Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Psikopat Kim? Olay Şu Abiler Bir Kedi Köpeğe Saldırıyor..!


erdogan

Önerilen İletiler

 

Kedi köpeğe saldırdı, köpeğin sahibi korku dolu anlar

 

Eskişehir'de, sokak kedisi, sahibiyle birlikte yaya kaldırımında yürüyen köpeğe saldırdı. Sabinin kucağına aldığı köpeğe saldırmaya devam eden kediyi köpeğin sahibi tekmeledi. Esnafın tepki gösterdiği köpeğin sahibi bir süre sonra elinde bıçak ve tabancayla olay yerine gelip korku dolu anlar yaşattı. Olay geçen 4 Temmuz günü saat 14.30 sıralarında kent merkezindeki bir lokantanın bulunduğu sokakta meydana geldi.Siyah bir sokak kedisi, sahibiyle birlikte yaya kaldırımında yürüyen köpeğe saldırdı.Sahibinin kucağına aldığı köpeğe saldırmaya devam eden kediyi köpeğin sahibi tekmeleyerek uzaklaştırdı. Çevredeki esnaf, kediyi tekmelerken gördükleri kişiye tepki gösterdi.Kısa süreli tartışmanın ardından kucağındaki köpeğiyle ayrılan kişi kısa süre sonra otomobiliyle yanında bir kadınla birlikte olay yerine geldi.Bir elinde tabanca, diğer elinde bıçak olan kişi lokanta önüne giderek tartıştığı kişiyi aradı.Çevrede korku dolu anlar yaşatan kişi lokantanın kapısını tekmeledikten sonra yanındaki kadınla birlikte otomobiline binerek uzaklaştı.

 

Bu haber için yazılan birkaç yorumu da buraya ekleyelim:

 

 

Ya arkadaş "kedi psikopat" diyenler, kedi kadar aklınız yok yemin ediyorum. Hayvan o hayvan! Allah size zeka vermiş, azıcık kafanızı sağa sola sallayın, o minik beyniniz belki başlar çalışmaya. Kedi köpeğe saldırmış, kedidir ne yapsa yeridir. Adam almış kucağına köpeği kurtarmış. Bitmiş gitmiş. sonra gelip esnafa silahla saldıran kedi mi? Psikopat kim burada?

 

 

Ne psikopatı adama suç bulma hemen. Kedi kafayı yemiş suçsuz köpeğe deli gibi saldırıyor. Adamda köpeğini koruyor. Sonra esnafta senin gibi bilip bilmeden adamın üstüne gidiyo mahalle esnafı olmanın verdiği rahatlıkla ve 3 kişi olmanın verdiği rahatlıkla.

 

 

Zeynep Demir o kedi bir hayvan, bilmem farkında mısın? İnsan olanın zeka kapasitesinin biraz daha fazla olmasını bekliyorsun ister istemez...Ayrıca bir kedi köpeğe nasıl zarar verebilir, sahibi almış kucağına kurtarmış işte. Sonra elinde silahla gelip insanlara saldırmak nasıl bir manyaklık? Kedi kadar aklı yokmuş.

 

Evet size soruyorum Psikopat Kim arkadaşlar?

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Karpuz Kadar Kafası Olup

Çekirdeği Kadar Beyni Olmayanlar İnsanlar Var . . !

 

 

( Öyle ama unsure.png )

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

iki gündür çok üzgünüm. Kedimiz Suşi  oğlumu ısırarak yaraladı. (ve bu ilk kez olmuyor) Dün ısırdığı yerde şişme olunca doktora gidildi. Doktor tedbir olarak kuduz aşısı yaptı. İlk ısırılma anından şu ana kadar tepki ölçmek için Suşi'nin evden gitmesi gerektiğini söylüyorum. Oğlum ağlayarak itiraz ediyor ve Suşi' yi savunuyor. Peki suşi oğlumu niçin ısırdı?

 

Oğlum panjuru yarı inmiş balkon kapısından eğilerek balkona çıkmaya çalışırken sırtını panjura çarpıyor (çünkü panjuru kaldırmak çok zor!) Canı yanınca bağırmaya başlayıp kendini yere atıyor. İşte ne oluyorsa o bağırmadan sonra oluyor. Bizim evde benim dışımda bağıran herkesi kendisi ve benim için suşi bir tehdit olarak algılıyor. (bu defalarca test edildi) Oğlumun bağırmasıyla panikleyen suşi oğlumun koluna yapışıyor..:(

 

Acı içinde ağlayan bir çocuk düşünün, o an da kolu umrunda değil. Tek söylediği şu: "anne lütfen ona zarar verme, onu gönderme isteyerek yapmadı!"

 

Koşulsuz sevgi bu sanırım..:) Hepimiz üzgünüz, ama suşi'ye de kızamıyoruz..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.