Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2014 Makyaj Trendleri​


alagul

Önerilen İletiler

 

 

2014 Makyaj Trendleri​

 

uu1f4.jpg

 

2014 Sonbahar Kış Makyaj trendlerine baktığımızda 'Bu makyaj bu yılın modası!' diyebileceğimiz belli bir kalıbın olmadığını görebiliriz. Birçok farklı tarzın esintilerini içinde barındıran makyajlardan sizde kendi stilinize uygun olanı seçip uygulayabilirsiniz. Ünlü makyaj sanatçısı Hakan Kültür ve Kum Agency ekibi 2014 yılı Kış Makyaj Trendlerini sizler için yazdı.

 

- Derin Bakan Gözler

 

İş yaşamınızda ya da gündelik hayatta gözlerinize dipliner ile vurgulayabilir daha derin ve vurgulu bakışlara sahip olabilirsiniz. Özellikle sonbahar aylarında koyu renklerden uzak durup şeftali tonlarında allıklar ve rujlar kullanırsanız daha fresh ve doğal bir görünüm elde etmiş olursunuz. Doğal temiz ve canlı görünüme sahip bir yüz artık her sezon rastlayabileceğimiz trendlerden… Bol pudra kullanılmış kalıp gibi ciltlerin yerini incecik varla yok arası ince yapılı fondötenler ve BB kremler aldı. Maybelline Dream Fresh BB Krem’de bu ürünlerin en başarılılarından bir tanesi… İnce yapısı ve orta kapatıcılık özelliğiyle hem pürüzsüz hem doğal bir cilde sahip olabilirsiniz.

 

uu1g6.jpg

- Kış Bronzluğu

 

Yaz aylarını geride bıraktığımız bu dönemde güneşin etkisiyle bronzlaşmış tenimizi kış aylarında da devam ettirmek istiyorsanız elmacık kemiklerinizin hemen altına kendi teninizden 3 ton koyu bir fondötenle geçiş yapabilirsiniz. Böylece hem elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarmış hem de bronzluk elde etmiş olursunuz. Ayni işlemi alnınızın şakak kısımlarına uyguladığınızda tam bir bütünlük oluşturur daha derin görünümlü bir yüze sahip olabilirisiniz.

 

- Vazgeçilmez Buğulu Gözler

 

Son zamanların vazgeçilmez makyaj trendleri arasında olan buğulu gözleri 2014 kışında daha canlı renklerde göreceğiz. Turuncunun ışıltılı ve gölgeli hali gözlerde olacak. Duru ve asil görünen bu göz makyajını kirpik diplerinde daha yoğun ve koyu, kaş hizasına gelindiğinde daha yumuşak ve softlaştırarak uygulayabilirsiniz. Kahve tonlarında da uygulayacağınız koyu buğulu göz makyajınızı yine canlı renklerle (Şeftali, turuncu, mürdüm) harmanlayarak daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

uu1h1.jpg

 

- Şarap Kırmızısı

 

Her sezon karşımıza çıkan kırmızı rujlar bu senede var. Vişneçürüğü ve şarap rengine yakın tonlar, soğuk kış aylarında içimizi ısıtacak cinsten… İnce bir eyeliner sonrasında uygulayacağınız bu tonlarda bir rujla daha asil ve elegan bir görünüme ulaşabilirsiniz. Rujunuzun kalıcı olmasını sağlamak için öncesinde nemlendirici bir krem yardımıyla rujunuzla ayni renk bir dudak kalemini sürebilirsiniz. Eğer mat bir görünüme sahip olmak istiyorsanız rujunuzun üzerine çok hafif bir şekilde transparan renksiz bir pudrayı fırça yardımıyla uygulamalısınız.

 

- Mor Gözler

 

İlkbaharın renkleri yeşil ve mavi ise sonbaharın renkleri de kesinlikle mor ve tonlarıdır. Acı kahve ile karıştırılmış koyu renk mor tonlar 2014 sonbaharının en önemli trendidir. Derinliği ve gölgesi olmayan dümdüz uygulanmış açık mor tonlarında bir farla daha dramatik ve Retro bir tarz yakalayabilirsiniz.

 

Kaynak: kumagency

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.