Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri 1


Xemci

Önerilen İletiler

Yay Kadını - Koç Erkeği

İkiniz arasında çok güzel bir uyum vardır. Patlamaya hazır bir doğanız olmasına rağmen, kavgalarınız kısa sürer. Yay kadını için doğru eş, güvenilir ve dürüst olmalı, karmaşık olmamalıdır. Koç erkeği olarak, onunla beraber olmak için şansa sahipsiniz. Koç, kalbini dilin de taşır ve eğer size aşkını ilan etmişse gerçekten öyle düşünüyordur. Bu ilişkinin yönünü Koç belirleyecek, en önemli kararları kendisi verecektir. "Kime sonsuza kadar bağlanacağını önceden iyice düşün" onun parolasıdır ve siz de bu şartlar altın da onunla ilişkiye girersiniz. Çünkü Koç sadece bir kadına bağlanmak ve ona lütuflarda bulunmak için yaratılmamıştır, bir flört diğerini takip eder. Buna karşın Yay kadını hiçbir zaman ateşle oynamaz ve kıskançlığını çok zor gizleyebilir. Diğer yandan nasıl bir ilişki istediği konusun da onu aydınlatmak ve aşk sanatı hakkındaki fikirlerini ona benimsetmek kadına kalmıştır.

 

Koç, "özgürlükçü" bir kadının yanında hiç de sinirli değildir. Evlen dikten sonra eşinin çalışmaya devam etmesini ve ev idaresinde ona yardımda bulunmayı, isteksizce karşılamaz. Ancak zarar görmemesi şartıyla buna izin verir. Çünkü bu yönden Koç erkeği tutucu bir zihniyete sahiptir.

 

Yay kadını ve Koç erkeği ideal bir ebeveyndirler, çocuklarını mutlu ve azimli insanlar olarak yetiştirirler.

Yay Kadını - Boğa Erkeği

Boğa hükmetmek ister ve Yay hükmedilmeye izin vermez. Cinsel açıdan Yayın ateşli arzuları, Boğanın bitmez tükenmez ihtirasına yetmeyecektir. Birçok alandaki uyumunuz sorunlarla başa çıkma yeteneği olan bir çift olmanızı sağlar. Ev konusunda Boğa iyi bir kocadır. Pratik davranır, gerçekçi düşünür ve esprilidir. Bunlar bir Yay kadını olarak sizin evlilikte takdir ettiğiniz özelliklerdir.

 

Boğa erkeği özgürlüğünü her şey den çok sever ve evliliğe zorlanmaya kolay kolay izin vermez. Ancak gerçekten âşık olduysa, ciddi olduğunu düşünebilirsiniz. Flörtlerine çok büyük anlamlar yüklemeyin, aslında onlar kendini ispatlamaya yöneliktir. Boğa erkeği çok evcimendir. Seve seve size bıraktığı ev idare sinde pratik tavsiyeler ve bir sürü finansal kaynakla size destek olur. Onunla çıkmak istiyorsanız inisiyatifi ele almalısınız. Ona yeni bir giysi aldırmak için kandırma sanatını iyi bilmek gerekir.

 

Sizi eş olarak seçtiyse, sizi tam anlamıyla isteyecek ve kendinizi tümüyle ona adamanızı sağlayacaktır. Evlendikten sonra da kendinizi mesleğinize vermeniz, onu pek heyecanlandırmaz. Büyük olasılıkla Boğa erkeğinin bu yönü nedeniyle hayat sizin için pek hoş olmayacaktır. Mesleki olarak Boğa erkeği size yardımcı olabilir. Aynı zamanda özel olarak, nakit akışının yolunda gitmesini, çocukların topluma faydalı ve saygıdeğer kişiler olarak yetiş melerini sağlayacaktır. Eşinden aynı anda bir arkadaş, sevgili ve anne olma yeteneği bekler. Yay kadını ve Boğa erkeği hayattan beklentilerini ortak bir paydaya getirebilirlerse, beraber çok mutlu olabilirler.

 

Yay Kadını - İkizler Erkeği

Gerçek bir uyum için ikisi de faz lasıyla canlıdır. İkisi de eğlenceyi sever ve pek çok ortak girişimden zevk alır. Ancak daha sonra İkizler tehlikeli hale gelebilir ve Yay mümkün olduğu kadar kestirme çareler arar. Hayatınızda heyecanı, değişimi ve dramatik gelişmeleri seviyorsanız, İkizler erkeği sizin için doğru bir seçimdir. Durmadan bir amaç tan diğerine koşturacak, hiçbirine bağlanmak istemeyecek ve bu nedenle 6nemli kararlar vermekte zorlanacaktır. Girişimlerini dikkate alın, ama ona emirler vermeye ya da hareket özgürlüğünü kısıtlamaya kalkmayın, buna hayatta katlanamaz.

 

Yay kadını duygularını açıkça sergilemediği için, içinden neler geçtiğini anlamak, İkizler erkeğine zor gelecektir. Belki de bu nedenle onu daima yeni şeylerle büyüleyen kadın siz oluyorsunuz.

 

Değişime olan erkeksi düşkünlüğü az ya da çok, zararsız flörtlerde de görülür. İkizler erkeği kolayca yabancı yataklara koşabilir. Onu yatağınıza geri çekmek için tüm fantazi ve fikir zenginliğinizi ortaya dökmelisiniz. Genellikle sınırlarını bilmediğinden, ona yol gösterme ve böylelikle alkol gibi zararlı şeylerden onu koruma görevi, size düşmektedir. Fiziksel çalışma ve zahmetten nefret ettiği için ev bakımını severek size bırakır. Her şeye rağmen kendisini mükemmel bir mutfak şefi olarak da ispatlar ve bunun için sizinle çok iyi anlaşır. Kesinlikle ilgi alanına girmeyen bir iş söz konusuysa, hava grubu İkizler erkeğini tekrar yola getirebilmek için iyi düşünülmüş bir yol izlemelisiniz.

 

Parayla arası iyi değildir ve bu nedenle evlilikten sonra da iş hayatına devam etmeye karar vermeniz onu memnun eder. Cüzdanı tamamen boşaldığında borç alacağı kişi olarak sizi dikkate alabilir. Tıpkı başta söz edildiği gibi, İkizler erkeğiyle hayat rengarenk olacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.