Φ serapguner Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 Arkadaşlar bugün güzel bir gün dediğiniz olmuştur mutlaka.. Neler çıkacak bakalım ortaya Alıntı
Φ crespo2014 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 Her pikniğe gittigimde derim bu sözü... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 Tam tamına 2 yıl önce bugün 1 Alıntı
Φ denizkabuğu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Şuanda Tatildeyim gerçekten rüya gibi bir yer Akçay :)TAMDA BUGÜN BU SÖZÜ SARF ETTİM. BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN... 1 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 7 Temmuz 2015 KPSS güzel puan21 Ağustos 2015 İlk iş günüm. Alıntı
Φ DMXw Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 bugün dedim CUMA çünkü... Alıntı
Φ qh0stkinq Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2016 Dün söyledim. Bana her gun güzel 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2018 Tarih 13.03.2016 at 03:49 , qh0stkinq dedi: Dün söyledim. Bana her gun güzel Tuzun kuru herhâl.. Bi de "gun" değil.. Eğer "gun" ise sakıncalı olubilecektir.. Silâh, tabanca, piştov felân.. Ne demekse.. 1 Alıntı
Φ qh0stkinq Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2018 Tuzumu dün kuruttum sanırım galiba herhalde amma velâkin veyahút gül kurutmuşta olabilitem mevcuttur.. Gun, Gun ise Gun, Gun mudur? yoksa klavyenin azizliği midir orada kafam pek basmadı baboo saygılarımı ve sevgilerimi altın tasta sunarım efendim Aloha 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 qh0stkinq bey bal arısı bi takıntımıdır? yoksa yardımlaşma sabit bir fikir obsession mudur? mission loaded shadow ionlaşmanın babası ise; anacığı kimdir? açıkça göstermek gerekirse peşinden hiç ayrılmayan heyvan'ı sev tasavvur et ama bil ki rüyadır.. az sonra uyanırsın tımmı eflâdım? 1 Alıntı
Φ qh0stkinq Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 tek kanatlı ise galiba babası dedem olur, anneciğinin kim olduğunu bilmem ama analığını yakînen tanırım.. düştüm peşine baboo Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 11 dakika önce, qh0stkinq dedi: tek kanatlı ise galiba babası dedem olur, anneciğinin kim olduğunu bilmem ama analığını yakînen tanırım.. düştüm peşine baboo vah çucum.. yeni bitme'm.. ben senin deden ile and dağlarında mağaralar kazarak silah depoladığımız günlerden tanırım.. sen bebeciktin.. sana analığım süt verdi eflâdım.. halâ seni besler yavriim.. artıkın böyüdün kocaman adam oldun yuf yani.. zır zır meme diye ağlıyon.. bu işte bi tropism durumusu var gibi.. işkilliyim.. elimden bi ilçe felan çıkmadan kaybolunuz reca ederim.. by 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.