Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Uyanın Efendiler..Beş Fidanımız Daha Şehit Oldu...


Gece Yağmuru

Önerilen İletiler

manset.jpgŞehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz...

 

Bitlis'te şehit düşen 5 Mehmetçiği dün, mücadele arkadaşları omuzlarında taşıdı.

 

'Al' rengine kanlarını kattıkları bayrağa sarılan naaşları, son yolculukları için memleketlerine uğurlandı. Türkiye'yi yasa boğan beş kahraman, bugün Ankara, Sivas, Bursa, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

PKK terörü Doğu'da acımasızca can almaya devam ediyor. Bitlis'te devriye görevinden birliğine dönen askeri araç, PKK'lı teröristlerin uzaktan kumandayla patlattıkları mayın sonucunda havaya uçtu. Mayına çarpan askeri araçta bulunan Kıdemli Üstçavuş Hakan Toydemir (30), Jandarma Uzman Çavuş Hayrettin Karabıyık (35), er Nurdoğan Zorgün (20), er Erdal Kavallı (20), Ramazan Okur (20) şehit oldu...

 

Araçtakİ uzman çavuş Osman Kaya ve erlerden Orhan Çetinkaya (20), Ahmet Salkım (20), İmdat Çelik (20) ise yaralandı. Bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatılırken, iki gün önce Bitlis'e atanan Vali Mevlüt Atbaş ve askeri yetkililer saldırıyı ve güvenlik önlemlerini değerlendirdi. Çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldı...

 

Ağar: Hükümet duyarsız kaldı

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, İsrailli onbaşı için arabuluculuğa soyunan hükümeti, Türkiye'deki teröre karşı tepkisiz kalmakla suçladı. Ağar, yaptığı açıklamada hükümete çok sert tepki gösterdi. Bitlis'te bir askeri aracın mayına çarpması sonucu 5 askerin şehit olmasının yürekleri dağladığını belirten Ağar, bu acı haberin terörün ne kadar alçaklaştığını gösterdiğini ifade etti. Ağar, gözü dönmüş hainlerin eninde sonunda hak ettikleri cezayı bulacaklarını kaydetti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şehit olanlara Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bölücü terör malesef tepeden inme AB kanunlarının yarattığı hukuk ve adalet zaafiyetinide arkasına alarak askerlerimize yönelik hain eylemlerini arttırıyor. Bir yandanda diğer yasadışı yapılanmalar vasıtasıyla büyük şehirlerde ve diğer şehirlerimizde asayişi tehdit ederek halkın mal ve can güvenliğini hedef alıyor. Siz daha sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel açıdan belirli bir düzeye gelmeden AB nin bilinçli dayatmalarına boyun eyip bizim jeo politik konumumuza,kendi iç ve dış dengelerimize,kültürünüze ve eğitim durumunuza hiçte uygun olmayan kanunları getirirseniz ülkede ne asayiş ne güven ne de huzur kalır. Cumburbaşkanından en alt düzey bürokratına kadar yönetimdeki herkes ülke içi huzur ve güvenliği temin etmek için gerekeni yapmak zorundadır. Güvenlik ve Adalet en temel insani ihtiyaçtır. Halk olarak bize düşen sabırlı olmak,uyanık olmak,yönetenleri etkilemek ve uyarmak ve en önemlisi birlik ve beraberliğimizi korumaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyük elçisinin açıklamalarını hayretler içerisinde seğrettim ve dinledim.

 

Büyükelçi ,Türkiye'nin ABD'nin onayı olmaksızın Kuzey Irak'a askeri müdahalede bulunmasının ABD tarafından hoş karşılanmayacağını belirterek adeta 70 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ABD'nin müstemlekesi imiş gibi bir tavır takındı. Şimdi soruyorum Türkiye Cumhuriyeti bağımsız bir devlet ise kendi halkının ve askerinin can güvenliğini,ülke çıkarlarını ve bütünlüğünü korumak için ABD den ve AB den izin almak durumunda mıdır?

 

Ülkede o kadar dış işleri bürokratı var iken ABD nin Ankara büyük elçisine cevap vermek Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Başbakanına mı düşmüştür? Sorumsuzca,zamanlı zamansız ve fazlasıyla sık yapılan açıklamaların ne gereği vardır. Az öz açıklama yapılmalı ve hemen ardından harekete geçilmelidir. Devlet ciddiyeti bunu gerektirir.

 

Türkiye Başbakanı hangi akla hizmet ABD büyük elçisini muhattab almıştır. Alt düzey dışişleri bürokratları çuvala mı girmiştir??

 

Ben bütün bunların cevabını bekliyorum ve olup bitenleri hayretle karşılıyorum!!! Bu arada muhalefetten çıt yok. Ya da bizim TV lerde yayınlanmıyor.

 

ABD büyük elçisi bu açıklamayı Washington'a danışarak mı yapmıştır? Yok eğer danışmadan yapmış ise derhal bu ülkeyi terk etmelidir. Bu kadar hadsizlik olmaz!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.