Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy A8 orta menzilli pazara çift lensli bir ön kamera ve sonsuz ekran görüntüsü getiriyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Samsung Galaxy A8 orta menzilli pazara çift lensli bir ön kamera ve sonsuz ekran görüntüsü getiriyor

a screen shot of a computer

Samsung resmi olarak Galaxy A8'i en yeni orta sınıf akıllı telefon olarak duyurdu ancak orada en iyi amiral gemileri sıkıntıya sokacak özelliklere sahip. A8'in iki başlıca özellikleri, 5.6-inç 1920 x 2220 18.5: 9 Infinity ekran ve çift objektifli ön yüzü kameradır.
Ekran, Galaxy S8'de bulunanlar kadar geniş ya da kavisli olmasa da hala cihazın ön kısmının çoğunu alıyor ve sizi nispeten kısa bir 149mm'lik gövde içinde çok sayıda ekran genişliğiyle karşılıyor. A8 aynı zamanda Gear VR'yi destekleyen ilk A serisi akıllı telefon.
Samsung, çift objektifli, ön tarafa bakan bir kamera da taktı; 16 mega piksellik ve 8 mega piksel f / 1.9 objektiflerden oluşan çift objektif ön kamerayı ilk gördüğüm özelliklerden biri. hem yakın çekim hem de portre fotoğrafları. Bencil çekerken her iki mercek arasında geçiş yapabileceksiniz ve bir Canlı Odak özelliği, bokeh efektini resim çekilmeden önce veya sonra ayarlamanızı sağlar.

Arkada, 16 mega piksellik f / 1.7 tek lensli bir kamera bulunuyor ve her şey bir cam ve metal çerçeve ile gövdeye sarılmış durumda.
Diğer yerlerde A8, okta-çekirdekli işlemci, 4GB RAM, 32GB genişletilebilir bellek (256GB'a kadar) ve USB-C üzerinden hızlı şarjı destekleyen 3,000mAh pil sunuyor. A8 aynı zamanda IP68 sertifikasına sahiptir, yani toza karşı korunmuştur ve 30 dakika boyunca 1,5 metreye kadar suya batırılabilir ve hayatta kalabilir.
Kağıtta en azından Galaxy A8 çok yetenekli orta sınıf bir akıllı telefonu andırıyor. Müşteriler, siyah, altın ve süslü gri kaplamalara sahip olduklarında, ellerini altına alabilmek için Nisan ayına kadar beklemek zorunda kalacaklar. Samsung henüz fiyat bilgilerini açığa çıkarmadı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.