Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Farklı Ülkelerden İyileştirme Yöntemleri


Radya

Önerilen İletiler

iyilestirme.jpg

 

Japonya: Soğuk algınlığı/ grip için zencefil ve limon çayı. Bu zaten Batılılar arasında oldukça popülerdir. Burun tıkanıklığı, ağrı ve bulantı semptomlarını azaltabilir. Yaklaşık 20 dakika suda 1 bardak suda, 5 cm kadar rendelenmiş taze zencefil kökü kaynatın. Sonra taze limon sıkın ve balla tatlandırın.

 

Almanya: Güneş yanığını rahatlatmak için elma sirkesi. Sirke başlangıçta kötü koksa blile, büyük ölçüde alkalilik olması nedeniyle yanma hissini azaltır. Bir pamuklu bez yardımıyla kullanılabilir veya serin bir banyo için birkaç bardak ekleyinerek. Ruslar da ateşi düşürmek için bu yöntemi kullanır.

 

Güney Afrika: Akneden kurtulmak için bal ve tarçın. Tarçın güçlü bir anti-inflamatuardır.  Antibakteriyel ve güçlü nemlendirici yetenekleri olan bal ile uygulanırsa bu karışım kızarıklık ve kaşıntıyı rahatlanmanın yanı sıra sivilce lekelerini iyileşmesini hızlandırır. 1 yemek kaşığı toz tarçıla, 2 yemek kaşığı balı karıştırın. Etkilenen bölgeye uygulayın ve gece boyunca bırakın (bir havlu ile uyuyun).

 

Finlandiya: Solunum yolu enfeksiyonları için siyah frenk üzümü suyu. Eğer Finlandiya’da burnunu çekip hapşırıyorsanız birisi bir bardak siyah frenk üzümü suyu verirse eğer şaşırmayın. C vitamini açısından zengin meyve soğuk algınlığı ve grip ile bağlantılı tıkanıklığı azaltmaya yardımcı olduğuna inanılıyor.

 

Peru: Birçok hastalık için Ayahuasca. İki Güney Amerika orman bitkisinin demlenmesi sonucu Ayahuasca ortsya çıkar, fiziksel faydasının yanı sıra yüksek psikoaktif kombinasyonuyla manevi faydalarıylada bilinir. Güçlü bir müshildir, kanser gibi ciddi gibi rahatsızlıklardan muzdarip insanlar yüzyıllardır bölgedeki kültürler tarafından bunda çare bulmaya çalışıyor.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.