Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Evet arkadaşlat tüm takı takmak isteyenler buyursun ...Takılarını taklabilirler Mineu Biricik Güzel Gelinimize .... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 İlk takıyı ben takayım ! Umarım beğenirsin...! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 beğendik tabe saol kankim şimdilik yok onun yerine ben alayım kendi dedi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Topragından bir adet gerdanlık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Kıs natiii kimin gerdanlığı bu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Topragından bir adet gerdanlık hem de telkariyle yapılmış Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Kıs natiii kimin gerdanlığı bu Teee babaannemin babaannesinden kalma.. Çok değerlidir Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 beğendik tabe saol kankim şimdilik yok onun yerine ben alayım kendi dedi tamam sen al ben gidiyorum .artık takılara sen sahip ol yürütmesinler haaaaaaaaa Karışmam sonra takı çantası sana emanet Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hem de telkariyle yapılmış Teee babaannemin babaannesinden kalma.. Çok değerlidir Evet çok değerli belli Kimin kıs çabuk söyle Kafasını koparıp getirmişsin buraya Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 gelının arkadası jonden 100 ytl darısı kendısının basına Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 İlk takıyı ben takayım ! Umarım beğenirsin...! tşk ederim beğendik tabe saol , kankim şimdilik yok onun yerine ben alayım , kendi dedi ne saman dedim kankim Topragından bir adet gerdanlık tşk ederim tamam sen al ben gidiyorum .artık takılara sen sahip ol yürütmesinler haaaaaaaaa , Karışmam sonra takı çantası sana emanet hah tam adamına teslim etmişsin gelının arkadası jonden 100 ytl , darısı kendısının basına tşk ler ahmetcim Amin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Kıs benden daha ii bir koruyucu olmas takılarına Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 İçimden geldi bi iki milyon dolar takiim. Ama üstünde taşıyamazsın ağır gelir diye çek yazıyom En iyisi sen paraları düğüne kadar hazırla çantaya koy , çantayı iğnelersin düğünde Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 olur olur Küçük dilini gördüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 bademciklerim şişmi biraz Hıhı biraz şiş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hah tam adamına teslim etmişsin Bana senin ona emanet etmem gerektiğini söyledi 'Gece Yağmuru' bende tamam dedim yani şimdi ben kediye ciğeri emanet mi ettim Kıs benden daha ii bir koruyucu olmas takılarına sende hemen altınları görünce atladın bende inandım gitti altınlar desene soğuk su içelim artık Mineu altınların üstüne iyi gider Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bendende mine ablama gerdanlık... buda cabası.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 İçimden geldi bi iki milyon dolar takiim. Ama üstünde taşıyamazsın ağır gelir diye çek yazıyom Aman Aman pek makbule geçti tşk ler Bana senin ona emanet etmem gerektiğini söyledi 'Gece Yağmuru' bende tamam dedim yani şimdi ben kediye ciğeri emanet mi ettim soğuk su içelim artık Mineu altınların üstüne iyi gider Aynen öle oldu murti soğuk su falan içemem murticim düğün arifesinde hasta olurum bendende mine ablama gerdanlık... buda cabası.. tşk ederim yeşimcim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Bana senin ona emanet etmem gerektiğini söyledi 'Gece Yağmuru' bende tamam dedim yani şimdi ben kediye ciğeri emanet mi ettim sende hemen altınları görünce atladın bende inandım gitti altınlar desene soğuk su içelim artık Mineu altınların üstüne iyi gider Ne demek kediye ciğer emanet ettim Ben bikerem emanete ihanetlik etmem Kıs kankim al altın keseni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Ne demek kediye ciğer emanet ettim, Ben bikerem emanete ihanetlik etmem , Kıs kankim al altın keseni tamam kankim dellenme biliyorus emanete ihanet etmes benim kankim kıss kankim as daha tutda düğün bitince alırım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Düğün bitince beni bulamassın gibi geliyo kankim Şaka kıs ok kankim biras daha tutam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kıss kankim düğün bitince nereye gitcen ben de gelem mi senle Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Ne demek kediye ciğer emanet ettim Ben bikerem emanete ihanetlik etmem Kıs kankim al altın keseni yf hemende kızarmış ! emanete ihanet etmezsin biliyoruz .tamam kese sende kalsın senden daha iyi bir emanetçi mi bulacağız! bak Mineu sana emanet ediyor . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kıss kankim düğün bitince nereye gitcen ben de gelem mi senle Kıs senin ne işin var düğün sonrası benimle Ben bi yere gitmeyecem kıs seni kandırıkladım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 En iyisi bana emanet edin gerçekten hiç bişicik oollmaz Sen oynarken ben tutarım minecim yan gözle bakanları da çarparım muhahahaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.