Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Bu aralar ortalığı çığ gibi kasıp kavuran bir yarışma var. yarışma Turkcell Bip tarafından başlatılmış gerçek para ödüllü bir yarışma. Oyunu oynamak için illa turkcelli olmanız gerekmiyor, appstore'dan ya da google play uygulamalardan yüklemeniz yeterli. Her gün öğlen 12:30 ve akşam 20:30 da telefonlarınızla uygulamaya giriyor, sonra da size sorulan tüm sorulra doğru cevap vermeniz gerekiyor, şu anda uygulamanın ortalama 400-500 bin kadar kullanıcısı var. 

Sistem nasıl işliyor:

Sponsor aracılığıyla veya değil yarışmaların belli bir miktar para ödülü oluyor, diyelim ki 20.000 TL, sonra yarışmaya başlayan kişiler sorulan sorulara cevao vermeye başlıyor, başta sorular biraz kolay olsa da sonlara doğru zorlaşıyor, tüm soruları doğru bilen kişiler ödül olan parayı paylaşıyor. Paranız belli bir miktar olunca da IBAN aracılığıyla hesabınıza yükleniyor. 

 

İPUCU ve JOKER

Heer yarışmada (son soru hariç) bir joker hakkı kullanabiliyorsunuz, joker kazanmak için insanları yarışmaya üye etmeli ya da instagram, bip vs. hesaplarından günlük verilen joker kodlarını uygulamanıza girmeniz gerekiyor. 

İPUCU için günlük olarak instagramdan verilen ipuçlarını takip etmeniz gerekiyor. 

 

Şu ana kadar kazanılmış en büyük ödül:

Yarışmada şu ana kadar tek bir üye tüm soruları blerek ve son soruyu tek başına kendisi bildiği için 20.000 tl kazanmıştır. 

3a56d90e1d51b802568fef157b9170ef7dbd9b2b

 

Neyse birazdan yarıma başlayacak o yüzden ben gidiyorum, bana iyi şanslar :) 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.