Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Parki Halk Direnisi-Bolumu/Arsivi Acilmasi Talebi


evrensel-insan

Önerilen İletiler

Bilindigi gibi gezi parki ile baslayan halk direnisi tum ulkeye yayilmis ve dunyanin da ilk haberlerinden biri olmustur.

 

19. gunune geldigi su anda bile cok yogun bir gundemdir ve ulkemizin ilk gundemidir.

 

Konu ile ilgili o kadar cok ve her duzeyde gelisim soylem eylem v.s. olmaktadir ki; butun bunlari acilan tek bir baslikta toplasmak ya da daginik olarak her birine ayri basliklar acmak; hem site yazar hem de okur kitlesi acisindan kopukluk yaratmaktadir.

 

Bu vesile ile konu ve olay ile ilgili ozel bir bolum acilmasi ve konu ile ilgili her bir basligin da bu bolumde toplanmasini oneriyorum.

 

Boylece hem okur bu bolumden tum gelismeleri takip eder, hem de yazar bu bolumde yeni bir basligi konuyu olayi v.s. dile getirir.

 

Cunku gezi parki sadece bir olay degil; ulkemizde bir ilk olma vasfi ile dunyada da bir ilktir ve tum dunyanin gozu bu olaylarin gidisatini takip etmektedir.

 

Ayrica her turlu yabanci destek mesaj video v.s. de bu konuda yapilmaktadir.

 

Bu konunun fotograflari muzikleri videolari her turlu olayi haberi goruntuleri v.s. temelli sanati felsefesi epistemolojisi etigi ile cok genis bir yelpazedir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben elimden geldiğince her türlü görüntü ve video link bilgilerini ve ayrıca duyuru ve son durum bilgilerini mümkün olduğunca araştırıp, doğruluğundan emin olmak kaydıyla bu linkten paylaşıyorum başından beri... Yeni başlıklar açmak yerine, Gezi Parkı olaylarının başladığı ilk günden bu yana her şeyi yayınladığımız bu başlık altında bilgileri toplarsanız sevinirim. 

 

Videolar bölümünde ise GeziPark başlığı altında bir alt forum açılabilir. Böylece o videoları değişik başlıklar altında düzenlemek zorunda kalmayız. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.