Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

 

Ben şimdi bu filmi nasıl anlatayım tam olarak bilemedim. Öncelikle Venom bir Marvel Comics ürünü diyebilirim. Şahsen ben izlerken çok eğlendim ama ben bütün Marvelleri izlerken eğleniyorum fakat sanki bunda biraz daha fazla eğlendim gibi.

Çizgi romanını okumuş olanlar zaten konuyu bilir ama okumamış olanlar için kısaca şöyle özetleyebilirim: En son bir bilim adamıyla yaptığı röportaj yüzünden işinden kovulmuş, yetmemiş röportaj yaptığı adam aynı zamanda sevgilisinin patronu olduğu için sevgilisi de onun yüzünden işinden kovulmuş, bunun üzerine sevgilisi tarafından terkedilmiş işsiz güçsüz, yitik, dağılmış fakat umursamaz, eğlenceli bir Eddie Brock var. 

Şu yukarıda bahsettiğim bilim adamına gelince, onun da insanlar üzerinde deneyler yaptırdığı, hatta emelleri gerçekleşsin diye insanlarının canını bile hiçe saydığı bir durum söz konusu.  Öyle ki kötü emellerine alet edinmek için uzaydan getirdiği birkaç yaratık bile var. Bu yaratıklar ancak ve ancak simbiyoz halinde yaşayabilir. (Bu arada simbiyoz ortak yaşama, bir arada yaşama anlamına gelmektir. Bir arada yaşayan bu türler birbirlerinin varlığından yarar sağlar. ) Deneylerin olumlu sonuç verebilmesi için her yaratığın kendine uygun, birlikte yaşayabilecekleri bir insan bulması gerekmekte aksi takdirde vücuduna girdiği canlının organlarıyla beslenerek onları tüketmektedir. İşte bu yaratıklardan biri yani Venom gider Eddie'yi bulur ve ikisi çok acayip bir ikili olurlar. :D 

Bu arada Sony stüdyolarının Venom için toplamda 100 milyon dolarlık harcama yapmış. Oysa günümüzde çekilen en basit çizgi roman filmlerinin bütçesi bile 150 milyon dolar sınırını aşıyor. Örneğin Marvel’ın en az ilgi gören işlerinden Ant-Man and the Wasp filminin bütçesi bile 195 milyon dolardı. Bundan kaynaklı filme yönelik çok fazla eleştiri olmuş, hatta filmin aslında heba edilmiş olduğu bile söyleniyor. Ama ben hiç de öyle düşünmüyorum, ben çok sevdim hatta film üçleme olacağı için çok mutluyum, dört gözle yenilerini bekliyorum. 

 

Oyuncular:  Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Reid Scott, Scott Haze, Jenny Slate, Michelle Lee, Sam Medina

Ülke: ABD

 

Venom-Zehirli-%C3%96fke-1024x576.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin--

Film her ne kadar eleştirilerin oku olsa da şu anda açılış kazancıyla ekim ayının gişe rekorunu kırmış durumda.  

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
19 dakika önce, mediaemre dedi:

Filmin özellikle 2 yarısının çok monoton ve senaryosunun baya baya kötü olduğunu söylemişler. Şaşırdım :D

Bu tür filmlerin iyi veya kötü olması izlenme oranlarını etkilemiyor. Marvel'in çizgi romanlarıyla büyüyen nesil her ne durumda olursa olsun filmi izliyor buda bu tür filmlerin sıralamada en tepelere çıkmalarını sağlıyor.... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

19 saat önce, mediaemre dedi:

Filmin özellikle 2 yarısının çok monoton ve senaryosunun baya baya kötü olduğunu söylemişler. Şaşırdım :D

Valla bana öyle gelmedi ben çok begendim, hiç monoton bulmadım, hatta keşke saatini biraz daha uzatsalarmış da Venom ile Eddie'nin daha çok çatışması ya da diyalogu olsaymış diye düşündüm. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.