Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dünyanın En Güzel Tarihi Kafeleri


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Dünyanın En Güzel Tarihi Kafeleri

Slide 1 of 31: It's hard to beat the luxury of a leisurely cup of coffee and a slice of cake – least of all when your surroundings are as decadent as the food you're enjoying. Here's our selection of the most beautiful historic cafés around the world.

Zamanı geri çekin
İşte dünyanın en güzel tarihi kafelerinden seçmelerimiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 2 of 31: Prague is home to a number of fabulous pre-war cafés and the Imperial is one of its most luxurious. This Art Deco jewel dates back to 1914 and today still retains its ornate decorations in Moorish-inspired pillars and walls covered with ceramic tiles. While here, try one of the delectable cakes such as 'the Imperial', which is made with dates, or stay to sample other local dishes like goulash.

Café Imperial, Prag, Çek Cumhuriyeti

Prag, muhteşem savaş öncesi kafelere ev sahipliği yapmaktadır ve İmparatorluk, en lükslerinden biridir. Bu Art Deco mücevheri 1914 yılına dayanıyor ve bugün hala Mağribi esintili sütunlarında ve seramik karolarla kaplı duvarlarında süslü süslemeleri muhafaza ediyor. Buradayken, tarihlerle yapılmış 'İmparatorluk' gibi lezzetli keklerden birini deneyin veya gulaş gibi diğer yerel yemekleri tatmak için kalın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 3 of 31: <p>You’re spoilt for choice when it comes to historic cafés in Paris. One of the highlights is Angélina, famous for its decadent chocolat chaud (hot chocolate), served with whipped cream on the side – share it and you'll have room to sample its other speciality, the mont blanc (meringue, chestnut cream and whipped cream). There are a number of branches in town but the original location is on rue de Rivoli, which dates from 1903 and still has a classic turn-of-the-20th-century feel.</p>

Angélina, Paris, Fransa

Paris'teki tarihi kafelerde seçim için şımarıksınız. En önemli özelliklerden biri, çökmüş şocolat chaud (sıcak çikolata) ile ünlü Angélina, krem şanti ve krem şanti ile paylaşmaktır - diğer bambaşka, mont blanc'u (meringue, kestane krema ve kırbaç) krem). Kasabada bir dizi şube var ancak orijinal yer, 1903'ten kalma ve hala klasik bir 20. yüzyılın başlangıcına sahip olan rue de Rivoli'de.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 4 of 31: Established in the late 1920s by members of the Russian Imperial Ballet, the Russian Tea Room has – perhaps unsurprisingly – undergone numerous transformations over its decades of existence. Today, it is as glittering and over the top as you would wish for of a place of its history – head here for a Russian-influenced afternoon tea (think blinis and caviar), eaten in arguably the most sumptuous surroundings in town.

Rus Çay Evi, New York, ABD

1920'lerin sonlarında Rus İmparatorluk Balesi üyeleri tarafından kurulan Rus Çay Odası, belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, varlıklarının yıllar boyunca sayısız dönüşüme uğradı. Günümüzde, tarihinin bir yerinde dilediğiniz kadar parlak ve üstte - kasabadaki tartışmasız en görkemli çevrede yenilen bir Rus ikli çayı için (bluinis ve havyar düşünün) başkanınız var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 5 of 31: <p>The oldest café in the world, Caffè Florian dates back to 1720 and retains the romance of yesteryear with its interior of gilded mirrors and painted ceilings. Try one of its luxurious coffee concoctions, such as the caffè del levante, which sees cold coffee cream mixed with blood orange liqueur. </p>

Caffè Florian, Venedik, Avusturya

Dünyadaki en eski kafe Caffè Florian, 1720'ye kadar uzanır ve yeşillikler içindeki aynalar ve boyalı tavanlarla yesteryear'un romantizmini korur. Soğuk kahveye kan portakalı likörü ile karıştırılan caffè del levante gibi lüks kahvelerden birini deneyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 6 of 31: It’s fair to say that you’re spoilt for choice in Vienna when it comes to historic cafés, but the Central, situated inside the Palais Ferstel, is arguably its grandest. Come here to sample the city’s fine coffee culture – though be aware that a ‘mocha’ is a regular coffee, rather than one with chocolate in it – and its equally fine patisseries, from a traditional apple strudel to the café's famous torte.

Café Central, Viyana, Avusturya

Tarihi cafeler söz konusu olduğunda Viyana'da seçim için şımarık olduğunuzu söylemek doğru, ancak Palais Ferstel'in içinde yer alan Central, tartışmasız en görkemlisi. Şehrin güzel kahve kültürünü örneklemek için buraya gelin - ancak bir 'mocha' nın geleneksel bir elma öğütücüsünden kahvenin meşhur tortuna kadar çikolata yerine normal bir kahve olduğunu ve aynı derecede iyi pastanelerde olduğunu unutmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 7 of 31: <p>This is the place to come if you want to experience Egyptian café culture – set in an alley of Cairo’s Khan El Khalli market, this place is noisy and cramped, and all the better for it. This beloved café has been open since 1773, and is most likely the city’s oldest coffee house. Though it's firmly on the tourist path, during a visit here you’ll also rub shoulders with local stallholders and shoppers, here to recharge with a mint tea or a shisha (water pipe). </p>

El Fishawy, Kahire, Mısır

Kahire'nin Khan El Khalli pazarının bir sokağında yer alan Mısır kafe kültürünü görmek istiyorsanız gelmeniz gereken yer burası gürültülü ve dar. Burası gayet gürültülü ve dar. Bu sevilen kafe 1773'ten beri açıktır ve büyük olasılıkla şehrin en eski kahvesi. Turist yolunda sıkı sıkıya duruyor olmasına rağmen, burada bir nane çayı ya da bir shisha (su borusu) ile yeniden şarj etmek için ziyaretiniz sırasında omuzları yerel mahalle sakinleri ve alışverişçilerle ovuşturacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 8 of 31: <p>An institution in Lisbon since the turn of the 20th century, Café A Brasileira is an Art Deco treat – though the crowd of intellectuals and writers who used to frequent it have largely been replaced by tourists. The café is particularly famous for being the first place to sell a bica, which is similar to an espresso. While in town, be sure to try the city’s justifiably famous – not to mention delicious – pastéis de nata (egg custard tart).</p>

Café A Brasileira, Lizbon, Portekiz

20. yüzyılın başından bu yana Lizbon'da bir kurum olan Café A Brasileira, art deco muamelesi yapıyor - ancak entelektüellerin ve yazarların sıkça kullandığı kalabalığın yerini büyük oranda turist aldı. Kafe, espressoya benzer bir bica satan ilk yer olması nedeniyle özellikle ünlüdür. Kasabada iken, kentin meşhur meşhurlarından - lezzetli - söz değil, pastéis de nata'yı (yumurta krema tartı) denemekten mutlaka emin olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 9 of 31: Open every day except Christmas Day, the Café du Monde is the place to sample New Orleans' beignets – square doughnuts, liberally sprinkled with icing sugar. They’re best washed down with a cup of chicory coffee – another local specialty. Though the café, which dates back to 1862 (positively ancient by US standards), has a rather bare-bones charm, it’s an appropriately chilled-out place to soak up the lively street scene (and music) of the city.

Café du Monde, New Orleans, ABD

Noel Günü hariç her gün açık olan Café du Monde, New Orleans'ın beignet'lerini - krema şekeri serpilerek serpilmiş meyveli çörekleri - tadın için yer. En iyisi bir bardak şık kahve ile yıkanır - başka bir yerel uzmanlık. 1862 yılına dayanan (ABD standartlarına göre oldukça eski olan) kafe oldukça çıplak kemikli bir cazibeye sahip olsa da, şehrin canlı cadde sahnesini (ve müziğini) emmek için uygun bir şekilde soğutulmuş bir yer.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 10 of 31: Founded in 1860, the Gran Caffè Gambrinus still evokes a sense of the Belle Époque era through its lavish – and often dramatic – interiors. Like many European cafés of its time, Gambrinus was particularly popular with writers and intellectuals, and both Oscar Wilde and Ernest Hemingway were known to drink here. It's a decadent spot to sample one of the city's celebrated espressos.

Gran Caffè Gambrinus, Napoli, İtalya

1860'da kurulan Gran Caffè Gambrinus, Belle Époque döneminin cömert ve çoğunlukla dramatik iç mekanlarına duygusunu uyandırmaya devam ediyor. Zamanının pek çok Avrupa kafesinde olduğu gibi, Gambrinus özellikle yazar ve aydınlarla popülerdi ve hem Oscar Wilde hem de Ernest Hemingway'nin burada içtiği biliniyordu. Şehrin ünlü espressolarından birini örneklemek için çökmüş bir yer.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 11 of 31: It's difficult to believe that the beautiful building in which this grand cafe-restaurant sits was built in 1921 as a car showroom (of all things), but when you're sat inside this elegant space it's hard to imagine it with anything other than the gentle sound of clinking china. The main draw here is the afternoon tea – finger sandwiches, delectable cakes and fruit scones, washed down with a proper British pot of tea. Heaven.

The Wolseley, Londra, İngiltere

Bu büyük kafe restoranının bulunduğu güzel binanın 1921'de her şeyden önce bir araba showroomu olarak inşa edildiğine inanmak zordur, ancak bu zarif alanın içinde oturduğunuzda, onun dışında başka bir şeyle hayal etmeniz zor. kibar Çin sesi. Buradaki ana çizim, öğleden sonra çay - parmak sandviçleri, nefis kekler ve meyveli çörekler olup, uygun bir İngiliz çaydanlık çay ile yıkanır. Cennet.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 12 of 31: It’s not hard to see the appeal of Café Hafa: terraces staggered down the hillside, facing out to the sea and – in the far distance – Spain. This long-time open-air café is, unsurprisingly, a Tangier institution – order a glass or two of fresh mint tea and luxuriate in the first-class views for just a handful of dirhams.

Café Hafa, Tangier, Fas

Café Hafa'nın cazibesini görmek zor değil: Teraslar yamaca çıkıntılı, denize bakıyor ve uzak mesafe - İspanya. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Tangier kurumu olan bu uzun süredir açık hava kafesi, bir bardak veya iki taze nane çayı sipariş etmek ve birinci sınıf manzara ile sadece bir avuç dirhem almak için lüks.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 13 of 31: <p>Turin boasts a plethora of beautiful historic cafés, and Baratti & Milano is undoubtedly one of the grandest. Sip a glass of the famously thick, bittersweet hot chocolate beneath the dramatic chandeliers, and be sure to exit via the old-fashioned shop for a bag of one of the city’s nicest treats – little hazelnut chocolate gianduiotti, which perfectly match the interior of this grande dame of the city. </p>

Baratti & Milano, Turin, İtalya

Turin, çok sayıda güzel tarihi kahveye sahiptir ve Baratti & Milano şüphesiz en görkemli yerlerden biridir. Bir bardak ünlü sıcak çikolatayı acayip avizeler altına sokup, şehrin moderindeki güzel dükkânlarından birinin çantası için eski moda dükkandan çıkın. Bunun için iç kısmıyla mükemmel şekilde eşleşen küçük fındık çikolatalı gianduiotti şehrin grande dame.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 14 of 31: <p>Stepping into Café Majestic is like stepping into another time. Dating back to 1921, this is a Belle Époque gem, with an opulent interior of mirror-lined walls and gorgeous period features. Don’t come for the food – there are plenty of better places to try the city’s specialities, such as the huge francesinha open sandwich – but definitely come to soak up the ambiance over a coffee. </p>

Café Majestic, Porto, Portekiz

Café Majestic'e adım atmak, başka bir zamana adım adım atmak gibidir. 1921 yılına dayanan bu, ayna kaplı duvarların ve muhteşem dönem özelliklerinin zengin bir iç mekanına sahip bir Belle Époque mücevheridir. Yemek için gelmeyin - orada büyük açık sandviç gibi - şehrin spesiyaliteleri denemek için daha iyi yerler bol ama kesinlikle bir kahve üzerinde ambiyans emmek için geliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 15 of 31: <p>Among the lavish surroundings of Café Gerbeaud – think dramatic chandeliers, draping red curtains and high ceilings – you can enjoy some of the city’s best treats, such as the delicious dobos torte – sponge cake layered with chocolate cream and topped with caramel.</p>

Café Gerbeaud, Budapeşte, Macaristan

Café Gerbeaud'un cömert çevresi arasında - dramatik avizeler düşünün, kırmızı perdeler ve yüksek tavanlar giyin - çikolatalı kremalı katmanlı ve karamel ile kaplanmış lezzetli dobos tortu - sünger kek gibi şehrin en iyi tatlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 16 of 31: Bewley's has been in operation since 1840, though the legendary Grafton Street coffee house was only established in 1927. One of Dublin's landmarks, the café was recently reopened after a major refurbishment which included restoration of the façade and the striking Harry Clarke windows. While here, be sure to try their famous 'Mary cake' – a square, chocolate fondant-filled cake with a thin layer of marzipan on top.

Bewley's, Dublin, İrlanda

Efsanevi Grafton Street kahvehane sadece 1927'de kurulmuş olsa da, Bewley's, 1840'tan beri faaliyete başlamıştır. Dublin'in simgelerinden biri olan kafede, cephe yenilenmesi ve çarpıcı Harry Clarke pencereleri içeren büyük bir tadilattan sonra yeniden açılmıştır. Burada, meşhur 'Mary cake' - en üstte marzipan ince bir tabaka olan çikolata fondan dolgulu kek - denemekten emin olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 17 of 31: <p>Founded in 1894, Confeitaria Colombo remains an elegant stop in Rio for a cup of coffee and a pastel de nata (egg custard tart). The interior is utterly lavish – think stained glass and giant, brocaded mirrors – though be sure to head for the Centro branch rather than the less exciting one in Copacabana. </p>

Confeitaria Colombo, Rio de Janeiro, Brezilya

1894'de kurulan Confeitaria Colombo, Rio'da bir fincan kahve ve bir pastel de nata (yumurta krema tartı) için zarif bir durak olarak kalır. İç tamamen lüks - düşünün vitray ve dev, brocaded aynalar - Copacabana daha az heyecan verici biri yerine Centro şube için emin olmasına rağmen

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 18 of 31: <p>In the heart of Salzburg's old town, Café Tomaselli opened at the turn of the 18th century and retains a rather old-fashioned charm even today. Come here to try Austrian favorites like sachertorte (Viennese chocolate cake) and apple strudel, as well the house specialty, erdbeerschüsserl, a concoction of sponge cake, chocolate and whipped cream, vanilla cream and redcurrant jam, topped with fresh strawberries – utterly divine.</p>

Café Tomaselli, Salzburg, Avusturya

Salzburg'un eski şehrinin kalbinde, 18. yüzyılın başında Café Tomaselli açıldı ve bugün bile eski moda bir cazibeyi koruyor. Sachertorte (Viyana çikolatalı kek) ve elma strudel gibi Avusturyalı favorileri denemek için buraya gelin, evde uzmanlık, erdbeerschüsserl, sünger kek, çikolata ve krem şanti, vanilyalı krema ve kırmızı çerez karışımı, taze çilek ile tepesinde - tamamen ilahi bir karışım

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 19 of 31: For something so quintessentially British, it comes as something of a surprise to learn that Bettys was in fact established by a Swiss confectioner back in 1919. Now a small Yorkshire-based chain, its Harrogate location is the original and still boasts a rather old-fashioned charm. Afternoon tea was first served here in the late 1920s and remains a major draw, but definitely make sure you have room enough to try a fat rascal – an extra fruity Yorkshire scone.

Bettys, Harrogate, İngiltere

Britanya'nın özünde ingilizce olan bir şey için Bettys'in aslında 1919'da bir İsviçre şekerlemecisi tarafından kurulduğunu öğrenmek sürpriz bir şey olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi Yorkshire merkezli küçük bir zincir olan Harrogate bölgesi orijinaldir ve hala oldukça eskilere dayanan, moda cazibe. İkindi çayı ilk olarak 1920'lerin sonlarında burada servis edildi ve önemli bir çizgi olmaya devam ediyor, ancak kesinlikle yağlı bir rascal - ekstra meyveli Yorkshire scone denemek için yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 20 of 31: <p>There is no doubt that stepping into the Crew Collective & Café will take your breath away with its beauty. The historic building retains most of its original splendor – think 50-foot-high vaulted ceilings, marble columns, elaborate chandeliers and beautiful tiling for a start – and creates a really peaceful place to relax, or work (this is a collective after all). While in Montreal, don't forget to try poutine – french fries topped with cheese curds and gravy.</p>

Crew Collective & Café, Montreal, Kanada

Hiç şüphe yok ki Crew Collective & Café'ye adım atmak güzellikleriyle nefesinizi alacaktır. Tarihi bina orijinal ihtişamını muhafaza eder - 50 fit yüksekli tonozlu tavan, mermer sütunlar, avizeler ve başlangıçta güzel döşeme düşünün - rahatlayın ya da çalışmak için gerçekten huzurlu bir yer yaratın (bu kolektif bir sonuçtur) . Montreal'de iken, poutine'i denemeyi unutma - peynir kızartması ve sos ile tepesinde tutulan kızarmış patates kızartması.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 21 of 31: LA chain Groundwork has recently opened up a branch in the restored 120-year-old North Hollywood train depot, creating one of the city's most unique coffee shops. It's kept most of the original features, such as iron and brass work on the roof and windows, while creating a modern space. Soak up the historic building over a cup of the celebrated organic coffee.

Groundwork Coffee, Kuzey Hollywood, ABD

LA zinciri Groundwork geçtiğimiz günlerde restore edilmiş 120 yıllık North Hollywood tren istasyonunda bir şube açarak şehrin en eşsiz kahvelerinden birini yarattı. Modern bir alan yaratırken, çatı ve pencerelerdeki demir ve pirinç işçiliği gibi orijinal özelliklerin çoğunu korur. Ünlü organik kahvelerden bir fincan üzerine tarihi binayı toplayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 22 of 31: Balzac's Coffee Roasters have a number of fine cafés in Ontario, but it's the Distillery District branch that really impresses. A national historic site, the old Pump House dates back to around 1895 and has been beautifully – and sympathetically – transformed into a café redolent of old Paris, complete with a huge centerpiece chandelier. While here, try the Atwood Blend, produced with author Margaret Atwood to raise funds for Pelee Island Bird Observatory.

Balzac's, Toronto, Kanada

Balzac'ın Coffee Roasters'ın Ontario'da çok sayıda güzel kahvesi var, ancak gerçekten etkileyici Distillery District şubesi. Ulusal bir tarihi site olan eski Pump House, 1895 yılına dayanıyor ve güzel bir şekilde - ve sempatik bir şekilde - eski bir Paris'e dönüştürülmüş, büyük bir orta avlu avizesi olan bir kahveye dönüşmüştür. Burada, yazar Margaret Atwood'la birlikte üretilen ve Pelee Adası Kuş Gözlemevi için fon sağlamak için Atwood Blend'i deneyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 23 of 31: Rome's oldest café has been in operation since 1760 and has hosted luminaries from Casanova and Goethe to Wagner and Mendelssohn. Today, it retains a stately elegance – complete with waiting staff in bow ties or pinafores – though of course you'll pay top dollar for the privilege. Stand at the bar with the locals, however, and you'll be able to soak up the atmosphere at much cheaper prices.

Antico Caffè Greco, Roma, İtalya

Roma'nın en eski kafesi 1760 yılından beri faaliyet gösteriyor ve Casanova ve Goethe'den Wagner ve Mendelssohn'a ev sahipliği yapıyor. Bugün, görkemli zarafetini koruyor - elbette ayrıcalık için en yüksek fiyatı ödeyecekseniz de, başörtüsü ya da çoraplarda bekleyen personel ile tamamlandı. Ancak yerlilerle birlikte barda durun, atmosferi çok daha ucuz fiyatlarla ıslatabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 24 of 31: Is this the most beautiful café in the world? It was certainly considered to be so when it opened in 1894. The opulence of this place will blow you away – as will some of the prices. But come for an appropriately American breakfast or a leisurely coffee and you won't mind splashing out to marvel at the history and luxury that oozes from every corner.

New York Café, Budapeşte, Macaristan

Bu dünyadaki en güzel kafe mi? Kesinlikle 1894 yılında açıldığı zaman olduğu düşünülüyordu. Bazı yerlerde olduğu gibi bu mekanın zenginliği sizi uçuracaktı. Ama uygun bir Amerikan kahvaltısı veya acelesi olan bir kahve için gelin ve her köşeden sızan tarihi ve lüksü hayrete düşürmekten sakınmazsınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Slide 25 of 31: <p>Buenos Aires' oldest café dates back as far as 1858 and in many ways feels like stepping into a Parisian coffee house – hardly surprising when you realize that it was inspired by that city’s fin de siècle cafés. The café has been visited by countless famous names – including Jorge Luis Borges, a sculpture of whom still sits at his regular table – and today the basement stages tango performances every evening. Be sure to order a hot chocolate and churros (fried pastry dough).</p>

Café Tortoni, Buenos Aires, Arjantin

Buenos Aires'in en eski kafesi 1858 yılına dayanıyor ve birçok bakımdan Parisli bir kahveye adım atmak gibi geliyor - şehrin şık kafelerinden ilham aldığını fark ettiğinizde şaşırtıcı değilsiniz. Cafe, sayısız ünlü isimler tarafından ziyaret edildi - Jorge Luis Borges, hala düzenli masasında oturuyor bir heykel - bugün bodrum aşamaları tango performansları her akşam. Sıcak çikolata ve churros (kızarmış hamur işi hamuru) sipariş ettiğinizden emin olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.