Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bizans Tohumlari


politika

Önerilen İletiler

Okullarda Osmanlica'nin zorunlu ders olmasi teklifi hakkinda konusan eski AKP Milletvekili Gülseren Topuz;"Simdi Bizans tohumlari kendilerini belli edecek"dedi.

 

Bizans tohumu olarak tanimladigi kesim okullarda Osmanlica'nin zorunlu ders olmasina karsi olan kesimdir.Yani bu haddini bilmez kadin milyonlarca insani Bizans tohumu olarak tanimlamistir.

 

Bu milletvekilinin hakareti bir noktayi belgeliyor o da AKP'lilerin kendilerine cikardiklari cagdisi yasalara getirmek istedikleri baski rejimine karsi olan herkesi hangi gözle gördükleridir.

 

Yani kendine müslüman süsü veren,müslümanim diye insanlari aldatan,yetim hakki yiyen,milletin alinteri vergileriyle yapilmis tüm kuruluslari harac mezat satarak aldiklari kredilerin faizlerini ödeyen,Türkiye'nin yeralti zenginligini yabancilara peskes ceken,Türkiye Cumhuriyeti topraklarini yabancilara satmak icin yasalar cikaran,dost akraba kimleri varsa yarattiklari rant kapisindan nemalandiranlar kendileri disinda kalanlari Bizans tohumu olarak niteliyorlar.

 

Onurlu bir millet bu kadin milletvekilinin(eski)bu sözlerine karsi müthis bir tepki koyardi.Ama görüyoruz ki bu tepkiyi koymamakla yapilan hakaret kabullenilmis olmaktadir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu bir cürettir ve bu cüreti onlara veren aslında AKP değil, halk... Hem AKP'yi destekleyen halk hem de desteklemeyip susmaya devam eden halk.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.