Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Saltanat'in Cöküsü ...!


politika

Önerilen İletiler

31 Mart 2019 Saltanat'in cöküse gecmeye basladigi tarihtir.Ve tarihe böyle yazilacaktir.

Saltanat'in cöküse gecmesiyle saltanat sahipleri ve yandaslarinin icine düstügü komik ama acinacak durum tam ibretlik bir durumdur.

Secimden önce dört koldan saldirdilar.secim bitti saltanatin güc ayaklari cökünce saldiri tekrar basladi!

Yandas  medyadan basliklae:

SABAH- Fetö ile isbirligi yapildi..!

AKIT:Sandikta darbeyi kim önledi,

AKSAM.Tehdit gibi mazbata isteniyor

Bu örnekler cogaltilabilir,

Görülüyor ki 17 yildan beri her secimi calma cirpma ile kazananlar halkin artik uyanmaya baslayip yön degisirrmesiyle ne yapacaklari sasirmis ve köseye sikismislar gibi saldirmaya baslamislardir.

Kazandiklari onca secimden sonra dogal olarak yapilan ve yazilan elestirilerin kat kat fazlasini ve de hakaretler dolu iftiralara varacak kadar ileri götürerek adeta ISTANBUL'u vermeyiz gibi bir yaklasima girdiler.31Mart'a kadar"bizi halk secti saygi duyun"diyenler simdi halkin iradesine resmen saldiriyorlar.

Hani Egemenlik Milletindi?

Bizanslilar bie Istanbul'u Fatihe teslim ederken daha onurluydular.

Istanbul'un verilmek istenmemesini  birkac anlamda yorumlamak gerekir:

Bunlardan biri IBB'de yapilan yolsuzluklarin,kayirmaciligin,milletin paralarini Bilal Erdogan ve sirketlerine hibe edilmesinin Basaksehir Futbol klübüne yapilan sponsorluklar (HALK EKMEK  gibi.) artik IBB'in kaymagini yiyemeyecek olmanin,yandaslara ihaleler verilemeyecek olmasinin telas ve panikligi yolsuzluklarin ortaya cikarilip hesap sorulacagi korkusu saltanat ve yandaslarini cildirtmya yetiyor.

Diger yanda ise Istanbul'un AKP yani Recep Tayyib Erdogan ve onu destekleyen Islamci cemaatler tekkeler zaviyeler icin cok büyük bir önemi vardir.

Istanbul bilindigi gibi Osmanlinin Baskentiydi.Kurtulus Savasi ile baslayan sürecte Ankara Baskent oldu Istanbul ise Payidaht'in bassehri olarak bir süre yasadi ve sonra Türklerin eline gecti.!

Iste Istanbul'un el degistirmesi düsüncesi bile hem Islamcilari hem de Osmanlicilari titretiyor.Sonucta CHP demek Atatürk demektir.Atatürk demek Cumhuriyet demektir,Atatürk demek ayni zaman da insanca yasamak demektir.Atatürk demek herkesin özgürce istedigi inanca sahip olmasi ve yasamasi demektir.Iste Istanbul'u vermek istemeyenler vermemek icin 50 takla atip baski ve zorbaliga  devam etmek aslinda bir Kurtulus Savasidir.Osmanli Türk savasidir.

Ekrem Imamoglu Kurtulus Savasi vermistir,

Türk Milletine HAYIRLI OLSUN direnmenin faydasi yoktur Istanbul Türklerin eline gecmistir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Istanbul giderse ne olur?

Istanbul AKP'den kurtarildiginda bakin neler olacak,bu neler olacagini okurken neden AKP'nin savas verdigini anlayacagiz.

 

Istanbul giderse;

 -IBB'nin istiraklariyle birlikte  45 Katrilyon bütcesi halka kalacak.

-Senede 2 Katrilyon kaynak aktarilan Bilal Erdogan'in,TÜRGEV,TÜGVA OKCULUK,Sümeyye Erdogan'in KADEM;,CEMAAT VE TARIKATLARIN SERIAT kurslari gibi odaklarin akarlari duracak

-Yillik 8 Katrilyona yakin zrar aciklayan IBB istirakleri;Ispark,A.S-Beltur,A.S BIMTAS,.A.S Iston,A.S Metro,A.S, Isyön,A.S Uygulamali Gaz,A S;Otobüs,A.S Medya,A.S gibi yönetilecek ve bazilari kapatilcak.

-Belediye Sirketlerine yigilmis 15 bin gereksiz personel tiraslanacak

-IBB tarafindan kiralanan Mercedes,Audi,Volvo;BMW WV markali 8 bine yakin aracin  ARAC KIRALAMA maliyeti yok olacak

- Basaksehir Futbol Kulübüne forma reklami  veren Halk Ekmek,Igdas;söz konusu sacmaliktan kurtulacak.

-Meclis üyeleri ve ailelerinin HAC-UMRE:KUtsal topraklar ziyaretlerine IBB sponsorlugu sonlanacak

-Tamami yandasa giden ihaleler frenlenecek,

-AKP mitinglerine,etkinliklerine aktivitelerine  bedava partili tasiyan metröbüs,belediye otobüsü,sehir hatlari vapurlari bu tür islere araci olmayacak

-Belediyeye ait arsalarin alim satimindan dogan komisyonlar sifirlanacak

-Imarsiz yere imar,Yesil alana Ticari proje,Sit alanlarina kafe,tarihi eserlere villa yapilmasini onaylayan IBB Kararlari son bulacak,

-Secim dönemleri yeri gögü köprüyü kuleyi,caddeyi merdiveni AKP reklamlariyla  bilboardlariyla  slogan ve fotgoraflariyla dolduran IBB iradesi tarih olack.

Vakit hesap verme vaktidir.

AKP hesap vermemek ve yolsuzluga devam edebilmek icin savas veriyor.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Saltanati elden kacirmamak icin saltanat sahipleri tam 11 günden beri Ulus'a iskence yapiyorlar.

Hakaretler,yalanlar,iftiralar gösteriyor ki saltanat sahipleri ve de onlarin sakirtleri artik camurun icindedirler ve bogazlarina kadar camura gömülmüslerdir son cirpinislarla kendilerini camurdan cikartmaya cabalarken etrafa da camur sicratiyorlar.

Bu durum komik oldugu kadar da acinacak bir durumdur.

Daha secimden bir hafta önce;Türkiye dünyada en güvenilir secimlerin yapildigi bir ülkedir.Diyenler secim biter bitmet tükürdülerini yalarcasina kazananlara "oy caldilar,sandik görevlilerini uyuttular vb."iftiralar atmaya ve itirazlarla yeniden oy sayimina gectiler.Eskiden sünnetciler cocuklari sünnet ederken simdiki gibi tibbi olanaklar yoktu cocugun dikkatini dagitmak icin "A KUSA BAK KUSA "diyerek cocugun bir anlik gafletiyle pipisini keserdiler.AKP'nin sandik görevlilerini uyuttular demesini ben sünnetci yalanina benzetiyorum.Demek ki AKP'li sandik görevlileri havada kus ararken CHP'liler oylari caldilar.Ne komik degil mi ?Gercekten komik mi?

Tam 11 günden beri oy sayiliyor.Büyükcekmece'de polis ve savciyi devreye soktular.Polisler kapi kapi dolasarak kimlik kontrolü yaparken hangi partiye oy kullandiniz diye soruyor.O kadar ileri gidiyorlar ki (ne de olsa vazife aski!)7 yasindaki cocuga bile sen oy kullandin mi sorusunu sorabiliyorlar.

Bu olay yasanirken POLIS TESKILATI'nin bilmem kacinci kurulus günü kutlaniyordu,ben kutlamadim.Fasizme bekcilik yapanlar kutlanmaz.

Polis halkin polisi olmak zorundadir sonucta ayliklarini  Türkiye halki ödemektedir.Iktidara kapikulu olamaz polis.Eger oluyorsa kendileri biiir.

AKP istanbuldaki secimi iptal ettirme icin seytanca planlarla hareket ediyor.Yüksek Secim Kurulu ise AKP'ye VEFA BORCU'nu ödüyormus gibi günlerdir hicbir aciklama yapmadan susuyor.Halbuki YSK'nin gecmis uygulamalari ve emsal teskil edecek kararlari varken susuyor olmasi tamamen AKP'ye hizmet ediyor olmasidir.

24 Haziran secimlerinde henüz daha oylarin sayimi tamamlanmadan "ATI ALAN ÜSKÜDARI GECTI"diyenleri kazandi diye duyuran YSK bu sefer Istanbulda secimi kazanmis olan Imamoglu icin kazandi diyemiyor cünkü o makamda bir yil daha haksiz yere görev yapiyor olmalarinin vefa borcunu ödemektedirler.

Mansur Yavas ve Melih Gökcek arasindaki yarista  Mansur Yavas'in secim sonuclarina itirazini ayni YSK reddetmis ve AKP'nin adayina mazbata vermisti.Ayni YSK bugün AKP'nin hesabina yeniden oylari saydiriyor.Yani AKP kazanana kadar oylar sayilacak gibi görünüyor.Tam bir rezalet tam bir komedi.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Saltanati elden kacirmamak icin en iyi cözüm IC SAVAS cikartmaktir.Cünkü bütün gücler bir kiside toplanmistir.Hukuk artik sadece bir sözcük olarak vardir.Hukuk olmayinca Adalet yoktur.Adalet yoksa LINC vardir.

Iste bugün ülkemizde,adaleti yokedenler,Hukuku ayaklar altina alanlar ve onlarin etrafinda kümelenmis LINC TAIFESI!

Bir ülke düsünün ki demokrasi var diye hergün edebiyat yapiliyor ancak demokrasi degil FASIZM almis basini gidiyor.Fasizm demek kan icmek demektir.

Bunu Cumartesi günü Ankara'nin Cubuk kazasinda yani AKP'nin kazanmis oldugu bir ilcede yasadik.

Gözü dönmüs degil gözleri döndürülmüs yiginlar (insan diyemiyorum)ellerinde demir cubuklar,sopalar taslarla ülkenin Ana Muhalefet Liderini öldürmek icin organize edilisrek Ana muhalefet liderininin üzerine saldirtilmislardir.Ana Muhalfet Liderinin üzerine saldiranlarin Libya Baskani Gaddafiye saldiranlardan tek farklari,kimiliklerinde Türkiye Cumhuriyeti vatandasi yazmasidir.Zihniyet aynidir.Birilerini emperyalizmin yanasmalari kiskirtmis bizdekileride emperyalizmin görev verdigi SEVR yandasi iktidar yani BOP Esbaskanligi ve kapicilari kiskirtmistir.

31 Mart Secimlerinden önceydi:Bu ülkenin IC ISLERI BAKANI  olan  ve sonradan AKP'ye yamalanmis olan kisi aynen söyle demisti bir basin toplantisinda:Valilere ve Kaymakamlara müstesarim vasitasiyla talimat verdim,bundan böyle CHP'l il baskanlarini sehit cenazelerine almayacaklar.

Bu talimata uyuldugunu biz gectigimiz Cumartesi günü Ankara Cubuk'ta yasadik.Müstesarin aldigi talimati oraya yigilmis ve kendilerine ne yapacaklari talimati verilmis olan yiginlar yapti.

Hele bir kadin vardi ki,kadinligindan utanmadan kocaman bir kaya parcasini alip CHPliderinin arabasina firlatmis camini kirmisti.

Peki sonra ne oldu?

Yandas medya aninda harekete gecerek Kilicdaroglu'nu suclamaya basladilar.Cünkü,sonradan AKP'li Devlet Bahceli söyle diyordu:Yüzde 9 aldigin bir yere neden gidiyorsun,oradaki insanlara ne yaptin ki sana saldirdilar.

Ülkenin sözde cumhurbaskani olacak kiside GAZ SIKISMASI oldu dedi.

Yani Kilicdaroglu öldürülmekten kil payi kurtuldu ama onu hazmedemeyenler eminim ki kina almislardir ama üzülerek kinalanmislardir ölmedi diye.

Bu saldirilar bizim tarihimizde yeni degildir.Rahmetli Ismet Inönü'yü hazmedememis olan Menderes Ismet Inönü'nün ülkede bazi yerlere gitmesini engellemek icn halki polisi ve askeri harekete geciriyordu.Kayseri ve Usak'ta Milli Mücadele kahramani Ismet Inönü'ye karsi yapilan saldirilarda jandarma seyretmistir aynen Cubuk'ta yasandigi gibi.Inönü'basindan yaralanmis ancak yolundan dönmemisti.Onun yolunu kesen Binbasiya Inönü aynen söyle sormustu:Atesmi ettireceksin hadi emret dedi,Binbasi hazirola gecip HAYIR PASAM demistir.Ve bu binbasi sonradan TSK'dan istifa etmistir cünkü kendisine verilmis olan görev alcakca bir görevdi.aynen Cubuk'ta yasanananlar gibi.

Sehit cenazesine haber verilerek gidildigi halde Kilicdarogluna bir suikast girisimi olmustur.Bu suikast girisimi AKP iktidarinin talimatiyla gerceklermistir.

Dünkü Genelkurmay Baskani bugünkü MILLI SAVUNMA BAKANI olan kisinin "Degerli yurttaslarim.mesajlarinizi verdiniz artik dagilin"diye konusmasi artik organizasyonun kimler tarafindan organize edlldigini ortaya koymustur.

Linc giriminde bulunanlardan gözaltina alinan 9 kisiden 8'i aninda elebasi olan kisi ise 24 saat sonra serbest birakilmistir.Hukukun ayaklar altina alindigi adaletin olmadigi bir ülkede savcilar ancak böyle calisir.Cumhurbaskanina gözünün üstünde kasin var diyenler tutuklanirken Ana Muhalefet Liderine yapilan linc ve öldürme saldirisisini yapanlar birde tebrik edilerek elleri öpülmüs ve medyada resimleri yayilmistir hemde gülerek.

Bu resimleri inanyorum ki yandas savcilarda görmüs ve belkide onada kutlama telefonlari veya mesajlari yagmistir.

Ic savas diktatörlerin basvurdugu koltukta kalabilme savaslaridir.Ellerinde bulunan gücü gücsüzlere karsi kullanarak onlari kiskirtmak ve sonra da yok etmek üzerine yogunlasan bir zihniyete sahiptrler.

Bu arada Ülkücülerin baskani olacak olan kisi de tehditler savurarak meydan okumus ve bizi sokaklara cikartmayin uyarisinda bulunmustur.AKP ve MHP'nin koalisyonu ile Türkiye IC SAVASA dogru hizla yürümektedir.Bu savasin sonu Kandir,,bölünmedir,Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sonudur.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.