Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Şeytan, Kuranı Allah gönderdi diye sizi kandırıyor !


abdullahabdal

Önerilen İletiler

Şeytan insanları kötülüklere yöneltmek için Allah ile iddiaya girmiştir.

Bu takdirde, Şeytanın Kuranı Allahın gönderdiğine inandırarak, Müslümanları kandırıyor olması olasılığı yüksektir.

 

 

Kuran Allah tarafından gönderildi diye Müslümanlar tarafından iddia edilse de,

Şeytanın insanları kandırdığı kesin olduğu sürece ,

Kuranın, Allahın kitabı olduğu kesin değildir,

Çünkü yine kandırılıyor olabilirsiniz!

Şeytan Kuranı Allah gönderdi diye sizi kandırıyor olabilir!!

 

Böyle bir durumda yeni düşüncemiz, Kuran şeytan tarafından gönderilmiştir!!!
Allahın Kuran ve İslam dan haberi bile yoktur.

Böyle olduğunun mutlak olduğunun kanıtları İslam ve Kurandır.

Ayetler ve yapılanlar tanrısal değil şeytanidir.

Kuranın Türkçesini okuduğunuzda Allahtan gelme bir kitap olmadığını kolayca göreceksiniz.
 

Dindarlar aman kuranın Türkçesini okumayın ne yazdığını anlamayın diye çaba harcarlar.
Türkçe okuyunca sizde göreceksiniz,

böyle bir kitap yaratıcıya aittir diyenlerin cehennemden kesinlikle kurtuluşu yoktur.  

 

Allah yolunda savaşıyoruz diye öldürme ve yağmayı,

çapulu meşru zemine oturtmaya çalışmak İslam’dan başka hangi dinde vardır?

 

Allah için yapıyorum diyerek insanların malına canına karısına ve kızına, ırzına göz dikmek nasıl bir din inancıdır?

 

Köle almak cariye almak ve

cariyenin kimden olduğu belli olmadığı için yetim denilen kızını satarak anneden ayırmak nasıl bir iştir.

 

Bunları nasıl Allah emrediyor diye düşünebilirsiniz.

İslam kutsal dindir diyerek insanları saf yerine koyuyorsunuz.

 

İslam şeytanın dinidir.

İslam’la kandırabildikçe sözünde durarak cehenneme kütük sağlamaktadır.  

 

Kuranda yazılı olanlara göre,

Allah ile şeytan arasında aşağıda ki anlaşma yapılır.

Allah Kurandaki ayetlerde insanların hepsini cehenneme atacağına yemin etmektedir. (secde;13-Araf;179-Hud;119)

 

Şeytanda bu konuda yardımcı olacağını beyan etmiştir.(Araf;16-17)

 

Peki kuranda yazan bu anlaşmanın gerçekleşmesinin en kolay yolu nedir?
Şeytanın Yaratıcıya yakışmayacak kurallar içeren ve

Allahtan gelmediği apaçık belli olan Din ve Kitapları,

Allah emrediyormuş gibi sunarak insanları kandırmasıdır.

 

Böylece milyarlarca insanı cehenneme doldurarak hem Allahın hem de şeytanın yemini yerine gelmiş olacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

............Demişsinki Allah bütün insanları cehenneme atacak diye ayet var demişsin , verdiğin ayetleri kırparak yazarsan kendini kandırırsın sadece o ayetleri yazıyorum ;

 

 

 

secde - 13 - Biz dileseydik, her benliğe hidayetini elbette verirdik. Fakat benden şu yolda söz hak olmuştur: "Yemin olsun, cehennemi tamamıyla cinlerden ve insanlardan dolduracağım." ................................bu ayette cehennemin cin ve insanlardan doldurulacağı yazıyor fakat bütün insanların cehenneme gideceği yazmıyor , kimlerin cehenneme ve cennete gideceği zaten diğer ayetlerde belli . 

 

araf - 179 -  Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir............................. yine bu ayettede insanların hepsi cehenneme gidecek felan demiyor , bir çoğunun cehennemlik olduğunu söylüyor , bir çoğu cehennemlikse demekki diğer bir çoğuda cennetlik , kimin cehennemlik olduğu diğer ayetlerde yine malumdur .

 

hud - 119 - Ancak Rabbinin rahmetle yarlığadığı kimseler başka. Onun içindir ki, onları yarattı. Ve Rabbinin "Andolsun ki cehennemi cinlerden ve insanlardan tamamen dolduracağım" sözü böylece tamam oldu........................yine bu ayettede bütün insanların cehenneme gideceğine dair bir şey söylemiyor , cehennemin dolacağından haber veriyor , yani kuranda hiç bir ayette bütün insanlar cehennemliktir diye bişey yazmıyor , zaten yazsaydı ayeti verirdiniz .

 

........................diğer anlattığınız şeylerde sadece kendi düşünceniz yani herhangi bir ayet vermemişsiniz , delilsiz konuştuğunuz için kendi düşüncenizi yazdığınız için diğer söylediklerinize cevap bile vermiyorum , sözde ayet göstererek yazdıklarınızında zaten yanlış olduğunu ayetleri yazarak aktardım . 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar.

 

Burada asıl görülmesi gereken yukardaki ifade. Eğer Arap törelerini benimsemeyip Araplar gibi yaşamazsak, hayvan, hatta daha aşağılık oluyoruz.

 

Bu nedenle aynı şeyleri benim de Araplara söyleme hakkım doğuyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Burada asıl görülmesi gereken yukardaki ifade. Eğer Arap törelerini benimsemeyip Araplar gibi yaşamazsak, hayvan, hatta daha aşağılık oluyoruz.

 

Bu nedenle aynı şeyleri benim de Araplara söyleme hakkım doğuyor.

verilen ayetlerde arap töresine dair bir şey yok , tüm insanları ilgilendiren durumlar bunlar , avrupadan yasa aldığınızda nasıl bu avrupa töresi demiyorsak , o yasaların tüm insanlık için geçerli yasalar olduğunu düşünüyorsak , amerikadan farklı bir düşünce geldiğinde ve amerikadan geldiğine bakmıyorsak bu düşüncenin insanları ilgilendiren yönüne bakıyorsak , hatta çoğu zaman sorgusuz sualsiz avrupa ve amerika töresine atlıyorlarsa insanlar ,  demekki buda gösteriyorki farklı ülkelerden gelen şeylerde doğru olabiliyor , kurandada tüm insanlığı ilgilendiren şeyler yazdığına göre buna arap töresi diyemeyiz , o zaman sizin dediğiniz gibi olsa diğer ülkelerden gelen yada farklı dillerde bize ulaşan her şeyi red etmemiz gerekir .

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 7 ay sonra...

Nedim Gürsel adında bir zavallı da bir roman yazmış! Aldım okudum. Kitabın bir yerinde diyor ki,"Derken Muhammed'e ilk vahiy geldi.Bu onu çok sarsıntı. Ama takip eden 3 yıl içerisinde Tanrısından hiçbir işaret alamadı, divaneler gibi dolandı durdu,diyor.Diyor,diyor da 3 yaşındaki bir çocuğun aklına gelecek şu soruyu düşünemiyor:Madem bu âyetleri Muhammed kendisi uyduruyor,neden acaba 3 yıl bekliyor uydurmak için?Kendisi uydursa neden 3 yıl mecnunlar gibi dağda bayra o sesi o vahyi arasın? Ben olsam 3 yılda bir sürü zîrva uyduruverirdim ,senin şu yaptığın gibi aga!Lütfen bir iki veriyi Öncül yapıp çok mükemmel sandığımız beyincigimizle çıkarılarak yapmayalım. Aklimizi kullanalım, aklını kullananları da dinleyelim.3 yıl Rabbi sinden vahiy bekleyen Haz.Muhammed'e selamlar olsun....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...

Şeytan ile allah, senkronize - eş zamanlı olarak insan toplumlarının  kolektif bilinç marifetiyle  yarattıkları soyut karakterlerdir. Gerçekte şeytan ile allah yoktur ama ortadoğu kültürü bunlara siyaseten gereksindiği için hükümetlerce var kabulleniliyor ve halk tarafından var zannediliyorlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...

AHİRZAMANOLOG AYHAN AYTAÇ YAZAREFENDİ:

"TEVRATIN TAHRİFİ ŞEYTANIN KENDİSİNİ GİZLEMESİNDEN İBARETTİR?"

...tevrat mezmurları saymaz isek 65 bölümdür iki bölümünde yusuf bin yakubdan bahseder ve onun kıssasından bahseder.kuran bu kıssa için kıssaların en güzeli der.ama bendeniz naçizane şeytan ve nefis uzmanı olduğum için ve bu terminolojiye göre hal ve kal tercümesi de yaptığım için basiret ve ferasetim vede cesaretim ile anladım ki:şeytan tevratta kendisini gizlemiştir.kuranda 175 ayette hak rabbim hu Allahım onun amellerinden ve sünnetinden bizi haberdar ederken tevratta bu yok olmuştur.kuranda yusuf kıssasında üç kez şeytan vurgusu varken tevratta hiç yoktur.mesela rüyası hakkında babasa yakup derki:"...bu rüyanı kardeşlerine anlatma ve bilki şeytan apaçık düşmanımızdır?" yani şeytan haset ve fesat ile kardeşlerin arasını bozacaktır.habil ve kabil olayında şeytan vurgusu yoktur ama nefis vardır.nefs-i emmare 72 cin şeytanından daha tehlikelidir.gerçek bir şah adil ve sadık bir padişah da 72 evliyadan üstündür.yakup peygamber riya için şeytana dikkat çekerken tevratta bu uyarı yoktur.neden yoktur.çünki şeytan kendisini orda perdelemiştir.yahudi ve ferisi yazıcılar aracılığı ile bunu sildirmiştir.yine yusufun zindan arkadaşı özgür kalınca yusuf ona gittiğin yerde benden bahset diyince kuranda "...şeytan ona unutturdu ve yusuf yıllarca zindanda kaldı?" işte bu hatırlatmada tevratta yoktur.yine kardeşleri ile en sonunda barışınca yusufu kuranda:"...şeytan bunu yaptı aramıza düşmanlık soktu?" zira babası yakubda tam bunu demişti zaten hem yakup hemde yusuf bunu teslimullah eyledi baba oğulca tasdik edildi.yaşam ile tecrübe ile.ve enam suresi bir seferde gelince cebrail 50 bin melek ile bir düğün depdebesi ile getirmiş ve bu durumdan rahatsız oldukları kadar şeytan ve hizbi ve zürriyeti rahatsız olmamıştır.zira enamda da şeytan hakkında önemli şifreler verilmektedir:

112. ayet: Böylece her peygambere, insan ve cin şeytanlarından bir düşman kıldık. Onlardan bazısı bazısını aldatmak için yaldızlı sözler fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapmazlardı. Öyleyse onları yalan olarak düzmekte olduklarıyla baş başa bırak.

128. ayet: Onların tümünü toplayacağı gün: "Ey cin topluluğu insanlardan çoğunu (ayartıp kendinize kullar) edindiniz" (diyecek). İnsanlardan onların dostları derler ki: "Rabbimiz, kimimiz kimimizden yararlandı ve bizim için tespit ettiğin süreye ulaştık." (Allah) Diyecek ki: "Allah'ın dilediği dışta olmak üzere, ateş sizin içinde süresiz kalacağınız konaklama yerinizdir." Şüphesiz Rabbin, hüküm ve hikmet sahibi olandır, bilendir.

129. ayet: Böylece Biz, kazandıkları dolayısıyla zalimlerin bir kısmını bir kısmının başına geçiririz.

130. ayet: Ey cin ve insan topluluğu, içinizden size ayetlerimi aktarıp-okuyan ve bu karşı karşıya geldiğiniz gününüzle sizi uyarıp-korkutan elçiler gelmedi mi? Onlar: "Nefislerimize karşı şehadet ederiz" derler. Dünya hayatı onları aldattı ve gerçekten kafir olduklarına dair kendi nefislerine karşı şehadet ettiler.

131. ayet: Bu, halkı habersizken, Rabbinin ülkeleri zulüm ve helak edici olmadığındandır.

SIRR-I İMAM:"imam sırrı akrostişte İ.İbrahim, M.Muhammed, A.Ali ve M.Mehdi'dir.imam sırrı odurki:dört cihetten şeytanın yaklaşamadığı seçilmiş kişidir.12 aziz ve mehdi imamlar işte bu yüden ismi ile müsemma imamdır.3.halife osman dört kuran yazdırdı ve resmi olarakda adına İMAM dedi imam-ı natık veya kuran-ı natık olan 12 imamlarda zaten eşleşmiştir ete kemiğe bürünmüştür adeta.şeytan kurana yaklaşamadığı gibi 12 imamlarada yaklaşamamktadır sıratelmüstakimde dört cihetten o onlara gelememektedir hem Allahın korumasındadırlar imam rabbani der:"şeytan çok kuvvetli bir düşmandır ancak Allahın seçtikleri üzerinde bir gücü ve sultası yoktur." şeytanın on adamı İLLUMİNATİ nin karşısına 12 imam çıkacaktır KAİM OLAN MEHDİ'NİN HAK KIYAMI VE ZUHURU İLE VESSELAM?!

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.