Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKLER HAKKINDA SÖYLENENLER (BEN SÖYLEMEDİM, AVRUPLILAR SÖYLEDİ)


Bilgekagan

Önerilen İletiler

Peygamberin Türklerle ilgili söylediklerinin gercegini bilmeden veya bilipte bilerek carpitmaktan elinize ne gecer bilmiyorum,ama sunu söylemekte yarar görüyorum;Peygamber öyle o anlamda hicbirsey söylememistir.

Türklerle ilgili evet bugün bilhassa Avrupada cok agir nitelemeler yapilmaktadir.Alman forumlarinda AOL-PINBOARD larda Türkiye düsmanlari icin Türk'lerin adi kizmayin ama Keci Cobani olarak gecer.daha cok asagilayici nitelemeler vardir.Bu asagilamayi genelde Naziler veya Yahudiler yaparlar.Üzülerek söylemem gerekirse hicbir arkadas bundan pay cikarmasin,bazi Türk Alevi veya PKK li Alman isimleri ile bu boardlara girerek Türklere hakaret etmektedirler.Nekadar acidirki bu boardlarda fazla Türk'e rastlayamazsiniz.

Türklere karsi özellikle Ermeni kesimlerden dünyada yaygin bir kampanya vardir,Türkler bu kampanyalarla acimasizca yerlere vurulurlar,bu kampanyalarin genelde bulunduklari ülkelerin medya kuruluslari tarafindan destekleniyor olusuda ayri bir konudur.

Türk'lerin tarihini kültürünü bilmeyenler icin su andaki Türk algilamasi maalesef ic acici degildir.Bunun nedenleri üzerinde tartisabilmemiz gercekten cok önemli ve gereklidir.

Forumdaki arkadaslarin bu konuda bilgi ve deneyimleride cok önemli oldugundan bu konuyu özellikle incelemeyi tavsiye ediyorum.

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
bu sözler hep askeri yöne vurgu yapıyor.ancak artık dünyada güvenlik anlayışı halkların refahı,mutluluğu,ekonominin istikrarı vb. şeylerle ölçülüyor.vatan üstünde tüten tek bir ocak kalana değin düşmana karşı duracak bir ulusun evladı olmak artık insanların hayattan beklentilerini yerine getirir şeyler olmaktan çok uzak.

 

insanlar artık güvenlik sorunları son bulsun istiyorlar,çağın gereklerinden faydalanmak istiyorlar,iyi bir eğitim almak istiyorlar,kişisel özgürlüklerin gelişmesini,demokrasinin yaşamlarına entegre olmasını istiyorlar.

 

kendilerini fiziki güçleriyle değil,eğitimleriyle ,başarılarıyla ,ekonomik güçleriyle nitelendiriyorlar.askeri gücü bunları koruyan,sağlayan şeyler olarak görmek istiyorlar.sürekli tehtid altında ve bu tehtidlere karşı koyan bir ülkenin evladı olarak değil,bu tehtidlerden sıyrılmış,her türlü güvenlik sorunun halletmiş bir ülkenin evladı olmak istiyorlar.

 

uygarlıkla bütünleşmek,artık istikrara kavuşmak,mali durumlarını geliştirerek refaha kavuşmak,her an ölebileceği olgusundan kurtulmak istiyorlar vs. vs.....

 

bunları sağlayacak ve bunlarla övünecek bir toplum yaratmak lazım.bunu ortak bir görüş haline getirmek yani bunda toplumsal bir mutabakat sağlamak lazım...

 

geçmişteki, askeri başarışlarıyla övünen ve dünyaya hala bu gözle bakan bir toplum yaratamak lazımken hala bunları pişirip pişirip sunmak sadece militarizme ,hoşgörüsüzlüğe,baskıya gelişme ,varlığını sürdürme imkanı sunuyor.

 

:clover::clover::clover::clover::clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

aldanmıyoruz sevgili politika..yalnız kutsal yaratığa şu hadisi hatırlatmak istiyorum"konsantineyi alan komutan ne güzel komutandır,konsantineyi alan asker ne güzel askerdir" bu hadis için istanbul defalarca kuşatılmış olmasına rağmen alınamamıştır..Fakat fatih ve ordusu bu şerefe nail olmuşlardır.

saygılarımla...

:clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Turk olmayanların ne yapması gerektiğini de yazın. Turk olmanın bir yolu varmı. Bir Anglo Sakson a Turk olabilmesi için neler yapması gerektiğini anlatmak lazım. Günde kaç ekmek yemeli. Sabah sporunda ne yapmalı. Mesela avcılık, köpek dövüştürmek, deve güreşi, horoz dövüşü. Bilmem ama saçlarını siyaha boyatacaklarını sanmam. Hiçbiri o kadar yanamaz. Yinede siz bir internet sitesi açın anlatın.

 

Ve ırkçılık haramdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

teşekküler bilge kagan gerçekten çok güzel bir çalışma...biz buyuz ve olduğumuz şeylerden gurur duyuyoruz...forumda bazıları bizim bu olduğumuz şeylerden memnun değil sanırım...bunun içinde saldırıya geçmişler...bu sözü yine söylemiştim bidaha söylüyorum: bizler yüce önder Atatürk'ün çocuklarıyız ve herkez sorumluluğunu yerini ve haddini bilsin...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
Turkler hakkinda kim ne demis yada dememisi birakin. Bakin Islam ve Muhammedin gorusleri nedir Turkler hakkinda. Kuranda Yecuc Mecuc davasi vardir, bu yecuc mecucun Cok dah aonceleri var olmus Turk boylari oldugunu biliyormuydunuz? Fazla uzatmiyim. Hadis kitaplarinda assagidakine benzer anlatimlar vardir , dikkatli okuyun.

.

.

 

 

 

 

Arkadaşım inancın ne bilmiyorum ama bilki saygıda da kusur etmem.Lütfen aynı hassasiyeti göstererek Peygamber Efendimizin Mübarek İsmini zikrederken saygılı ol o sıran biri değil senin arkadaşın veya muhatabın hiç değil.Kendince bişeyler yazmıssın okudum bide sen bizim edindiğimiz bilgileri oku Saygılar.

HZ. NUH'UN OĞULLARI VE TÜRKLER[

 

 

TEVRAT, NUH'un gemisinin AĞRI Dağı'na konduğunu söyler... KUR'AN'da ise CUDİ Dağı'na oturduğu belirtilir (Hud Suresi, 44. Ayet)... Bizce bu farkın sebebi TEVRAT'ın, inmesinden 600 yıl sonra kaleme alınmasıdır. AĞRI Dağı daha yüksektir ve Yahudiler onu bu şerefe daha lâyık buldukları için değiştirmekte beis görmemişlerdir!..Ancak KUR'AN'ın verdiği bilgi daha gerçekçidir. CUDİ, MEZAPOTAMYA'ya, KONYA'ya daha yakındır ve ilk yerleşimler bu bölgelerde olmuştur.

TEVRAT, TUFAN sonrasını daha teferruatlı anlatır ve bize TÜRKLER ile ilgili çok değerli bilgiler verir:

- "Ve gemiden çıkan NUH'un oğulları SAM, HAM ve YAFET idiler. Ve bütün yeryüzüne yayılanlar bunlardan oldu... _KENAN'ın atası HAM, (bir gün) babasının çıplaklığını gördü, kardeşlerine söyledi... (Utanan) SAM ile YAFET babalarının çıplaklığını örttüler..."

- "Ve NUH dedi: 'KENAN lânetli olsun!.. Kardeşlerine kullar kulu olacaktır! SAM'ın ALLAH'ı RAB, mubarek olsun, ve KENAN ona kul olsun! ALLAH, YAFET'e genişlik versin!.. SAM'ın çadırlarında otursun!.. Ve KENAN ona kul olsun!..'"

Bilindiği gibi HAM, eski KENAN diyarı olan şimdiki FİLİSTİN (İSRAİL) halkının atası idi. Bu bölge Sayda şehrinden Gazza'ya kadar uzanıyordu. Yahudiler bu gruba sahip çıkarlar... Ancak TEVRAT'tan anladığımıza göre, bu kabileler lânetlenmiş ve diğerlerine kulluk etmeğe mahkûm edilmişlerdir. KENAN, SEBA, BABİL, AKAD halkı ve Kral NEMRUD bu oğuldan olmadır. Tarihî gelişmeler bu lâneti gerçek yapmıştır.

HAM soyu ilerde Hint-Aurupaîler'in ve Afrikalılar'ın da atası olmuştur. SAM ise ASUR ve ARAMÎ halklarının, yani şimdi ARAP dediğimiz halkların atası idi.

SAM'la ilgili dua da kabul olunmuş, Hz. MUSA, Hz. İsa, Yüce Peygamberimiz Hz. MUHAMMED ve ALLAH idrakinin zirveye ulaştığı İSLAM dini, Arabistan'da ortaya çıkmıştır...

3. oğul YAFES ise, bizim, bütün TÜRK boylarının atasıdır. Görüldüğü gibi, hadislerden ve KUR'AN'dan çok önce TEVRAT'ta da, en büyük iltifata mazhar olmuş millet TÜRKLER'dir. Hz. NUH'un, en sevgili oğlu YAFES için ettiği dua, çok derin mânâlıdır ve olduğu gibi gerçekleşmiştir.

YAFES'in torunu TÜRKLER, dünyaya EN ÇOK YAYILAN MİLLET olma özelliğine sahiptirler. Aynı zamanda dünyada EN ÇOK DEVLET KURMUŞ OLAN MİLLET olma imtiyazını da ellerinde bulundurmaktadırlar!..

TÜRKLER gerçekten de 900 yıllarından itibaren Araplar'ın çadırlarında, ülkelerinde oturmaya başlamışlardır. Yine aynı tarihlerden başlıayrak Hıtay'ı, Hindistan'ı, Kuzey Afrika'yı ve Avrupa'yı hakimiyetlerine almışlardır.

Maalesef son 300 yıldır bu hakimiyet tedricen azalmış, hatta TÜRKİYE dışındaki Türkler bir süre esaret altında yaşamak durumunda kalmışlardır. Çok şükür ki, 1990'dan itibaren TÜRK boyları birer birer bağımsızlıklarını elde etmeye başladılar. Eminiz ki, önümüzdeki yıllardan itibaren TEVRAT, KUR'AN ve HADİSLER'in işaret buyurduğu TÜRK KAVMİNİN SEÇİLMİŞ OLDUĞU ve DİĞER MİLLETLERİ HUZURA VE REFAHA GÖTÜRMEKLE VAZİFELİ OLDUĞU gerçeği, bİr kere daha kendini gösterecektir.

YAFES'e dönersek; GOMER, MAGOG. MADAİ, TİRAS, YAVAN, TUBAL(TUVAL), MEŞEÇ adlı oğulları.... GOMAR (SÜMER), MAGOG (GOG-MAGOG gibi), MADAİ (MEDLER) âşina gelmektedir...

GOMAR'ın TOGARMİ, RIFAT (DİCLE ve FIRAT) ve AŞKENAZ oğulları.... AŞKENAZ, HAZAR soyundan olan DOĞU AVRUPA MUSEVÎLERİ'ne verilen addır...

Ve YAVAN'ın oğlu TARŞİŞ bize ismen çok âşina geliyor... Bu kelimeler TÜRKÇE özellikler taşımaktadır.

TOGARMİ'nin (HZ. NUH'un YAFES'ten torunu) on oğlu vardır ki, bunlar UYGUR, TİROS, AVAR, HUN, BARSİL, ZARNA (TARNİYAKLI), KOZAR (HAZAR), SANAR, BULGAR ve SÂBİR'dir.

İşte biz de bunu diyoruz! Bütün KAFKASYA, TÜRKİSTAN (ORTAASYA), SİBİRYA, BALKANLAR ve ANADOLU halklarının atası bir!.. HZ. NUH'un oğlu YAFES'ten geldikleri için YAFETİK olarak adlandırılırlar. YAFES'in en az üç oğlundan (GOMAR, MAGOG, MADAİ) geldikleri için SÜMER, GOG, MAGOG, GUR, GUZ, OĞUZ, MACAR olarak adlandırılırlar. Ve TOGARMİ'nin on oğlundan çoğalarak pek çok soy ve boya ayrılmışlar, yüzlerce oymak ve aşiret halinde dünyaya yayılmışlardır.

 

 

DÜNYA MEDENİYETİNDE TÜRKLERİN PAYI

 

HZ. İBRAHİM VE TÜRKLER

TEVRAT'ta Hz. İBRAHİM, SAM'ın soyundan ve TERAH'ın oğlu olarak gösterilmektedir... İSLAM'a göre Hz. İBRAHİM'in babası AZER'dir. Yani HAZAR TÜRKÜ'dür. Buna göre YAFES'in soyundan olması gerekir... Zaten Arap tarihçiler de "gerçek Arapların AD, SEMUD, AMALİKE gibi kabileler olduğunu; Hz. İBRAHİM'in oğlu İSMAİL soyunun sonradan Araplaşmış olduğu"nu ifade ederler... (20) Ama farketmez!

TEVRAT'ta geçen TERAH adının da, TURHAN veya HERODOT'ta geçen TYRRHEN kelimesine yakınlığı açıktır.

Yine TEVRAT'ta ALLAH'ın Hz. İBRAHİM'e bir hitabı var ki, Hz. NUH'un duasına cevap gibidir:

- "Seni BÜYÜK MİLLET edeceğim! Ve seni MUBAREK kılacağım! Seni mubarek kılanları, mubarek kılacağım! Ve sana lânet edene, lânet edeceğim!.. YERYÜZÜNÜN BÜTÜN KABİLELERİ, SENDE MUBAREK OLACAKTIR!.."

(Tekvin, 12. Bab)

Bilindiği gibi Hz. İBRAHİM'in HACER adlı cariyesinden Hz. İSMAİL dünyaya geldi... Karısı Sara'dan da Hz. İSHAK doğdu... Hz. İSMAİL yüce Peygamberimiz Hz. MUHAMMED'in atasıdır... Hz. İSHAK da İsrailliler'in atasıdır.

Rivayete göre, Hz. İBRAHİM'in KANTURA adında bir eşi daha vardı. Bu mubarek kadın da TÜRK boylarının anası, atası idi... Peygamberimiz TÜRKLER'den KANTURA OĞULLARI diye söz ederdi. Hatta bu sebepten 9. Asırda müslüman olup halife etrafına toplanmaya başlıyan TÜRKLER, soyları sorulduğunda, "Babamız İBRAHİM, amcamız İSMAİL" derlerdi!.. (20)

Yahudiler Hz. İBRAHİM'in bu ifadesinin kendilerini kastettiği zehabına kapılarak BÜYÜK İSRAİL, hatta DÜNYA HAKİMİYETİ hayali peşinde koşarlar!

Halbuki KUR'AN'daki Yahudiler'i suçlayan ve lânetleyen ifadeler, böyle bir kutsama varsa bile ortadan kalktığını göstermektedir. Yahudiler KİTAB-I MUKADDES'in ZEBUR'dan (MEZMURLAR) sonraki bölümlerde bile kınanır... Bu yüzden pek çok kere kıyıma ve sürgüne uğramışlar, ancak hiç bir zaman bundan ders almamışlardır!.. Halen de Filistinliler'e, Lübnan'da, Irak'ta Araplar'a zulmedip durmaktadırlar!

Biz Irak'ta 2004-2007 yılları arasında "mezhep çatışması" diye gösterilmek istenen olayları, Sünniler'in Şiilere'e, Şiiler'in Sünniler'e saldırması olarak görmüyoruz!.. Bunda mutlaka İsrail ve Kürt Yahudiler'in parmağı var!.. Bazı zavallıları kandırıp her iki gruba da onlar saldırtıyor, ve Irak'ın bir iç savaşla iyice zayıflamasını amaçlıyorlar! En büyük destekleri de Amerikalılar!.. Kısacası, Yahudiler'in yeni bir derse ihtiyaçları vardır!

HZ. İBRAHİM'e yapılan o İLÂHÎ HİTAP, HZ. NUH'UN DUASI gibi Yahudiler'i değil, TÜRKLER'i kastetmektedir!.

Öte yandan KUR'AN-I KERİM'de de TÜRKLER'e işaret vardır ve TEVRAT'taki ifadeyi pekiştirir:

- "Ey iman edenler!..İçinizden kim dininden dönerse, (bilsin ki) ALLAH bir kavim getirir ki, onları sever. Onlar da O'nu severler... Onlar müminlere karşı mutevazı, kâfirlere karşı zorlu olurlar. ALLAH yolunda cihad ederler. (Kendilerini) yerenlerin çekiştirmesinden yılmazlar. Bu (özellik) ALLAH'ın bir inayetidir ki, onu dilediğine verir." (Maide Suresi, 54. Ayet)

Çok şükür ki, TANRI bu lütfu TÜRKLER'e vermiştir! Gerçekten de TÜRKLER inananlara karşı son derece mütevazı, onlara saldıran inançsızlara karşı son derece amansız olmuşlardır. Haçlı Seferlerine karşı koyanlar Araplar değil, TÜRKLER'di!.. Arap Fatımiler Selçuklular'ı arkadan vurmuşlar, Haçlılar'ın işini kolaylaştırmışlardı. Haçlılar bu suretle Kudüs'ü ele geçirip müslümanları katletmişlerdi. (1098)

820 sene sonra 1. Dünya Savaşı'nda Araplar yine TÜRKLER'i arkadan vurmuşlar, ve Lavrence'in peşine takılarak ülkelerini Batılılara adeta peşkeş çekmişlerdir. (l918)

Bu ihanet sonucunda İngiliz orduları mukaddes topraklara; Kudüs, Mekke, Medine'ye hükmedecek şekilde Arabistan'da söz sahibi oldular. Daha sonra İngiliz, Fransız ve Amerikalılar Irak, Suriye, Filistin, Mısır, Libya, Cezayir, Tunus'u ve bu ülkelerin sahip olduğu zenginlikleri aralarında bölüştüler. Hatta Rus İhtilali'ni bahane ederek Gürcistan, Ermenistan, Azerbeycan'a el attılar. Eğer TÜRKİYE Batı'ya karşı Atatürk liderliğinde direnip galip gelmeseydi; bütün bu bölgede topraklar, zenginliklerin yanısıra İslam da elden gidebilirdi!

700 yıllık Endülüs'te bir tek müslüman bırakmıyan Batılı hıristiyanlar zaten bu amaçlarından hiç bir zaman vazgeçmemişlerdir.

Öte yandan Peygamberimizin de TÜRKLER ile ilgili pek çok hadisi vardır. Bir tanesi şudur:

- "Sizler (Araplar) deriden çarık giyen bir kavimle (TÜRKLER) çarpışmadıkça, kıyamet kopmıyacaktır!"

Buradaki kıyamet sözü, ahiretteki kıyamet değildir. Her şeyin kökünden değişmesidir.

Gerçekten de 750 yılında Araplar TALAS Savaşı'nda TÜRKLER ile çarpışmışlar, onları yenmişler; ama bu savaştan sonra kitle halinde müslüman olan TÜRK ırkından HALKLAR, İSLAM DEVLETİ'nin hâkim unsuru haline gelmişlerdir. Arab'a dayalı her şey, kökünden değişmiştir.

Bir diğer hadis şöyle:

- "TÜRKLER size dokunmadıkça, siz de onlara dokunmayınız. Zira KANTURA OĞULLARI, ALLAH'ın (ilk önce) ümmetime (Araplar'a) verdiği saltanatı, (onların elinden) çekip alacaklardır." (21)

Bu hadis Peygamberimizden 1500 yıl önce inmiş olan TEVRAT'ta yer alan ve 2500 yıl önceki Hz. İBRAHİM'e ALLAH'ın vaadi olan:

- "Seni BÜYÜK MİLLET edeceğim! Seni mubarek kılanları mubarek kılacağım! Sana lânet edene lânet edeceğim!"

ifadesinin tam teyididir!...

Araplar bu nasihate uymamışlar, TÜRKLER'in üstüne yürümüşler, onları yenmişler, ancak sonunda saltanatı TÜRKLER'e devretmek durumunda kalmışlardır.

Ama en dikkat çekici hadis, aşağıdakidir.

Hz. MUHAMMED'e sorarlar:

- "MEVALİ nedir ya RESULULLAH?.."

- "Onlar sizin azadlılarınızdır. Yani FARİS yönünden gelecek olan bir kavimdir ki, şöyle diyecekler: Ey Araplar!.. Siz fazla taassuba kaçtınız."

- "Siz bunlara gereği gibi hak tanımazsınız. Sizinle hiç kimse birlik kurmayacaktır!"

Bu hadisteki MEVALİ, ARAP OLMAYAN'dır...FARİS, İRAN'dır...FARİS YÖNÜ, HORASAN'dır... GELEN KAVİM ise, TÜRKLER'dir!.. Çünkü dünyada TÜRKLER'den başka KÖLELİKTEN YÜKSELİP te HÜKÜMDAR OLAN bir MİLLET yoktur!..

Şu halde TÜRKLER, NUH TUFANI'ndan beri var olan, ilk devleti kuran, dünyanın en eski dilini kullanan; ve hem TEVRAT'ta, hem de KUR'AN'da övülmüş, DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA YAYILMIŞ bir MİLLET'tir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Simdi bi sorun bakalim Avrupadaki insanlarin turkler hakkindaki goruslerini.....Duymak bile istemezsiniz...

 

Evet katiliyorum.. Avrupa'da yestistik ve Avrupa insanlarinin (o kadar taptigimiz) Turkler hakkinda ne gerici ve olumsuz dusunduklerini cok iyi bilirim. Ama maalesef sizler hala utopyaniz icinde yasayip "tarihte su boyle demis te bo boyle demis" diye soylenimlerle bos bos vakir harciyorsunuz!

 

*******

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Amacın ne bilmiyorum ama ya bilmiyorsun hiçbirşeyi ya da açık bir şekilde yalan söylüyorsun. Söylediğin kaynaklarda asla ve asla bahsettiğin şeyler geçmiyor. Bunun yanında Peygamber'in "İstanbul elbet fethedilecektir. Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutan." hadisini düşünmek gerek.

 

Herşeyin ötesinde İslam'da asla ve asla ırklarla alaklı en ufak bir ayrım yoktur. (Yahudiler (ben-i israil) lanetlenmiştir sadece.) "Üstünlük ancak takva iledir." diyen peygamberin Türkler hakkında böyle şeyler söylediğini nereden uydurdun onu da anlamak güç.

 

Islam'da irkcilik ya da irkla ovunme gunahsa bizler neden hala bu Turkculugun ve Turklukle ovunmenin savunuculugunu yapiyoruz? Dinimize gore haram degil mi bu olay?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
Turk olmayanların ne yapması gerektiğini de yazın. Turk olmanın bir yolu varmı. Bir Anglo Sakson a Turk olabilmesi için neler yapması gerektiğini anlatmak lazım. Günde kaç ekmek yemeli. Sabah sporunda ne yapmalı. Mesela avcılık, köpek dövüştürmek, deve güreşi, horoz dövüşü. Bilmem ama saçlarını siyaha boyatacaklarını sanmam. Hiçbiri o kadar yanamaz. Yinede siz bir internet sitesi açın anlatın.

 

Ve ırkçılık haramdır.

Nedir hazmedemediğiniz?Bunlar bize bizim dışımızdakilerin eleştirileri.Kabul edin !!

Ama ben buraya sizi rahatlatmak için yazayım Türkler tarih boyunca en çok soy kırımına uğrayan millettir.Yanisi şu kardeşim sizin bu nefretiniz bizleri Savaşçı Rusları Volkgeist yaptı....

Ben bir Tatarım bu yazıları yazan hiçbir kardeşim ırkçılık yapmadı ve SENN buradaki erdemleri örnek al.ALP (yüce ruhlu ol)

Bir torba makarnaya oy verme vs vs,

Tatarın rusçada kelime anlamı CEHENNEMDEN GELEN ATLIDIR! (Ana yurtları siberia=Beyaz cehennem olduğu için) Bu toprakları mecburen terkettik dönemezdik ve duramazdık...

Dedim ya siz bu nefret ve hasetinizle asla medeni olamazsınız.Zira şu eleştiriyi beklerdim ama siz körü körüne hemen ırkçılık yaftasına sarıldınız.Oysa şunu deseydiniz alkışlardım.Bizlerin bu anlatılan Türklerle en ufak ortak yanımız yok bu bir torba kömüre oy verenlermi Türk bu kapkaççılar bu katiller bu hırsız siyasetçilermi Türk demenizi beklerdim.

Ben Dedim ya Tatarım Şhin-Ka nın oğlu Alpnoyan soruyorum sizlere her yıl evini malını yağmalatırdı Türk devlet büyükleri Ve milletten geleni millete döndürürlerdi... Şimdi ise ÇALIYORLAR,:((( Ve soruyorum yine bu ırkçılıkla suçladığınız insanlar acaba diğer insanlar zelil ve güçsüzdür dedimi?

Yada diğerleri yaşamamalı dedimi? Rönesansda bir felsefi akımı taparcasına sembolleştiriyorsunuz kilise yada anglo saxon menşeli insani akımlara elbette varız ama Türk rönesansının Alp(Yüce değerlerinden) bahsedildimi kusuyorsunuz (EZİKLİĞİNİZİ).

Bir şey daha Türk savaşçılar olmasaydı siz istanbulda camiyi ancak rüyanızda görürdünüz.Gerçi merak etmeyin İslamiyet Anadoluda Türkleri yoketmiştir.Uzun yürüyüş Anadoluda kara deliğe düşmüştür.GÖZÜNÜZ AYDIN.

*AYRICA : İmkanı olanlar Thiery Hentch ' in ''Hayali Doğu 'Adlı eserini okusun orada avrupa entelijansiyası dünyayı binlerce yıl ikiye böldü batının kürsüsüne 30-40 kral ve hanedanı oturtur vede papa** yı DOĞUNUN TAHTINA (dikkat)ise bir Türk Hakanını (Yalnızca o dönemin Türk Hakanını Tek başına)oturtur.(kapak niyetine isteyen alsın)

**Ve Jan Jaques Russou Bü günün Avupa birliğinin ütopyasını kurmuş modelini Attik Helen Deniz birliğinden almış Avrupa birliği tezini oluşturmuş nedenmi Türkleri Avrupadan ATMAK İÇİN.

*** VE bunlar hikaye değil Türkün kelime anlamı için DÜNYAYA UZAYDAN BAKMALISINIZ...Ordan bakarsanız görürsünüz ÇİN SEDDİ TÜRK SAVAŞÇILARINA KARŞI İNŞA EDİLMİŞTİR.

 

Ama ben sizi çok seviyorum ve siz rahatsız olmayasınız diye bütün bunlara inanmıyorum rahat olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet katiliyorum.. Avrupa'da yetistik ve Avrupa insanlarinin (o kadar taptigimiz) Turkler hakkinda ne gerici ve olumsuz dusunduklerini cok iyi bilirim. Ama maalesef sizler hala utopyaniz icinde yasayip "tarihte su boyle demis te bo boyle demis" diye soylenimlerle bos bos vakit harciyorsunuz!

 

*******

 

Hakikaten ne güzel açıklamışsınız durumu. Ben de Avrupa'nın İstanbul şehrinde doğdum,büyüdüm ve yetiştim. Ama Avrupalı olmam tüm hayatımın da burada geçmesine rağmen bana taptığınızı hiç fark etmemiştim. Buna çok sevindim her şey karşılıklı tabi, ben de size tapıyorum bu durumda. Teveccühünüze teşekkürler efendim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Islam'da irkcilik ya da irkla ovunme gunahsa bizler neden hala bu Turkculugun ve Turklukle ovunmenin savunuculugunu yapiyoruz? Dinimize gore haram degil mi bu olay?

Ne yapalım yanı Türk oldugumuzu ınkar edıp Hollandalımıyız dıyelım.Bız Türk olarak dogduk Vatanımız Türkıye Cumhurıyetı bayragımız Ay yıldız bunları ınkar edersek Irkcılıktan yırtmısmı oluruz acaba.

 

saygılarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ne yapalım yanı Türk oldugumuzu ınkar edıp Hollandalımıyız dıyelım.Bız Türk olarak dogduk Vatanımız Türkıye Cumhurıyetı bayragımız Ay yıldız bunları ınkar edersek Irkcılıktan yırtmısmı oluruz acaba.

 

saygılarla

 

Sizin bayraginiz olsun sizin milletiniz olsun, bizlerin degil! :) Kurduz.. Kusura bakmayin!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 yıl sonra...
  • 4 ay sonra...

biliyorum bu blok 2006 da açılmış ama çok yazmak istediğim için yaziyorum ben Türklerin

tarihini çok severim küçüklüğümden beri bu konuda baya arastima yaptım osmanlı tam türklerden oluşmuyor türkler olarak aniliyor

zaten türkler melez olmuslardir anadoluya geldikten sonra burda bizden önce yaşamış medeniyetlerle evlenmislerdir ve zaten disariya çıkınca sarı saclisi mavi gozlusu siyah saclisi kahve rengi gozlusu gibi birsuru insan vardır ve bilirsiniz melezler iki farklı insan türünün ozeliklerini taşıyan bi milet daha güçlü olması kacininlmaz bir gerçektir mesela ben beyaz tenli sarı saçlı yeşil gözlü bir kızım ve türkiye ispartaliyim türk olduma inanıyorum ve biliyorum ki atalarimda türk kanı var kalın salicakla eğer yanis birşey yazdiysam özür dilerim yeni bloklarda görüşmek üzere

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
Misafir Nemutlutürkümdiyene

Birkaç salak arkadaş türklere laf atmış zaten tarih bizi böyle yazmış türkiyeyi 5 çayına alırız demişler başını almışlar şimdide gelmiş bi kaç ana kuzusu cuma nedir bilmez adamlar yok ecüc mecük türkmüş falan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.