Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Evlilik dışı kadın-erkek ilişkisi yanlıştır!


ünlü sınalgıcı

Önerilen İletiler

Bir bakıyorsunuz bacak kadar veletler "... benle çıkıyor", "... bana çıkma teklif etti" vs. gibi laflar ediyor. Yahu bir düşünsenize Osmanlı zamanında onların dedeleri nineleri böyle bir hayat mı yaşıyordu? Çıkmak dedikleri şey ecnebi dizilerindeki "go out"un Türkçeye tercüme edilmişi. Kavram bizde olan bir kavram değildi. Ne zaman ki bu ecnebi dizileri yaygınlaştı daha ilköğretim çağındaki veletler teneffüslerde kapı önlerinde kız-erkek arayıp-bulduklarında "çıkıyoruz" demeye falan başladı. Daha o yaşlarda başlayanlar üniversite yaşlarına gelince neler yapmaya başlayabiliyor. Okullarda karma eğitim bitse belki bu tip şeylerde azalma olabilirdi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ahlak polisi kesilenler,genclere ahkam kesenler inanin ki ellerine firsat gecse en adi isleri yaparlar bundan kesinlikle süphem yoktur.

 

Bir ahlak tutturmuslar gidiyor;Türban ahlakli kadinin örtüsüymüs,ahlakli kadin örtünürmüs,basi aciklar iyi kadinlar degilmis,liseye giden kizlar fahiselik yaparmis,karma egitim ahlaksizlikmis gibi insanlarin özel hayatlariyla ilgili yasaklar,sartlar getirme sevdasi ve cabasi.

 

Osmanlida böyle miymis hayir öyle degilmis Osmanli'da sadece samanliklar seyran olurmus.Osmanlida, harplerde kacirilan ve ganimet olarak ele gecirilen cocuk yasta denecek gayri müslim kizlarini hareme tikip onlari padisaha peskes cekme yarisi vardi.Padisaha boy boy gösterilip padisah hangisini isaret ederse o gece o kizcagiz allanip pullanip padisahin odasina itilir artik kaderi padisahin elindedir o masum kizin ve sonuc Osmanli tahtina veliaht dogurmaktir.

 

Hüseyin Üzmez 14 yasindaki kiza tecavüz etti neredeyse evlenme yasini Hüseyin Üzmez müslüman diye 14'e indirmeye kalktilar.Daha cok örnek verilebilir ama gerek yok sadece bir özet vermek kafidir:Müslüman diye gecinenler,bugünkü genclerin yasam tarzlarini örümcek dolu beyinlerine aykiri bulanlar,Batinin her bulusuna baliklama atlayip ama yasam tarzi olunca Bati'yi tu kaka edenler en büyük ahlaksizliklarin özlemini yasayanlardir.

 

Yeni yetmelerden bahsediliyor,halbuki o yeni yetmeler dedikleri gencecik cocuklari müslüman Kuran okumasin bilmeli diyerek Kuran kurslarina göndermekten asla geri adim atmazlar.Onlari genc yasta evlendirmekten utanmazlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.