. Artik Istanbul'da yasama imkani kalmamisti.Anadolu'ya gecmek gerekiyordu ama bu nasil olacakti,iste tam da o sirada Anadoludan Türklerin isgalcilere karsi ayaklandiklari haberleri geliyordu.Ingilizler bundan cok rahatsizdilar.Vahdettin'e bu ayaklanmalarak bir son verin ültimatomu verildi.Ülkesini isgalcilere teslim etmis olan Saray iste tam da bu sirada zaten calismalarindan kuskulandigi Mustafa Kemal'e Anadolu'ya gitme emrini verdi.Ayaklanmalari bastiracaksin fetvasiydi bu.Böylece Musfafa Kemal Istanbuldan yani saraydan uzaklastirilmis olacakti.

Ve Mustafa Kemal 6 aylik Istanbul ikametgahindan sonra Anadolu'ya gecme imkanini resmi olarak almisti.Ingilizler önce pek anlamadilar ama onlarda Mustafa Kemal'in kim oldugunu bildikleri icin bu gecise engel olmak istediler ne var ki bickin kabadayilarin ve Karadenizli vatanseverlerin yardimi ile Anadoluya gecis saglandi.Hedef Trabzon'du ancak Trabzon'da Ingiliz gücleri oldugu icin Samsun'a clkildi.Sonrasi biliniyor.Yani Hicret'in bir benzeri yasanmisti.

Ekrem Imamoglu bugün bir CIHAD veriyor kime karsi?Zulmü kendilerine hak sayan bir yönetime karsi.

Tehditler alabildigine,

Belediye Meciisleri bizim elimizde diyor SARAYLI!

Yani sizi calistirmam demek istiyor.Ne hakla calistirmayacaksin demek geliyor insanin aklina  ve ayni an da da  Mekke'yi size teslim etmeyiz diyerek müslümanlara zulmeden Mekkeliler geliyor  aklimiza!

Evet halkin iradesi ayaklar altinda,SARAY'li halkin iradesini ayaklarinin altina alirken yandaslarida hep biryandan onunla ayni sarkiyi söylüyorlar.Istanbul bizimdir Türklere verilmez.

Mekke Hz Muhammed tarafindan fethedildi,Istanbul Mustafa Kemal tarafindan kurtarildi bugünkü Istanbul'da kurtulacak bundan herkesin emin olmasi gerekir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

AKP  Istanbul'u vermemek icin her yolu mübah sayarak direniyor..

Nasil direnmesin ki,yandaslara verilen ihaleler gözden gecirilecek,Recep Tayyib Erdogan'in mitinglerinde "Türkiye seninle gurur duyuyor"diye bagirsinlar diye bedava gecinen ve her ay Bankamatiklerden calismadan para kazanan 60 bin kisinin suyu kesilecek yani artik bagiramayacaklar milletin parasi ile.

Suriyelilere ödenen paralar tekrar gözden gecirilip gercekten mülteci olma hakkina sahipse o zaman yardim edilecek .Yani deniz kenarlarinda nargile sefasi yaparak mülteci olunamayacagi karari verilecek..

Basaksehir Futbol Kulübüne cumhurbaskanini keyfi icin Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nin yan isletmelerinden reklamlar verilerek halkin cebine uzanan ellere dur denilecek.

Yani huzur tekrar gelecek insanlar Istanbul'da da bir belediye varmis ve halk icin calisiyor diyecek..

AKP direniyor cünkü musluklar artik para akitmayacak.

Yandas müteaahitler artik "Filan yerdeki araziyi bana ver sana yüzde bilmem su kadar komisyon veririm"diyerek yesil alanlari betonlastiramayacaklar.

Vakiflara verilen araziler gözden gecirilip yine halkin mali olarak geri alinacak.

Bütün bu gercekler ortaya ciktigi icin AKP beklenmedik bir secmen darbesi yasadi,bu darbeyi gecistirmek icin önce secim gecesi SANDIGA KUMPAS yapmayi denediler.Binali Yildirim AA'nin sahte verileriyle 3600 oy önde gösterilip "HADI CIK KAZANDIK DIYE KONUSMA YAP"denilerek sahaya sürüldü,ancak bu KUMPAS demokratik gücler tarafindan önlendi.AA kumpasin önlenmesiyle yayinina tam 13 saat ara vermek zorunda kaldi.

Sandiga  Kumpas önlendi Imamoglu secimi kazandi.bu seferde yeni bir KUMPAS plani sahaya sürüldü.

Tam 11 günden beri Istanbulda oylar sayiliyor.Maddi hatalarin düzeltilmesi sonucu ortaya cikan rakamlar Imamoglu'nun kazanmis oldugunu belgeliyor yani fark kapanmiyor.Bu sefer yeni bir tezgahla sahaya indiler.Istanbul'da tüm oylarin yeniden sayilmasini istediler ki eger böyle birsey olursa bu oy sayma islemi aritmetik olarak 238 günde ancak sonuclanabilecektir.Neyseki YSK bunu reddetti.

AKP'nin en son incisi ;Istanbul seciminin iptal edilmesi yani Istanbulda yeniden secim!

Ekonomi batmis,issizlik almis basini gidiyor,Dolar ve Euro zirvede,Dis siyaset ümitsiz ancak AKP'nin tek derdi Istanbul!

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

31Mart 2019 Belediye secimlerinde Istanbuldaki secimi Istanbul'u Türklere kaptirmamak icin her yolu mübah sayarak "sandik görevlileri sahtekarlik yaptilar,bunlar Fetöcüdür"diyerek Istanbul seciminin yenilenmesini YSK ile ayarlayan ancak halkin tokadini yiyerek Istanbul'un anahtarlarini Türklere teslim etmek zorunda kalanlar,secimden sonra yine halkin oylariyla secilmis olan mesru Büyük Sehir Belediye Baskani'na karsi görülmemis bir saldiri kampanyasi baslattilar.Büyük Sehir Belediye Baskani'nin konusmalarini etkinliklerini ekranlarina ve gazetelerine yansitmayarak dünya tarihinde esi görülmemis bir ayrimciliga imza atiyorlar.

26.09.2019 Tarihinde Istanbulda yasanan 5,8 siddetindeki depremi bile utanmadan Ekrem Imamoglu'nun üzerine yikma cabalari bile görülüyor.Hani insanin soracagi geliyor:Türklerden neden bu kadar nefret ediyorsunuz.!?+

31 Mart 2019 secimlerinde sandik görevlilerini sahtekarlikla ve Fetöcü olmakla suclayarak suc duyurusunda bulundular.Yapilan sorusturmalardan sonra Savcilik 17 sandik görevlisi ve ilgili kisiler icin TAKIPSIZLIK KARARI vererek" yasalara aykiri ve secim sonuclarini etkileyecek hicbir calisma olmamistir" dedi.

Peki simdi soruyorum:Secim neden yenilendi?Secimin yenilenmesinin arkasinda hangi ahlak disi planlar vardi?Beka sorunu diyerek  Belediye secimleriyle ülkenin bekasi tehlikedeymis gibi bir algi olusturmaya calisan MHP Baskani Bahceli kimin hesabina görev yapmaktadir?

Bunlari sorma hakkimizin oldugunu düsünüyorum.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.