Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Toplumun yarisi TERÖRIST veya VATAN HAINI MI?


politika

Önerilen İletiler

31 Mart 2019'da Türkiyede YEREL SECIM yapilacak.

YEREL SECIM:

Büyük Sehir Belediye Baskanlarinin,o illerin ilcelerinin belediye baskanlarinin.beldeleriin muhtarlarinin secilecegi bir secimdir.

Yani ne Baskanlik ne de Parlamento secimidir,

Millet ve siyaset  ikiye bölünmüs;

Bir yanda CUMHUR ITTIFAKI adi altinda birlesen iktidar partisi AKP ve Muhalefet Partisi MHP,

Diger yanda kendilerini yok edilmekten kurtarmak demokrasiye sahip cikabilmek adina birlesen Muhalefet Partileri;CHP ve IYI parti ve onlarla dirsek temasi olan Saadet Partisi ve Demokrat Parti.yani MILLET ITTIFAKI ki bu en dogru tanimlamadir.

Bir bakiyoruz,dün AB'nin yolu DIYARBAKIR'dan gecer diyerek PKK'ya göz kirpan,Budapeste'de kumar oynarken burnu kirilan Mesut Yilmaz'in Partisi ANAP'da CUMHUR ITTIFAKINA ortak oldu.

Millet Ittifaki Partileri yaptiklari konusmalarda;demokrasiden,Insan Haklarindan haktan hukuktan bahsedip Bir belediye baskani nasil olmalidiri diye konusurken arayada karsi tarafin attigi yalanlari cevaplamayi sokusturuyorlarki bu da dogal bir yaklasimdir.

Yani gayet dürüstce bir secim calismasi yapiyorlar.

Peki ya Cumhur ittifaki ?

Serefi üzerine ettigi yemini unutup,milleti kucaklayan bir cumhurbaskani olacagini belirterek o makama oturmus olan kisi,Sanki kendisi belediye baskani olacak mis gibi,devletin tüm imkanlarini kullanarak mitingler tertipliyor ve Millet Ittifaki icin ZILLET ITTIFAKI diyor,bu ittifaka yakin olanlara da VATAN HAINI VE TERÖRIST diyor.

Islamin en büyük günahlarindan birisi de IFTIRADIR.

Zillet ittfaki diyerek milyonlarca insana vatan haini terörist diyenlerin her Cuma günü bir ordu koruma esliginde Camiye gittigini tüm trafigin durdurulup ona yol verildigini,hatta icinde hasta tasiyan bir ambülansin bile REIS gecene kadar durdurulup icindeki hastanin hayatini tehlikeye atanlarin müslümanliklari nerede?

Kendisini sevmeyenleri kendisine oy vermeyecek olanlari vatan hainligi ve terörle özlestiren bir kisi milletin cumhurbaskani veya Baskani olabilir mi?

Yetmiyor mus gibi birde Muhalefet Partisinin Baskanini "O ZATEN MILLETVEKILI DEGIL HESABI AGIR OLACAK;"diyerek hapisle tehdit etmenin hangi insanlik kitabinda yeri vardir.

Yani 24 saat ve 16 yildan beri hakaret etmedigi kimsenin kalmadigi Türkiyede kendisini elestirenleri veya yanlislikla hakaret edenleri hemen mahkemeye vererek cezalandiran Reis icin her nedense yaptigi hakaret ve attigi fitiralar nedeniyle tek bir sorusturmaya bile gerek görülmüyorsa o zaman hak ve hukuk nerede?

Milleti sogan kuyruklarinda cile cektirenler hangi yüzle kendilerine muhalif olanlarin ittifakina ZILLET ITTIFAKI diyebiliyorlar.6 Milyon issizin feryadina kulaklarini tikayan,yüzbinlerce üniversiteli gencin gelecegini karanlik bir mechule ceviren,ülkeyi betonlastirip tarimi bitiren,Yunanistan dan bile bugday ve pamuk alacak kadar alcalan bir iktidar nasil aynaya bakmadan konusabiliyor.

Zillet demokrasiye kavusmak hak ve hukuku yeniden tesis etmek,kadin cinayetlerini önlemek olmadigina göre,bunlari isteyenlere ZILLET ITTIFAKI Vatan hainleri diyenler acaba gercek zilletin icinde degiller mi?

iktidara gelirken olmayan beka sorunu oylar düsmeye baslayinca mi ortaya cikti.Hangi Beka sorunudur bu´?

Ülkemizin cografi konumu itibariyle biz her zaman bir Beka sorunu ile var olduk.Yani beka sorunu hep vardi.Ancak bugün beka sorunu var diyenlerin korkulari Türkiyenin degil kendilerinin beka sorunudur.

Cünkü vatandastan aldiklari oylarla Belediye Baskanligi yaparak millete hizmet degilde milletin paralarini Anka Kapisina bilmen ne yapitlarina harcayarak car curedenlerden 1Nisanda hesap sorulacaktir.Bundan daha vahim bir BEKA SORUNU olabilirmI  CUMHUR ITTIFAKI icin?

Bebegini alip hicbir ücret ödemeden her anne Istanbulu gezecek dolasacak diyen bir Aday icin "kimin cebinden alipta bedava yapiyorsun"diyen kisi acaba milletin cebinden kimseye sormadan alarak yaptirdigi sarayin hesabini verdi mi cebine el attigi millete.

Bir cumhurbaskani eline mikrofonu alip kendini dinleyen yandaslarina bir muhalefet lideri hakkinda "onun kacacak yeri yok,mahkemeye verdik oradan da birseyler gelecek "diyorsa, o kisinin VENEZUELA Diktatöründen hicbir farki yoktur.

Bir secim calismasini IC SAVAS CIGIRTKANLIGINA varacak sekilde sivrilten bir kisinin adina diktatör denir.

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldugundan bugüne kadar yapilmis olan secimlerin "en kirlisini,en saldirganini,en bölücüsünü "yasiyor.

Secilecek olanlar,Belediye Baskanlari Muhtarlar.Belediye Meclis üyeleridir,yani ne basbakan ne hükümet ne cumhurbaskani secimi degil bu secim.

Günlerdir;Hükümet ve Sarayin Bekcisi MHP tarafindan Muhalefete öyle saldirilar yapiliyor ki bu saldirilar ancak bir düsmana karsi yapilabilir.

Toplumun yarisini terörist ve hain ilan ettiler

AKP'ye oy vermek farzdir dediler.

AKP'ye oy verenlere cennette berat verilecek dediler

Dediler dediler!

Yetmedi 

Simdi saldirilarin rengi degisti.

DP'nin baskanligini birakip AKP'ye transfer olan bugünkü Icisleri Bakani olacak kisi;Millet Ittifaki'nin ve Saadet Partisi Belediye Baskan adaylarinin ve belediye meclis üyelerinin "PKK YANDASI "olduklarini söyleyerek bu saldiriyibir cita daha yükseltti.

YSK secilecek olanlari inceleyip onay vermis oldugu halde Ic Isleri Bakani'nin böyle bir iftirayi hangi cüretle atabildigini anlamak gercekten zor.

Dikta rejimleinde muhalefeti sindirmek ve susturmak icin devamli gerekce uyduruldugunu biliyoruz,bugün Türkiye de yasananlarin bize diktatörlügü aratmadigini söyleyebiliriz.

Ankara Büyük Sehir Belediye Baskan Adayi olan Mansur Yavas icin bir cocuk istismarcisinin sözleriyle sorusturma actirarak magdurdan suclu bulma yolunu denerken,AKP'nin Cumhurbaskani acik acik Mansur Yavas'i tehdit etmistir.

Ankara duvarlarina BIJI MANSUR diye Kürtce sloganlar yazanlarin AKP'li Belediye cslisani oldugu tespit edildi.

Yetmedi!

Simdi ce ortalikta bir Bildiri dolasiyor.HDP-CHP-IYI PARTI VE SAADET PARTISI güya Millet ayaklanmasi hazirliyorlarmis.

Böyle ahlaka sigmayan calismalar ile muhalefeti yoketmeye calisirken eline bes on kurus verip bu bildiriyi dagittirdiklari zavallilarida zor duruma sokuyorlar.

En son tiyatri Canakkale 18 Mart Üniversitesinde yasandi.Ögenciler tarafindan cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde bir takim türbanli kizlarin ögencilere "AKP Canakkale Belediye Baskan adayinin mitingine gelmeleri halinde 150 TL verilecegi derslerde kolaylik saglanacagi ayrica yemek verilecegini "söylüyorlar.

Bu ne kirli bir secim savasidi böyle.Milletin vergileri ile secim kazanmak ugruna yapilan israfin hesabini kim soracak?

Milletin vergileri ile alnmis olan ucaklarla tarafsiz olmasi gereken bir cumhurbaskani mitinglere gidiyor.Sanki o secilecekmis gibi.

Milleti sogan ve domates kuyruklarina muhtac edenlerin secim kazanmak icin milletin yani devletin hazinesini nasil babalarinin mali gibi savurdklarini gördükce AMACINIZ NE diye sormak gerekiyor.

Bütün bu calismalar saldirilar karsisinda ortaya cikan sonuc cok vahm bir sonuctur.Cünkü bu sonuc Milletin biribirine düsman oldugu kamlastigi ve en ufak bir kivilcimla yangina dönebilcegi ve bu yangininda önünün kolay kolay alinamayacagi sonucudur.

Bugünkü durum 12 Eylül Darbesinden önceki Türkiyeden daha tehlikeli bir durumdur.cünkü 12 Eylül öncesi gencler birbirin kirdirildi,kirdiranlar bugün iktidardadirlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 ay sonra...

Siyasi rakiplerine terör yandasi,Amerikan yandasi gibi sifatlarla saldirmak etik bir yaklasim degildir.Siyasette muhakkak ki siyasi rakiplere karsi mücadele verilir.Bu en dogal seydir.Ancak eger bu mücadele toplumu ayristiracak bir seviyeye cekilirse buna siyasi mücadele demek zordur.Bunun adi resmen toplumu bölmektir.

Yani:

Eger benden degilsen,teröristsin,vatan hainisin,dis güclerin hizmetindesin vb. gibi toplumda özellikle düsünme yetisi bizdeki gibi cok düsük olan toplumlarda feci sonuclara yöneltmek olur.

Son olarak;"Kim ülkede ekonomi kötü"diyorsa o teröristtir diye bir yakistirma yapildi.Yani ülke batsa bile "ekonomi cok sahane"derseniz siz iyi insansiniz.Yani elestirmeyeceksiniz,arastirmayacaksiniz,Biat edecek veya susacaksiniz.

Kürsülerde Türkiye en demokratik ülkedir diyenler,Patronlarin cikarlari icin gazetecilik meslegini yandasliga cevirenler,yandaslik olsun diye,ülkede mevcut yüzde 50'nin üzerinde ki muhalefete hakaretler edenlerin sonu onurunu Recep Tayyib Erdogan icin satmis olan,Nazli Ilicak,Ahmet Altan ve benzerlerinden ibret almalari gerekirken bize birsey olmaz seklinde yandasliga devam ediyorlar.Malum.Yukarida adlarini verdigim ve daha bircok isim,Recep Tayyin Erdogan'in "Yetmez ama evet"sloganini benimseyen sözümona vesayetten kurtulacagiz zanniyla onun trenine binenler Recep Tayyib Erdogan'in isinin karsiya gecmesinden sonra yedikleri tekmelerle savruldularNeye ugradiklarini bilemediler kimi hapishanede kimi unutulup kayboldular.

Recep Tayyib'in trenine binenlerin anlamadigi veya anlamak istemedikleri gercek.Cöp olduklaridir.Cöp olduklari icin süpürülüp atilirlar.Bunun yüzlerce örnegini yasadik ve yasiyoruz.

Giresun'un Eynesil ilcesinde bir olay oldu.11 yasinda bir kiz cocugu,intihar etti denilerek bir cinayet örtbas edilmek istendi ve isteniyor.Bu cocugun babasinin cirpinmalarina savciligin verdigi karar"Babayi akil hastahanesine sevk"etmek oldu.Sucu, kizinin kimler tarafindan öldürüldügünün ve kimler tarafindan bunun intihar süsü verilerek örtbas edilmeye calisildigini arastirmakti.

Iki gazetecide bu olayi arastirmak icin Eynesil'e gitti.Ancak cinayeti örtbas etmek isteyenlerin savcisi tarafindan gözaltina aldirildilar.

Rabia Naz olayinda adi gecen siyasetci AKP'li Nurettin Canikli'dir.Ve bu olayda Nurettin Canikli'nin akrabasi veya yakininin bu cocugun ölümünden sorumlu oldugu iddialari var.Hal böyle oldugu ve olaya AKP'nin adi karistigi icin bu cinayet kapatilmaya calisiliyor ve kapatabilmek icin her yola basvuruluyor.

17 yilda ülkemizin getirildigi nokta;Zaten körtopal mevcut olan Demokrasi ve hukukun tamamen yok edilmesi,Meclisin safdisi birakilmasi,Tek adam rejimi ile yönetilmektir.Yani Türkiye artik bir demokratik ülke olmaktan cikarilmis bir PARTI DEVLETI olmustur.Devlet bir partinin mali olmustur.Yani yarin sabah uyandiginda aklina eserse Cumhurbaskani :Türkiyede herkesin varligina el koyabilir.Türkiye'yi satabilir.Özellestirebilir,cünkü böyle bir yetkisi vardir.Baskanlik sistemi adi altinda Türkiye'yi Recep Tayyib Erdogan'a peskes ceken MHP bu yolla AKP'nin koalisyon ortagi olmustur.

ABD Baskani Trump,Recep Tayyib Erdogan'a :Suriyeli siginmacilari vatandas yapin teklifinde bulundu.Daha dün siginmacilari geri gönderecegiz onlar güvenlikli bölgede ev yapacagiz,hastahane üniverite kuracagiz diyen Cumhurbaskani Trump'tan aldigi talimatla simdi siginmacilara vatandaslik vermeyi planlamaktadir.Siginmacilar Suriyedeki rejime karsi olanlardir o nedenle kactilar ülkelerinden ama bunlar ayni zamanda Türkleride sevmiyorlar.Iclerinde teröristler bile varken bunlarin vatandasliga alinmasi demek Türkiyede bir ic kaynamayida birlikte getirecektir.Cünkü bunlar öyle 5-10 degil 4 milyon.Bunlara zaten vatandas olmadiklari halde para harcaniyor.Yarin bunlara vatandas olarak destek verilecektir.Bugün Emeklilige hak kazanmis olanlara Türkiye batar diye haklarini vermeyenler 4 milyon Suriyeliye nereden para bulacaktir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.