Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Lazer Epilasyon Cihazları seçimi üzerine


Önerilen İletiler

Merhaba,

 

Bugün sizlerle tanışmak amacı ile bu makaleyi kaleme alıyorum . Makalemin konusu lazer epilasyon cihazları hakkında olacaktır. Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler lazer epilasyon yaptırma telaşına girdiler. Bu da sektörün büyümesine yol açtı. Daha çok müşteri çekmek isteyen kuaför ve güzellik merkezleri cihaz teminini çok iyi yaparak müşterilerine çok güzel ve hoş seanslar yaşatmak peşindeler.

 

Peki belli başlı lazer epilasyon cihaz türleri nelerdir ?  IPL lazer başta olmak üzere, diode lazer ve Alex tipi lazerlerden bahsedilebilir. Bütün bu lazer sistemleri cilt tipine, 

uygulanan ışık dalga boyuna ve kıl tipine göre farklılık göstermekte. 

 

Örneğin çok özel bir cihazdan size bahsedelim. Cihazın adı Exemice, jelsiz jiletsiz sınırsız atış garantili olan Exemice  Alexandrite lazer konforunu IPL lazer mantığı ile birleştiren bir cihaz. Mükemmel bir başlığa sahip olan Exemice, jel ve jilet kullanmaksızın enfes bir tedavi yöntemi ile çalışmaktadır. 

 

-30 derecede cildi soğutan Exemice gerçekten çok manidar bir tedavinin anahtarını elinde bulunduruyor. Cildi etkin soğutarak kıl köküne atış yapan Exemice ile kıl kökü hedef alınıarak çok özel bir epilasyon tedavisi uygulanabilmektedir. Bu sayede Exemice acısız, kalıcı ve zahmetsiz bir epilasyon tedavisi uygulamış birinci derecede müşteri memmuniyeti  kazanmakta. Jel ve jilet kullanmayarak da daha pratik ve konforlu bir tedavi yapmış oluyor. 

 

Entegre cilt sensörü sayesinde etkin bir cilt parametre seçimine sahip olan Exemice hem en uygun parametrelerin atanmasını sağlamakta hem de en özel çözümlü tedavileri ayağınıza getirmektedir. IPl türünün en nadide örneklerinden biri olan Exemice dokunmatik ekranı vasıtasıyla hem kullanıcı dostu hem de yapılan bütün uygulamaları ekrandan izleyebileceğiniz mükemmel bir cihazdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.