Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

bug%25C3%25BCn+resim+3.png

 

Doğum haritasını her ne kadar matematiksel olarak çıkarsam da; bütüne baktığım da, o kişiyi düşünerek, o enerjiye bağlanırım. Birebir doğum haritası seansım, en az iki saat sürer. Bu seanslar tamamen akışta ve enerjilerle oluşan farklı bir boyut da gerçekleşir. O nedenle doğum haritasını, ya evimde, ya da o kişinin evinde yorumlamayı tercih ederim.


İçinde yaşadığımız bu dünya gazlar ve enerjiden oluşmuştur. Tüm cisimler- bitki, hayvan, ve insan yaşamı- bu gazların üzerinde hareket eden enerji frekanslarının sınırsız kombinasyonlarından oluşurlar. Her bitkinin, hayvanın ve insanın yaşamayı, büyümeyi ve gelişimi oluşturmak ve muhafaza etmek için kendine özgü bireysel bir enerji frekansı vardır. Doğumda, ilk nefes bizim direkt kaynağımız, Evrensel Güç ile yaşam hattımızdır... Bu enerji oluştuktan ve kesintisiz aktıktan sonra, Evrenin enerji arzı ile ayar içinde oluruz.


Astrolojik doğum haritası elbette ilk nefes anı, kozmik enerji kaynakları ile yaşam boyu sürecek bağın kurulduğu an için hesaplanır. bu nedenle sizin enerji düzeninizi veya dört element ile kozmik ayarınızı gösterir. Bir başka deyişle, doğum haritası yaradılışın bu düzlemindeki kişinin ifadesini oluşturan, haritanın sembolize ettiği belirli bir düzen modelini izleyen titreşimsel belirtileri gösterir. Bilimsel bir dille, harita sizin "enerji alanınızı" veya "aura" nızı gösterir.

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

do%C4%9Fum+haritas%C4%B1.jpg

 

ASTROLOJİ GERÇEĞİ İŞARET EDEN BİR PARMAKTIR.

ASTROLOJİ POZİTİF VE EVRİMSEL YAKLAŞIM İÇİN BİR KİLİT TAŞIDIR.

ASTROLOJİ KALPTE BİR DAMARI AÇMALI VE RUHUN KAPISINI TIKLATARAK İÇERİYE GİRMELİDİR.

ASTROLOJİ İÇİMİZDEKİ DURAĞANA DEĞİL, YAŞAYANA ULAŞMALIDIR.

      ASTOLOJİ KİŞİNİNİ KENDİNİ TANIMA YOLUDUR.
 

Astrolojinin bir bireye sağlayacağı en önemli bir yarar kişinin kendisini tanımasına rehberlik etmesidir. Doğum haritasının yorumunda, bilinç dışında kalan temalar dahil, kişinin doğasına dair çok sayıda bilgi edinilir. yetenekleri, izlemesi gereken yol, yaşam dersleri, korkuları, saplantıları, çocukluk koşullanmaları ve tüm bunlarla nasıl başa çıkabileceği astroloji sayesinde netleştirilebilir.
 
Astroloji açık bir şekilde yaşayabileceğimiz en mutlu hayatın portresini çizer. Hayatımız için elimizdeki araçları ve bu araçları nasıl kullanabileceğimizi anlatır. Ve eğer kendimize bunun dışında yol çizersek hayatımızın nasıl bir şeye benzeyeceği hakkında bizi uyarır. Hayatımızın kendi elimizde olduğunu bize gösterir. Bunları bildikten sonra, haritamızın mesajlarını dinleyebiliriz. Eğer bu mesajı yok saymayı seçersek, yaşamın kendisinin, er veya geç aynı mesajı bize ileteceğini bilmeliyiz.Astrolojinin temel avantajı hızıdır. O olmadan sendeleyerek, düşerek, kalkarak, kim olduğumuzu bilgisini sahte gerçekler ve boş hayaller içinde arayabiliriz. Doğum haritası bu süreci hızlandırabilir. İki veya üç saat içinde veya başka koşullarda birkaç yıl içinde farkına varılabilecek bilgiler insanın bilinç düzeyini yükseltebilirler.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.