Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerika'da 2018 Yılının Otomobili Seçildi: Honda Accord


Önerilen İletiler

  • Admin

Amerika'da 2018 Yılının Otomobili Seçildi: Honda Accord

Slide 1 of 30: Some argue that this new Honda Accord is the best version ever built, and it seems the jury of auto journalists that decides the winner agrees, naming the popular Honda Accord the 2018 North American Car of the Year. Accord was up against some stiff competition for this year’s top honors: the 2018 Toyota Camry and 2018 Kia Stinger.

Yılın Otomobili
Bazıları, bu yeni Honda'nın bugüne kadar yaptığı en iyi otomobil olduğunu iddia ediyor ve kazananı seçen otomobil gazetecileri jürisi de bu konuda aynı fikirde. Sonuç: Honda Accord Amerika'da 2018 yılının otomobili oluyor. Accord'ın yanında oldukça iddialı diğer otomobillerde bulunuyordu. Bunlardan bazıları: 2018 Toyota Camry ve 2018 Kia Stinger.

Slide 2 of 30: Today is the first time Accord has earned this prestigious award; however, this is the third year in a row that a Honda has been in the winner’s circle. The Honda Ridgeline won Truck of the Year in 2017, and Honda Civic nabbed Car of the Year in 2016.

Accord ilk kez kazanıyor
Bugün Accord bu prestijli ödülü ilk defa Honda'ya götürüyor. Ancak, bu Honda'nın 3 yıl içinde 3. kez kazanması anlamına geliyor. Honda Ridgeline 2017'de Yılın Pikap Kamyonu, Honda Civic ise 2016'da Yılın Otomobili olmuşu.

Slide 3 of 30: “Honda took a clean-sheet approach to reinventing America’s most popular car, and we couldn’t be prouder to receive this honor for Accord as the North American Car of the Year,” said Henio Arcangeli, Jr., senior vice president of the Automobile Division and general manager of Honda Sales at American Honda Motor Co., Inc. “We’re especially proud for the production associates in Ohio where Accord has been built to the highest quality standards for over 35 years.”

Bir onur
"Honda, Amerika'nın en popüler otomobilini yeniden keşfetmek için temiz bir yol benimsemiş ve Honda bu onur için çok sevinçli olduklarını belirtti. Otomobil Bölümü ve Honda Satış Genel Müdürü olan American Honda Motor Co., Inc.'de "Özellikle Accord'un 35 yılı aşkın bir süredir en yüksek kalite standartlarında üretildiği Ohio'daki üretim ortakları için gurur duyuyoruz" dedi.

Slide 4 of 30: The Accord was completely redesigned for the 2017 model year; Honda calls it the most dramatic remake since the car debuted more than 40 years ago. In addition to new exterior styling and updated interior, the Accord rides on an all-new chassis designed to improve safety, handling and comfort. Accord is available with two new turbocharged engines as well as a fuel-efficient two-motor hybrid system.

Tamamen yeni
Honda Accord 2017 model yılı için tamamen yeniden tasarlandı; Honda, otomobilin 40 yılı aşkın süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana onu en dramatik yeniden yaratma olarak nitelendiriyor. Accord, yeni dış tasarım ve güncellenmiş iç mekana ek olarak, emniyet, kullanım ve konforu artırmak için tasarlanmış tamamen yeni bir şasiye sahiptir. Accord, iki yeni turbo motor ve yakıt tasarruflu iki motorlu hibrid sistem ile birlikte sunuluyor.

Slide 5 of 30: The annual North American Car of the Year award winner is announced each January at the North American International Auto Show in Detroit. Although most accolades of this type are presented by an individual publication or study, the NACOTY award remains unique because it is based on ballots cast by an independent jury of automotive journalists from the U.S. and Canada. In order to be eligible, a vehicle must be all new or substantially redesigned. According to the group, winners excel in design, innovation, safety, handling, driver satisfaction and value for the dollar.

Ödül Hakkında
Her yıl düzenlenen Kuzey Amerika Otomobil Fuarı ödülü, her Ocak ayında Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ilan edilir. Bu türden pek çok övgü bireysel bir yayın ya da çalışma ile sunulmasına rağmen, NACOTY ödülü, ABD ve Kanada'daki otomotiv gazetecilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından yapılan oy pusulalarına dayandığından benzersiz kalır. Uygun olabilmek için, bir araç tamamen yenilenmiş ya da önemli ölçüde yeniden tasarlanmış olmalıdır. Gruba göre kazanan tasarım, yenilikçilik, emniyet, elleçleme, şoför memnuniyeti ve dolar değeri açısından mükemmel olmak zorundadır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.