Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dört eski ABD başkanı, Barbara Bush'un cenaze merasimi için bir araya geldi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Dört eski ABD başkanı, Barbara Bush'un cenaze merasimi için bir araya geldi

AAwc4as.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Resimde Donald Trump'ın eşide gözden kaçmadı. 

Barbara Bush'un cenazesinde çekilen bu fotoğraf, sosyal medyada sıcak ve yaygın bir şekilde dolaşıyor.

Olağanüstü fotoğrafta dört eski başkan - Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton ve George H. W. Bush - ilk bayan Melania Trump ve eski ilk kadın Michelle Obama, Laura Bush ve Hillary Clinton ile birlikte.

George W. Bush'un eski bir Beyaz Saray fotoğrafçısı olan Paul Morse tarafından çekilen fotoğraf, George H. W. Bush'un Beyaz Saray yıllarında sözcüsü olan Jim McGrath tarafından tweet atıldı.

Cumhurbaşkanı Donald Trump, Cumartesi günü Houston'daki cenaze törenine katılmadığı için fotoğraftan özellikle uzaktı. Beyaz Saray, cenaze törenine katılmamaya karar verdikten sonra, "ek güvenlik nedeniyle kesintileri önlemek ve hizmete katılan Bush ailesi ve arkadaşlarına saygı duymamaya" karar verdi.

Karar oturmuş bir cumhurbaşkanı için nadir değildi. Ne Obama ne de genç Bush, kendi terimleriyle ilk hanımların cenazelerine katılmamıştır. Clinton, 1994 yılında Jacqueline Kennedy Onassis için bir savaş hizmetine katıldı.

Birçoğu, eski liderlerin karakterine dair yorumlarda bulunarak ve şimdiki komutan amirinde örtülü kazılar yaparak, fotoğrafı övüyordu.

Clinton ve George W. Bush yönetimlerinde istihbarat görevlisi olarak görev yapan David Preiss şöyle yazdı: "Bu fotoğraftaki her cumhurbaşkanının politik olarak aynı fikirde olmadığım şeyler yaptım. Aslında, çoğu için. her birinin, ülke sevgisi de dahil olmak üzere temel değerlere dayanarak hareket ettiğini ve öncelikle kendisinin sevgisinden şüphe duyduğunu söyledi.

Ulusal Güvenlik Ajansı eski başkanı ve eski CIA başkanı olan emekli dört yıldızlı general Michael Hayden, Preiss'i retweetledi ve "Gerçek değil" dedi.
Cenaze töreninden saatler önce, Trump, New York Times'ın Beyaz Saray muhabiri Maggie Haberman hakkında bazen tüzüğü, kişisel avukatı Michael Cohen'in kötü muamelesinden sonra gazetenin kendisini araştıran federal yetkililerle işbirliği yapabileceğini söylemesi üzerine hakaret tweet atıyordu.
West Palm Beach'teki Trump International Golf Club'ını öğleden hemen önce terk ettikten sonra, Başkan, Beyaz Saray portresi ile birlikte Barbara Bush'u tweetledi.

“Bugün, düşüncelerim ve dualarım Bush ailesinin tamamı ile birlikte” diye yazdı. "First Lady Barbara Bush'un anısına, @WhiteHouse Center Hall'daki portresinde bir anma gösterisi var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.