Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Online veri depolama


Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, harici hard diskimdeki dosyaların tamamının bir back up'ını online olarak siteye depolayım diyorum, ne olur ne olmaz.Hard diski kaybederiz çalınır falan.En güvenilir ve uygun fiyatlı olan sizce hangileri? Bir de kişisel bilgilerimizi içeren dosyaları ve fotoğraflarımızı yüklememizde sizce bir sakınca olur mu? Bir başka sorum da şu: Max. ne kadarlık bir kapasite sunuyorlar, çok pahalı bir hizmet mi bu?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

selam. valla çok dosyan yoksa bedava kullanabilirsin bazi hizmetleri ama önemli dosya olduğuna göre dikkat etmeni tavsiye ederim. genelde çoğu çok pahalı değil benim bildiğim ama dikkatli olacağın nokta ödemeyi aksatırsan veya unutursan dosyaların ne olacak? bunları silecekler mi? kötü olur madem sadece ödemeyi unutursan ve silinirse smile.png başka bir ihtimal belirli bir süre silmezler ve orda tutarlar. bu da belki senin için iyi değildir. senin dosyaların ne olacağı belirsiz.

 

google drive misal olarak bedava ama maillerimizi mi okuyorlar. dosyalarımızı mı kopyalıyorlar. ne yapıyorlar belirsiz smile.png eninde sonunda ama bedava bir hizmetten ne bekleyebilirsin. sana her gün sütünü kapına getiren insan birazını yolda dökmüş olabilir ve istersen kendin getirebilirsin smile.png sana bir tavsİye:

 

bu konuda bir sürü hizmet verenler var. en iyisi zaten bunlara ödemeyi anonim ve güvenilir bir şekilde yapmak. bunu da paysafecard ile elde edebilirsin. sistem olarak hem basit hem de hiç bir kayıbın yok. şu siteden hatta bütün senin istediğin şirketleri görebilir ve inceleyebilirsin

 

kolay gelsin. yüklemede sınırı yaptığın anlaşmaya bağlıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.