Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Robin Hood - 2018


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Robin Hood - 2018

MV5BOGQzZDM0NGUtZGE1NS00ZjQwLTk0N2EtMWI0

Savaşla savaşan bir Haçlı ve onun Mağribi komutanı, zorlu İngiliz tacizine karşı cesur savaş patlatmaları, akıl almaz dövüş koreografisi ve zamansız bir romantizmle dolu heyecan verici bir aksiyon-maceraya karşı acımasız bir isyan başlatır.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

'Robin Hood': 2018'in En Büyük Blockbuster Bombası

Lionsgate'in "Robin Hood" un bu yılki en büyük gişe rekoru kıran bombası olduğunu ve 100 milyon $ 'ın biraz altında bir bütçeye karşı 14 milyon dolarlık bir açıklığa sahip olduğunu belirtti.
Bu yılın Şükran Günü haftasonu şimdiye kadar en kârlı gişeyi sağladı. Ancak, rekor kıran tüm başarılarla bile, 2018'de bazı başarısızlıklar oldu. Paramount'un “Annihilation” ve Fox'un “The Darkest Minds” gibi bu bombaların çoğu, düşük-orta seviyeli bütçelere sahipti. Bir çok finansal vuruşu stüdyolarını aldı.

Sadece 22.8 milyon dolarlık küresel bir lansmanla, "Robin Hood" bu yılki film için 90 milyon dolar veya daha yüksek bir bütçeyle en kötü başlangıcı elde etti. Lionsgate için bilim kurgu filmi "Kin" ($ 30 milyon $ 'lık bütçeye karşı 9.9 milyon dolar) ve Kate McKinnon / Mila Kunis casus komedi filmi "The Who Who Dumped Me" (75.000 $ / ABD Doları) 40 milyon dolar bütçe). Şimdiye kadar, stüdyo geçen yıl bu noktadan yüzde 54 düşerek, sadece yurt içinde 358 milyon dolar hasılat yaptı.

Şimdiye kadar, "Kral Arthur: Kılıç Efsanesi" gibi, 175 milyon dolarlık bütçesini geri getiremeyen 2017 kadar büyük bir bomba olmadı.

Bu yılki floplar en azından bütçelerini aşan global brütler yayınlayabilmişti. Fox'un "Predator", 88 milyon dolar karşılığında yapıldı, dünya çapında 160 milyon dolar kazandı. Disney'in "Solo" adlı filmi, 400 milyon $ 'dan daha az brüt olan ve klasik imtiyazın geleceği hakkında sorulara yol açan ilk "Star Wars" filmi olurken, en azından tüm üretim ve pazarlama maliyetlerini yan gelirler üzerinden geri kazanabiliyordu.

En son flop bile, 120 milyon dolarlık "Fındıkkıran ve Dört Realms", 20 milyon dolarlık bir iç açılımla "Robin Hood" kadar kötü bir şey yapmadı. Ama bu eleştirel bir şekilde panikleyen Sherwood Ormanı kahramanı, genişletilmiş tatil haftasonuna sadece 10 milyon doların üzerinde bir başlangıç yapmalı ve Cuma gününden Pazar gününe kadar yaklaşık 9,1 milyon dolar kazandı. Yurtdışı, 33 ülkeden 8,7 milyon dolar daha da kötüye gitti. Robin Hood'un evi olan U.K., 1,7 milyon dolarlık bir paya sahip olan ilk ülke oldu.

Lionsgate, önümüzdeki yıl Tyler Perry'nin “Madea” dizisi “A Madea Family Funeral”, David Harbour'ın rol aldığı “Hellboy” un yeniden başlatılması ve Keanu Reeves'in üçüncü bölümünde yer alan son taksitle birlikte bir 2019 dizisi ile yolun sağında ilerlemeye çalışacak. "John Wick" destanı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.