Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

HAYATIN NERESİNDEYİZ?

Hayatın neresindeyiz?

Kalbin hangi frekansındayız?

Yüreğimiz yürürken sevgi yollarında, yolculuğun hangi kilometresindeyiz?

Sükuta yolculuk sürerken, sessizliği bozma zamanına yaklaşmakta mıyız? yoksa sessizliğin devamını gerekli görenlerden miyiz?

Neden susarız konuşmamız gerekirken ve neden konuşuruz susmak gerekirken?

Sevgiye müptela mıyız? Yoksa iptale uğramış bir sevgili miyiz? Hasretin hangi demlerinde, vuslatın hangi yakınlığındayız? Bağlı, bağımlı, bağlanılan mıyız?

Ne kadar seviyoruz, sevilmeyi ne kadar hak ediyoruz? Severken seçici miyiz? Seçilen miyiz? Severken şart koyanlardan mıyız? Karşılık bulma endişesinde miyiz? Bir günah işleyip kayb ettik mi onu, dönmeyeceğinin bilincinde olduğumuz halde? Affettik mi? Kendimizi yaptığımız hatalardan dolayı, hatalarımız afedilebilir miydi? Maharet özür dilemek midir? Yoksa özür dileyecek şeyler yapmamak mıdır? Özür dilemek büyüklükse büyüyenlerden miyiz? Yoksa gurura kapılıp küçüklerden mi? İnsan olmanın bilinci içerisinde miyiz? yoksa bilinç kaybına uğrayanlardan mıyız? Hasta, yasta, kışta mıyız? Kalpte, dilde, hayalde miyiz?

Hayatın neresindeyiz?

Gönderi tarihi:

HAYATIN NERESİNDEYİZ?

Hayatın neresindeyiz?

Kalbin hangi frekansındayız?

Yüreğimiz yürürken sevgi yollarında, yolculuğun hangi kilometresindeyiz?

Sükuta yolculuk sürerken, sessizliği bozma zamanına yaklaşmakta mıyız? yoksa sessizliğin devamını gerekli görenlerden miyiz?

Neden susarız konuşmamız gerekirken ve neden konuşuruz susmak gerekirken?

Sevgiye müptela mıyız? Yoksa iptale uğramış bir sevgili miyiz? Hasretin hangi demlerinde, vuslatın hangi yakınlığındayız? Bağlı, bağımlı, bağlanılan mıyız?

Ne kadar seviyoruz, sevilmeyi ne kadar hak ediyoruz? Severken seçici miyiz? Seçilen miyiz? Severken şart koyanlardan mıyız? Karşılık bulma endişesinde miyiz? Bir günah işleyip kayb ettik mi onu, dönmeyeceğinin bilincinde olduğumuz halde? Affettik mi? Kendimizi yaptığımız hatalardan dolayı, hatalarımız afedilebilir miydi? Maharet özür dilemek midir? Yoksa özür dileyecek şeyler yapmamak mıdır? Özür dilemek büyüklükse büyüyenlerden miyiz? Yoksa gurura kapılıp küçüklerden mi? İnsan olmanın bilinci içerisinde miyiz? yoksa bilinç kaybına uğrayanlardan mıyız? Hasta, yasta, kışta mıyız? Kalpte, dilde, hayalde miyiz?

Hayatın neresindeyiz?

ben hayatta hep baharı yaşıyorum............ her zaman yeşil her zaman çiçekli yaşıyorum.................her zaman umutla yaşıyorum hayatımı............................ :clover:

Gönderi tarihi:

ben hayatta hep baharı yaşıyorum............ her zaman yeşil her zaman çiçekli yaşıyorum.................her zaman umutla yaşıyorum hayatımı............................ :clover:

Ya çok şanslısın ya da polyanacılık olynuyorsun. Umarım hep mutlu olursun. Umutlarının gerçek olması dileğiyle... Ne olursa olsun insa umutsuz yaşamamalı... "Umudu olmayanın imanı da olmaz."

Gönderi tarihi:

Bu soru benimde kafamı kurcalıyor,cevabını bende bulamıyorum.

O zamanda kendimi kararsız bir insan olarak değerlendiriyorum.

Bunuda düşündünce kendi kendime haksız ediyorum.

En küçük sıkıntıda bile isyan etmek neredeyse tüm insanlığın ortak davranışı oldu.

Hiç kimse hayatından memnun değil. Peki kaç kişi bunu hak etmediğini söyleyebilir;

İşte bunu söyleyebilenlerdir hayatı yaşayanlar, yaşamayı bilenler......

Her sabah yataktan kalktığımızda ben bir taş değilim.

Diyerek başlamalıyız güne,

Bu kavramı düşünerek;

Nasılsınız,diyildiğinde iyiyim diyebilmelisiniz.

Yazdıkca uzayacak kısa yazıyorum...

Allah’ın yardımı ne zaman gelecek diye soranlardan biriyseniz,

şunu da bilin. Her şeyinizi kaybedebilirsiniz,

her şeyiniz elinizden alınabilir ama, dua yeteneğiniz asla…..

Sevgilerimle....

Çok güzel dedin sevgili arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum.... Dua müminin silahıdır.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.