Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Türkiye 2019 Mart ayında önemli bir yerel seçime hazırlanıyor.
Bir tarafta Cumhur İttifakı ( Ak Parti - Mhp ) diğer tarafta Millet İttifakı ( Chp - İyi Parti ) yerel seçimlerde boy gösterecekler.

BeFunky-collage.jpg


Diğer partiler ise kendi güçlü olduğu bölgelerde ses getirmeye çalışacaklar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimler için Türkiye'nin 'BEKA' meselesidir diyerek büyük bir tartışmanın ve münakaşanın fitilini ateşlediler .
Türkiye'nin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik durumları ve ekonomiye olan güvensizlik ortamını beka meselesi olarak nitelendiren bu durumun 31 Mart Seçimleri sonrası devreden kalkacağını savunan Cumhur ile yıllardır bu ülkeyi yönetiyorsunuz hala beka diyorsunuz diyen Millet ittifaklarının ateşli tartışmalarının gölgesinde gireceğimiz seçimler halkta da gerginlik havası yaratmaktadır.

Tabi aynı gerginlik muhalefet partilerinde de mevcut.
Chp'nin önemli isimlerinden biri olan Muharrem İnce 'Beka' ile ilgili yapmış olduğu yorum ile bir anda Bahçeli'nin oklarını üstüne çekti.
İnce bu bir 'Beka' değil ' Zeka' meseledir dedi.
Peki İnce ne demek istedi ?
 

  1. Ülkenin beka sorunu yoktur
  2. Yerel seçimler beka olarak görülemez
  3. Ülkeyi yıllardır yönetiyorsunuz bu sizin koltuk meseleniz 
  4. Böyle bir iddiayı zekası düşük olanlar dillendirir
Bahçeli 'Zeka' sözüne karşılık ağır hakaretlerle yüklendi İnce'ye ama buna karşılık İnce yaş vurgusu yaparak saygıdan ötürü cevap vermeyeceğini belirtti ve tartışmada ki tansiyonu önce yükseltse bile düşüren taraf oldu.
 
Beka diye bir sorunu mu var ülkenin ? 
 
Ben ülkemizin bir Beka sorunu olduğunu ciddi ciddi düşünenlerdenim ama bunu düşünmemin sebebi yerel seçimler değil . 
Ülkenin genel durumu dış politikada yaşanan sıkıntılar yanı başımızda yaşanan olaylar sinsi sinsi topraklarımıza göz diken ve maşa ile Filistin'e yaptığı gibi yavaş yavaş yaklaşan İsrail beni tedirgin etmektedir.
 
Bizim konuşmamız gerekenler , çok büyük problemler var iken bir kelimenin içine bütün seçimleri sığdırmak doğru değildir. 
 
Bu seçimler ne 'Beka' ne de 'Zeka' meseledir. 
İki tarafa da katılmam mümkün değildir.
 
Hükumet için İstanbul'un bekası muhalefet için İzmir'in bekası konuşulabilir ama ülkenin bekası mevzu bahis değildir. 
 
Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim . Yorumlarınızı bekler yazımı ve düşüncelerimi beğendi iseniz paylaşmanızı ümit ederim.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ülkemizin BEKA sorunu yoktur,Yönetilememe sorunu vardir.

Sayin Muharrem Ince'nin sözü dogru bir sözdür BEKA degil ZEKA sorunudur bu.

Eger bu ülke icin bir beka sorunu varsa;Bu beka sorununa karsi durabilmek BIRLIK VE BERABERLIKten gecer.Ancak görüyoruz ki ülkeyi yönettiklerini sananlar ve onlara kendi Bekalari icin yamalananlarin Birlik ve Beraberlik yolunda hicbir cabalari olmadigi gibi hergün ayristirma ötekilestirme üzerine edebiyat yapiliyor.

Edebiyat EDEP'ten gelir.Ülkede birlik ve beraberlige karsi olanlarda ayrica bir EDEP sorunuda vardir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti son 16 yilda kurulusundan bu yana en büyük ihanet sarmalindadir.

Ergenekon kumpasi ABD'nin güdümünde ,Laik Devlet düsmanlarinin isbirligidir.

Milletin Ordusunu tasviye etmek icin kurulmus olan bu tuzak,ihanetin "vesayete karsi mücadele"adi altinda yürütülmesidir.

Sözde isbirlikcilerin birbirine düsmüs gibi yarattiklari  devleti tuzaktan  kurtarma  operasyonlarinin Miladi 17-25 Aralik dosyalaridir.Görünüste isbirligi yapan ama hedeflerinde Türk Devleti olan bu isbirlikciler devleti ele gecirme savasindan 15 Temmuz'a getirdiler ülkeyi.

Bugüne kadar bu ihanet cetesi FETÖ denilen ve bugünkü yönetimin 16 yillik yoldaslari ile ilgili kamuoyu gercek anlamda aydinlatilmamistir.CHP tarafindan verilen FETÖ Arastirma Önergesi MHP-AKP isbirligi ile kabul edilmemistir.

Bazen kendime soruyorum;acaba FETÖ ÖRGÜTÜ'nün arastirilmak istenmesimi MHP-AKP ikilisini Beka sorununa yönlendiriyor.?

AKP'nin koalisyon ortagi olmaktan daha güclü bir savunma refleksiyle siyaset yapan MHP'nin korkusu nedir?

MHP meclis aritmetiginde bir muhalefet Partisi iken ,bütün söylediklerini inkar edercesine adeta tapinircasina Recep Tayyib Erdogan'a zirh olmasi acaba,Laik Devletin yikimina AKP ile kazma vurma heyecanimi yoksa Son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Recep Tayyib Erdoganin tarih hocasi olan,Türk ve Atatürk karsiti Kadir Misirlioglunun" LOZAN'in vadesi 100 yilliktir"sacmaligina inanarak Recep Tayyib Erdogan'in 2023'de yani TC'nin yüzüncü yilinda kuracagi yeni devlette görev alma cabasimidir?

Mecliste ANDIMIZ'in okullarda yeniden okutulmasi icin verilmis olan önerge.AKP+HDP Hayir MHP cekimser kalarak reddedildi. 

Türk Milliyetciligin bayragi ve de sembolü olarak bilinen MHP'nin Recep Tayyib Erdogani kaybetmemek icin Türklük adina ne varsa inkar etmesi anlamina gelen bu davranis ülkemizde bir BEKA SORUNU degil bir ZEKA VE AHLAK SORUNU oldugunu gösterir.

Gercekleri ifade etmek gerekirse;MHP Bozkurt'u birakip ÜC HILAL'i aldigindan bu yana Türklükle olan baglarini kopartmistir.

Atatürk'ün TÜRK TARIH TEZI'ni bir kenara iterek araplasmaya atilna adim olan TÜRK -ISLAM SENTEZI'ni kendilerie yol gösterici olarak kabullenmis olmakla MHP Türk ve Atatürk Milliyetciligine  en büyük darbeyi vurmus ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin düsmanlariyla ortak olmustur.

AKP-MHP KOALISYONU RECEP TAYYIB ERDOGAN ve DEVLET BAHCELI'nin Beka koalisyonudur.

Ülkemiz Halkimiz ve Devletimiz bir felaketin esigindedir.16 yildir betonlasma ve Türkiyedeki ekonomiyi tarimi yok edenlerin bugün hala secim manifestosu aciklayip ceyiz-cayiz diye masal anlatmalari hesap verme korkusudur.

Ülkeye giren SICAK PARA'yi betona gömenler,YAP ISLET MODELI ile dogmamis bebelerin ömür boyu borclu dogacaklarinin yolunu acanlar hala milleti kandirmanin dayanilmaz hafifligini yasiyorlar.

Milli olan ne varsa satip paraya ceviren terörü azdiran,kadinlara yönelik siddetin kat kat artmasina göz yuman.ufacik kiz cocuklarinin nikahlanabilmelerinin önünü acan.vakiflarda cocuklara tecavüzü Islamin sartiymis gibi yansitip tecavüzcülere göz kirpanlar simdide Atatürk'ün VASIYETINE GÖZ diktiler.

Atatürk'ün vasiyeti TÜRKCE YAZILMISTIR ve o vasiyette mirasin CHP'ye birakildigi acik acik okunabilmektedir.Her söyledigini alkislamayi kutsal sayanlar CHP'ye degil Hazindeye birakti yalanini da alkisladilar.

Türkiye'nin BEKA SORUNU yoktur.ZEKA VE YÖNETILEMEME SORUNU vardir.

Bir Atasözü der ki:IYI OLMAYAN TOPLUMLAR IYI YÖNETILMEZ:cünkü onlari yönetenlerde kendi aralarindan cikmistir.

Cumhur Ittifaki kendini kurtarma ittifakidir.Ve Cumhur Ittifaki devam ettigi sürece Türkiye'nin bir beka sorunu olabilir.Cünkü bugünkü gidisin sonu duvara toslamaktir.

Herkesin cok iyi düsünmesi gerekir.Bir vatandas olarak bizlere düsen görev ülkemizin yer alti yer üstü tüm milli degerlerini yabancilara ve yandaslarina peskes cekenlerden kurtulmaktir bu bir MILLI DAVADIR.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Beka sorunu diye günlerdir milleti "acaba ne olacak,AKP giderse,Türkiye saldiriyami ugrayacak,Türkiye bölünecek mi?"diye bir psikoljik travmaya yönlendirmeye ve artik modasi gecmis olan "magdur edebiyatina"alternatif üretme calismalarinin perde arkasi nedir?

Beka sorunu  diye günler hatta haftalardir kükreyen,Bahceli ve Erdogan ikilisi ve onlara eslik eden yardakci medya ve patronlari,AKP-MHP vekilleri ve AKP'li olmayan cogusu disardan atanmis SÖZDE BAKANlARIN sahur davulu gibi agizlarindan düsürmedikleri BEKA SORUNU nedir?

AKP iktidari gittiginde ülkeyi yönetecek olan yeni kadro dis güclerin kolu degildir,bu kadro Türk ulusunun oylariyla secilmis olacaklardir,yani düsman degillerdir,vatanseverlige gelirsek AKP'den daha vatan sever olduklari süphesizdir.Ordu yine ayni ordudur,sadece basindaki Fetöcüler degisir Türkler alir onlarin yerini,yoksa AKP-MHP ikllisinin korkulari Türkler mi?

Beka sorunu ne Türkiye'nin saldiriya ugrayacagi,ne Türkiyenin bölünebilecegi veya bugünkünden daha kötü olacagi anlaminda bir sorun olmaktan cok,AKP ve MHP'nin güclerini kaybedip;Türk ulusuna "hesap verme"sorunudur.

*********

AKP ve MHP'nin gücünü kaybetmeleri demek;Ergenekon ve Balyoz Kumpaslarinin hesabini vermeleri ve Ergenekon'a SAVCI olanlarin sanik sandalyesine oturtulacagidir.

Türk irki diye bir irk yoktur diyerek iktidarda bulunanlara sanik sandalyesinde iddialarini ispat etmesi istenecektir.TÜRK IRKI VARMIDIR YOKMUDUR Bunu ispat et denecektir.

Islamin ve insanligin son peygamberi Hz-Muhammed olduguna göre Recep Tayyib Erdogan'a "ikinci peygamber gibi diyenlerin,RTE icin herkesin iki rekat sükür namazi kilmalari gerekir diyenlerin,Ona dokunmak ibadet sayilir diyenlerin,Hirsizda olsa,Calsada ona oy vermek FARZDIR diyenlerin,Seriat gelsinde Türkiye batarsa batsin,keske yunan kazansaydi  diyenlerin,90 yillik reklam arasi sona erdi diyenlerin Beka sorunudur AKP-MHP ikilisinin secimi kaybetmesi..

Milletin alin teri vergileriyle yapilmis olan sanayi tesislerini,satarak yiyen,bizden öncekiler hicbirsey yapmadi diyerek kendinden öncekilerin yaptigi nevarsa BABALAR GIBI satanlara bunlarin hesabi sorulacaktir.

Milletin A...na koyanlarin nasil Karun gibi zenginlestirildiginin hesaplari sorulacaktir.

Dün,Andimzi okullarda okutmazsam NAMERDIM diyerek sonra balon gibi sönen ve Türklüge küfreden bir kisinin kapikullugunu kabul eden kisiye "NE ALDINDA TÜRKLÜKTEN VAZGECTIN YA DA NIYE TÜRKLÜKTEN VAZGECTIN BIR SORUNUN MU VARDI diye hesap sorulacaktir.

Yani demem o ki BEKA SORUNU ile ilgili o kadar sorulacak sorun ve verilecek hesap var ki bunlari düsünmeleri bile onlari cildirtmaya yetiyor.

Kulagimiza gelen fisiltilar eger dogruysa durum daha da vahim demektir:Bu fisiltilara göre Recep Tayyib Erdogan INTERNETE KOTA GETIRMEYI PLANLIYOR:BU PLANA GÖRE BELIRLI BIR ÜCRET KARSILIGI BELIRLI sinirlamalarla internet kullanilabilcek muhaliflerin internet kullanma sartlari agirlastirilacaktir yani Muhalefetin internetle bilgi sahibi olmasi haberleri ögrenememesiYOU TUBE gibi internet sahifelerine ulasimin imkansizlastirilmasi planlaniyor.

Yani FASIZM artik kendini saklamiyor.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Beka  sorununu topluma degilde  muhalefete kabul ettiremedikce CUMHUR ITTIFAKI'nin SÖZCÜSÜ VE RECEP TAYYIB ERDOGAN'in  koalisyon ortagi Devlet Bahceli  artik cizgiyi asarak  hezeyan türü saldirilarla muhalefete yükleniyor.

Devlet  Bahceli'nin en son sözleri ;

Bütün sorun 5 harflilerdir,

Beka sorununu inkar edenler belalarini bulacaklardir.

Bu iki cümle bile Cumhur Ittifakinin artik hangi yollara basvurabileceklerini bizlere göstermektedir.

Bütün sorun 5 harflier derken;Devlet Bahceli aklisira Kemal, Meral ve Temel isimlerini baz almaktadir.Yani isimleri 5 harften olusanlar Devlet Bahceli icin sorun olusturuyor.Bundan bu  anlam cikiyor.

Eger daha derine inersek ;Bu üc isim disinda 5 harfle baslayan bircok önemli isim daha var:

Recep,Ismet,Kemal (Atatürk),Kazim,Ahmet (Peygamberimizin  isimlerinden) ve bu isimler belli ki 5 harfli oldugu icin Devlet Bahceli'nin sorunlari arasindadir.Gercegi söylemek gerekirse 

EVET

Devlet Bahceli Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile sorunu olan bir parti baskanidir.

Türkiye Cumhuriyeti ile sorunlu oldugu,onun AKP ile isbirligi yapmasindan anlasilir.NE MUTLU TÜRKÜM  DIYENE demeyi yasaklayan,Andimizi okutmayan,Türklügü ayaklarinin altina alan,Devletin kurucularina AYYAS diyen,Laiklik gidecek Islam gelecek diyen,Milletin alinteri vergileriyle yapilmis onlarca sanayi tesisini satan,dogmamis bebelerin ömür boyu borclanmasina neden olan,devletin hazinesini Damadina teslim eden dün kendisine zürrüyetsiz diyen,dün "ülkücüler fatiha okumasini bile bilmezler "diyen ve kendini kral ilan eden.meclisi saf disi birakan,ülke güvenligini , tehlikeye atan,PKKile pazarlik yapan ama simdi muhalefete "PKK ile calisiyorlar"diye iftira atan,Fetulah Gülen denilen Türk ve devlet düsmani bir meczupla isbirligi yaparak Milletin ordusunu igdis eden AKP ile, isbirligi yapan birisinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile sorunlari vardir.

8 Mart Kadinlar günü'nde kadinlarimizin haklari olan o günü anmalarina,haksizliklari kadin cinayetlerini cocuk istismarlarini protesto etmek icin yapmak istedikleri eyleme karsi  polis ordusunu cikararak,kadinlari dögüp gazlayarak yerlerde süründürüp saclarini cekerek onlarin eylemlerini engelleyen devletin polisini protesto ederek isliklayan kadinlara utanmadan EZANI ISLIKLADILAR,EZANA HAKARET ETTILER diyerek IC SAVAS kivilcimlari sacanlarin Beka sorunundan bahsetmeleri komiktir.Acinacak bir durumdur.Yandas gazetecilerin bile HAYIR EZAN ISLIKLANMADI diye özür dilemelerine ragmen devletin basi meydanlarda aynen KABATAS YALANI gibi EZAN YALANINI haykiriyor.Kim haykiriyor?Cuma namazina 3000 koruma 150 panzerli aracla giden RECEP TAYYIB ERDOGAN haykiriyor.

Yetmedi;ANKARA'yi kaybedecekleri artik kesinlesince Mansur Yavas'la ilgili iki yil önceki bir davayi soluk soluga gündeme getirip Mansur Yavas hakkinda sorusturma actirdilar:Bu davada Mansur Yavas magdur oldugu halde AKP'liler magduru suclu gösteren konusmalar yapti ortaklari Bahceli'de :Mansur Yavas adayliktan cekilmelidir diye ahkam kesti.Sonunda kendi kazdiklari kuyunun kendileri icin bir cukur oldugunu anladilar.SAYGIN IS ADAMI !ni tanimadiklarini söyledile.Yani hem tükürdüler hem yaladliar hem de yalarken yine cirkek kustular.

Ic Isleri Bakani dünkü DP Baskani bugün Recep Tayyib Erdogan'in  propaganda Bakani Süleyman Soylu bundan bir süre önce Kemal Kilicdaroglu icin agza alinmayacak bir Bakana yakismayacak sekilde en agir hakaretleri siraladi,hakkinda yapilan suc duyurusuna Savciliktan IFADE ÖZGÜRLÜGÜ denilerek takipsizlik karari verildi.Kilicdaroglunun ,Süleyman Soylu icin actigi bes kurusluk davaya BES PARALIK adama ancak bu kadar dava acilir dedi diye ayni savcilik tarafindan FEZLEKE hazirlandi.Dokunulmazliginin kaldirilmasi icin.

Yarginin artik yürütmenin bir oyuncagi bir enstrümani oldugunu biliyorduk da yarginin bu kadar aleni olarak güdümlü olacagini da  hic tahmin etmiyorduk.

Yani bugün ülkemizde herseye herkese hakaret edebilirsiniz AKP haric.A dediginiz anda bilin ki SAVCI sizi Fetö veyaPKK yandasi diye gözaltina alabilir.

Beka sorunu korku sorunudur.AKP ve ortagi artik kaybettiklerinin farkindadirlar ve korkuyorlar cünkü onlardan hesap sorulacak.Mansur Yavas resmen acikladi:Eger secilirsem hem Melih Gökcek hem de Özhaseki'nin belediye baskanliklarini arastiracagim dedi Fetöye verilenler ortaya cikacak iste Devlet Bahceli ve Recep Tayyib Erdoganin  korkulari bunlardir.Bunlar Beka sorunudur.Beka sorununu  kabul etmeyenler belalarini bulacaklar derken Devlet Bahceli muhalefeti tehdit etmektedir.Ne ile ?IC SAVASLA 

Türkiye cok kritik bir dönemectedir,herkesin cok dikkatli olmasi ve kiskirtmalara kapilmamasi gerekiyor. ancak secim günü herkesin elini vicdanina koyarak oy vermesi gerekiyor.

MAZLUM AYAGA KALKMADIKCA ZALIM ZULMÜNÜ ARTTIRIR.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Suskunluk,Suskunluk ve yine suskunluk...!

Ülkede olup bitenlere bu kadar duyarsizlik cok vahim.

BELLI KI 

HER SEY GÜZEL OLACAK demekten korkanlar Demokrasinin cenaze namazina hazirlaniyorlar.

Evet,Recep Tayyib Erdogan'in bindigi TREN trene bakanlarin gözleri önünde 15Temmuz,20 Temmuz,2016-16 Nisan 2017-24 Haziran 2018,-22 Nisan 2019 ve 6 Mayis 2019 ara duraklarini gecerek artik son durak olan 23 Haziran 2019'a dogru yola devam ediyor.Yani 6 Mayis 2019 duraginda inerken stratejik olarak son durak 23 Haziran duraginda inmeye karar vermistir.

Belki soranlar olur ne TRENI diye.!?

DEMOKRASI TRENI!!!

Okadar rahatiz ki ayagiimizin altindan vatani cekip alsalar parmagimiz cep telefonunun tastelerinde veyahutta gözlerimiz SIR VAYVIR'da 

Dünya yansa bir avuc samanimiz yanmaz.

Vur patlasin cal oynasin!

Ey Türk Gencligi diyen ulu önder artik yokOnun bu vatani emanet ettigi genclik? o zaten tamamen o günlere özel di.Cünkü o zamanlar cep telefonlari yoktu.

Dünyada olup bitenlere bakiyorum da Bir Rus düsünürün dedigi gibi "MUSTAFA KEMAL YANLIS BIR MILLETI KURTARMIS!"sözünün ne kadar yerinde oldugunu isabetli oldugunu,"BIRINCI VAZIFEN.......!diyen kisinin vatani emanet ettigi sözde genclige nasil bir kapak oldugunu utanarak kabul ediyorum.

Dünya gencligine baktigimda demokrasinin D harfine dokunuldugunda  nasil sokaklari hincahinc doldurdukarini ,demokrasi icin fasizme karsi nasil bir savas verdiklerini görüyor ve Canakkale'de,Sakarya'da,Dumlupinarda,Büyük Taarruzda topraga düsen onbinlerce MEHMET'ten özür diliyorum.

Evet,Mustafa Kemal yanlis bir milleti kurtarmistir.

KESKE YUNAN KAZANSAYDI diyen ve sehitlerin kani ile renklenmis bayragimiza sarili tabutun icinde yatan bir Türk ve Atatürk düsmaninin nasilda rahat yasayip rahat yatabildigine hayret etmiyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK biz Türklerin layik olmadigi bir dehadir.Ona layik olabilmek icin önce onurlu olmak gerekir ki bu bir noksanliktir bizde.Onurunu kaybedenler sadece namus ve serefiyle kazanilan Belediye Bsskanligini degil gün gelir vataninida kaybeder.Belediye Baskanina sahip cikamayanlar vatanlarinad sahip cikamazlar kimse hadi canim sende demesin.

Vicdanini kaybetmis olanlarin 31Mart öncesi ve sonrasi yaptiklari calismalara baktigimda vicdansizligin örgütlenmesi kadar bile örgütlenemeyen vicdana aciyorum.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Istnbul neden Ekrem Imamoglu'ndan alindi?

Acaba Istanbul neden cok önemi özellikle Recep Tayyib Erdogan ve takimi icin?

Evet,Istnbul öyle siradan bir sehir degildir,Istanbul ayni zaman da Dinciler yani Siyasal Islamcilar ve olarin rüzgarinda yelkenlerini sisirmis olan cemaat,Tarikat,Tekke ve Zaviye köstebekleri icin cok farkli bir anlam tasimaktadir!

Istanbul Osmanli'nin bassehridir yani Payitahttir.Sevr'i imzalayanlarin mekanidir.O nedenle Cumhuriyete karsi Istanbul'u kaybetmemek sonucta bu cevrelerin en büyük emelidir.

Istanbul AKP'de olmali ki Osmanlicilik hayalleri sona ermesin.

Yani ben 31 Mart secimlerinde Istanbul'un CHP'ye gecmemesi icin AKP VE YSK'nin vermis oldugu savasin sadece rant odakli olmadigini düsünüyorum.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.