Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tesla’nın Model 3 Modeli Amerika’nın En Çok Satan Otomobili Olma Yolunda Hızla İlerliyor


Önerilen İletiler

  • Admin

Tesla’nın Model 3 Modeli Amerika’nın En Çok Satan Otomobili Olma Yolunda Hızla İlerliyor

tesla-model-3.jpg

İlk kez bir elektrikli araç genel otomobil satışında, bir avuç Toyota ve Honda otomobilinin dışında diğer markaların önüne geçti.

İlk önce Amerika'nın en çok satan elektrikli otomobiliydi. Sonra en çok satan lüks otomobil oldu. Şimdi, olasılıkla, Tesla Inc.'in 3. modeli, Amerika'nın en çok satan 4 kapılı otomobillerinden biri haline geliyor.

Salı günü otomobil üreticileri aylık ve üç aylık satış toplamlarını bildirdi. Eylül ayında sona eren üç ay boyunca, Tesla, boyut ve fiyat ne olursa olsun ABD'de satılan en yüksek sedanların dördünden daha fazla Model 3s teslim etti / sattı.

cetvel.jpg

Tesla’nın rakipleri bunu hissediyor. ABD'deki en çok satılan lüks sedan Mercedes-Benz C-Class'ın satışları, geçen ay yüzde 24 oranında düştü ve eylül ayına kadar yüzde 28 düştü.
 
BMW North America'nın CEO'su Bernhard Kuhnt, Salı günkü bir röportajda lüks sedan alanından şunları söyledi: “Tesla şu anda hacimlerini artırıyor ve bu pazar segmentine baskı yapıyor. “Bu ortamda, biz olduğumuzu söylemekten çok memnunum.”

BMW, Paris'in otomobil şovunda Salı 3 Serisi sedanının yenilenen bir versiyonunu açıkladı. Bir sonraki akülü elektrikli araç olan iX3, 2020 yılına kadar hazır olmayacak. O zamandan bu yana Daimler AG’nin Mercedes ve Volkswagen AG’nin Audi ve Porsche markaları, bir elektrik yarışması arenasına sahip olmalıdır. Jaguar, elektrikli I-Pace ürününü gelecek ay ABD müşterilerine sunmaya başlamayı planlıyor.

Bu tekliflerden herhangi birinin içten yanmalı otomobillere paralarını vermek için yeterli cazibeye sahip olup olmadığı net değil.

Şimdilik Tesla, Japon ve Koreli otomobil üreticilerinin hâkim olduğu sıralara giren ilk ve tek elektrikli otomobil. Ve diğer toplu pazar araçlarından daha yüksek bir fiyata yapıyor. Model 3'ün en pahalı modelleri şu anda en popüler olanıdır ve ortalama satış fiyatı 60.000 $ 'a yaklaşmaktadır. Tesla, daha geniş bir alıcı grubuna hitap etmek için tasarlanan - 35.000 $ 'dan başlayan daha ucuz sürümlerin, yılın sonuna yaklaştığını söylüyor.
 
 
 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.