Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 1- Arman ............Samimi bir dost ve arkadaşlarını destekleyen.. 2- Askmiracle ......Dobra dobra konuşan ve kadir kıymet bilen.. 3- Karakurt .........Çok mütevazi ve bilgili.. ....Bu çiçekler de bütün foruma.. Saygılar-Sevgiler... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Bu ne tatlı bir topic doğrusu çok hoş olmuş Kral yüreğine sağlık. Kral bana çiçek vermiş ama ben vermiycem sonra millet yanlış anlar neme lazım ama sevgimi kazandın üstad ve verdiğin çiçek için çok teşekkür ederim. Forumda ki bayan arkadaşlarımız hepsi birer çiçek hiçbirinin saygısızca ve seviyesizce davrandığını görmedim. Foruma yaydıkları o güzel çiçek kokuları için de hepsine teşekkür ederim ve inanın bir liste yapamıyorum bile hepiniz iyisiniz forumdaki tüm arkadaşlar ( kötüniyetliler hariç ) en güzel çiçekleri hakediyorlar. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Verdiğimiz çiçekler farklı yorumlasın. Çiçek sevginin temsilcisidir.. Sevgiden kastımız da aşk değil heralde..)) Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Verdiğimiz çiçekler farklı yorumlasın. Çiçek sevginin temsilcisidir.. Sevgiden kastımız da aşk değil heralde..)) Saygılar-Sevgiler.. birini sana.... (kankalık vasfı) birini aşkmiracleye (o bilir) birini de canuğura (belki yola gelir)...... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 merhaba... bu karakurt için...(o bilir) bu kralx için...(dilimden anladığı için) bu arman&alaturka çifti için...(onlara bayılıyorum) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 merhaba... bu karakurt için...(o bilir) bu kralx için...(dilimden anladığı için) bu arman&alaturka çifti için...(onlara bayılıyorum) ayılllllll...... kurtlar geldi...... benim için gül bahçelerinin güzelliği yoktur.... güzel olan kayalıklarda açan bir yayla çiçeğidir.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Olm oda bir çiçek, hemde dört yapraklı gonca Daha ne istersin... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 ayılllllll...... kurtlar geldi...... benim için gül bahçelerinin güzelliği yoktur.... güzel olan kayalıklarda açan bir yayla çiçeğidir.... bu nasıl bi cevap..ben anlamadım şahsen...?? Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Olm oda bir çiçek, hemde dört yapraklı gonca Daha ne istersin... yaaa kanka edebiyat inceliği daaaaaaaaaa.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yani diyorki........ Sanırım bende anlamadım.. Yazamıcam.. Kanka sen söyle ne demek istedin..?? Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 edebiyat mı?? hıııı kral biz biraz fransız kaldık gibi... güzel bişi dedi herhalde Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 edebiyat mı?? hıııı kral biz biraz fransız kaldık gibi... güzel bişi dedi herhalde yaaa geçende yeşil otların arasında kırmızı iki çiçek gördüm... çok garibime gitti.... hoşuma gitti daha doğrusu... yani orada belki 100 tane çiçek olsaydı o kadar hoş olmazdı... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Teşekkürler dostum asıl sen layıksın bu çiçeklere.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Rica ederim. Güzel sözler güzel kalpler içindir.. O güzellik dostlarımızın güzelliğidir. Saygılar-Sevgiler toprağım.... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönül ister ki her üçlüye çiçek verebileyim. Ancak konunun da başlığında yazdığı gibi sadece üç kişiye verilecekse: kralx alaTurka askmiracle- Bu 3 arkadaşıma çiçek vermemin nedeni aktif konularda karşılıklı fikir alış-verişi ve kendime daha çok yakın görmemden kaynaklanmaktadır. Bu çiçeği de geride kalan her üçlüye veriyorum Sevgiler... çok teşekkür ederim eren...seni tanımıyorum ama ben, kral ve alaturkayı yakın hissettiğine göre yüreği güzel birisin... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kendisi hemşerimdir. İyidir.. Arada girer . foruma.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kendisi hemşerimdir. İyidir.. Arada girer . foruma.. senin eren'le..eren'in seninle konuşması benim için yeterli bi kriter... selam olsun eren dosta.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Jestinize hayran kaldım. Sağolun küçük hanım..)) Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Jestinize hayran kaldım. Sağolun küçük hanım..)) ne demek kral dostum ne demek.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ne ne demek dermişim..)))) Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Ne ne demek dermişim..)))) bilmem.Ne demek...) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kanka gözlerin kapanıp gidiyor Git biraz uyu.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kanka gözlerin kapanıp gidiyor Git biraz uyu.. rekorum 96 saatte 6 saat uykudur... kolay düşmem... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Kolay düşmezsinde.. İllaki düşmenmi gerekiyor... Fizik düşkünlüğü değil, ruh düşkünlşüğü olmasın yeter.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.