Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

Hangi saçma nedenlerle kimler kürk giymeye devam ediyor görelim, bilelim bakalım.

Ayrıca Bu konuda bilgi edinmek ve paylaşmak için lütfen bu linke de göz atınız.

 

Son haber bu;

 

İCLAL AYDIN'dan komik mi komik bir savunma...

 

Ne hikmetse...

Kendini kürk polemiğinin içinde bulan İclal Aydın, "Giydiğiniz kürk gerçek mi?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Biz kadınlar maalesef kürk sevdasından vazgeçemiyoruz. Böyle huylarımız var. Evet, üstümdeki kürk gerçek, ama bu konunun uzamasını istemiyorum. Ben evde kedi besliyorum. Hayvanseverler beni yanlış anlamasın." dedi.

Evde kedi besliyorsan, tamam, "kürk giyebilirsin(!)" ya da kadınsan, "kürk sevdalısı olmak normaldir" gibi bakış açılarına sahip İclal Aydın'ı; evinde kedi bakan, kürk karşıtı, hayvan özgürlüğü savunucusu kadın aktivistler olarak kınıyoruz!

Mazaret yok, kürk için cinayet ve katliam var!

İşte "o" hikmet...

Yeni kitap yazdığı için son günlerde görünmediğini söyleyen Aydın, "Kitap yazıyorum ama içeriğini söylemeyeceğim. Çünkü sonra bir şey oluyor. Son günlerde ne yapsam, hep olumsuz oldu. Nazar oldu galiba" diye konuştu.

 

kkbsw.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş


                               
19284255.jpg

Bir alışveriş merkezinden üzerinde tilki kürkü ile görüntülenen Ebru Polat, ne yapacağını şaşırdı.

Flaşlar patlayınca  ‘Eyvah yandık’ diyen Polat  ‘Ne yapayım erkek arkadaşım hediye aldı. Ben de giyiyorum. Eğer bana "sana kürk alacağım " dese istemezdim. Ama almış zaten, benim yapacağım bir şey yok, zaten pahalı da ben bu parayı verip kürk almazdım’ dedi.

 

 

Bu da herhalde sırf medyada bilinçli olarak var olabilmek için giyilmiş bir kürktür. Çünkü flaşlar patlayınca birden bu flaşların kürk giydiği için patladığını anladığına göre artık...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tabii ki Hülya Avşar;

 

Yılbaşı dönemlerinde çok alışveriş yaptığını belirten ünHülya Avşar, neredeyse yıllık kıyafet ihtayacanı toptan aldığını söyledi. Prada'dan 20 bin liralık kürk aldığı iddialarını yalanlamayan sanatçı! "Size yalan söylemek istemem ancak bu konuları da konuşmak bana göre değil'' şeklinde açıklama yaptı.    

 

06c28d4e5b04a96f163255539a9ba263_k.jpg?1

 

Bu açıklamanın ardından Hülya Avşar'a tepkilerini göstermek isteyen pek çok kişi Avşar'ın sayfasına girerek: "Güzellik için kürke ihtiyacın yok", "Vicdanı olan kimse kürk giymez", "Kürk hem cinayet, hem de duyarsızlığın görgüsüzlüğün, bilinçsizliğin ve cehaletin sembolüdür", "Kaç ceset birleşip seni ısıtacak bir yığın seçenek varken neden canlı canlı yüzülen hayvanların derisini üzerine giyersin", "Kürk çiftliklerindeki hayvanlar bütün hayatlarını daracık, kirli, paslı tel kafeslere kapatılarak geçirir ve boğma, elektrik verme, gaz ve de zehir gibi en ucuz en zalim öldürme yöntemleri ile katledilir", "Böyle bir doğal güzellik dostlarımızın kanlarıyla katil çirkinliğe bürünmesin" yorumlarını yazarak Hülya Avşar'ı kınadılar.

Hayvan Hakları Aktivistleri tarafından yapılan açıklamada "Kürk cehaletin, görgüsüzlüğün, bilinçsizliğin ve duyarsızlığın sembolüdür. Toplum tarafından takip edilen bir sanatçının bu şekilde kürk giymeye özendirmesini kınıyoruz. Seçenekler bu kadar fazlayken kimsenin başka bir canlının derisine ihtiyacı yok. Hülya Avşar, kürkünü giymeden önce "kürk nasıl elde edilir" videolarını izlemesini istiyoruz." dedi. (Sabah)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bülent Ersoy'un üzerine giydiği bu kürkün yapılabilmesi için 150 adet çinçillanın öldürüldüğü söyleniyor. Ama bu Bülent Ersoy'un giydiği tek kürk değil, baika kürkleri de var ve onları giymekten dolayı son derece gururlu da kendisi:

 

Bulent-Ersoyun-Cincilla-Kurku.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Gerçek kürkten bir türlü vazgeçemeyen Ece Sükan, katıldığı davetlerde her türlü hayvanın üzerinden çalınan postlarla boy göstermeye devam etti. Ayrıca moda danışmanlığı yaptığı Vogue Türkiye, kürk içerikli stylinglere geniş yer ayırmaktan imtina etmedi.

 

Ece-S%C3%BCkan_0eb5b403-6a4d-4281-9815-c

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Naz Elmas: İstanbul gecelerinde üzerine bol gelen beyaz kürkle kameralara gülümserken ve gerçek olup olmadığını soranlara 'gerçeeek' yanıtını büyük bir mutlulukla verirken görüntülenmişti.

 

naz-elmas-145343.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kürk montuyla objektife takılan Sevim Emre,  hayvanseverlerden gelecek olası tepkilere önceden yanıt verdi. Emre,  kürk giyse de aslında bir hayvansever olduğunu söyledi, "Kürk yapılan o  hayvanları ben kesmedim, vitrinden alıyorum" dedi.

ÇIKIP BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR

"Ayrıca ben iyi bir hayvanseverim. Geçenlerde yolda bir kediye araba çarptı, yaralı kediyi veterinere götürdüm. Hangi hayvansever böyle bir  durumda o kediyi veterinere taşır, onca para harcar? Bu kürkü de ben  satın almadım, arkadaşımın hediyesi. Çıkıp boş boş konuşuyorlar."

 

3e9_90d28.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Oya Aydoğan, Nur Yerlitaş ve Bülent Ersoy'un gecelik üstü kürk fantezisi

 

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Hayat Ağacı’na konuk olan Oya Aydoğan, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaptığı gece gezmelerini anlattı: “Geceliğin üstüne kürk giyip gideriz, karnımız acıkır o halde tostçuya gideriz. Bülent Ersoy, mücevherlerle tam makyajlı ama geceliklerle... Nur Yerlitaş ve ben gece bazen böyle dışarı çıkarız.”

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evde beslediği kedi hayvan, peki sırtına giydiği kürkün asıl sahibi ne oluyor?

Bunlar salak mı yoksa salak taklidi mi yapıyorlar?

Kürk giymek cinayete ortak olmaktır 

Kürk giymek cinayettir

Kürk giymek ve satın almak para ile adam öldürmektir.

Lanet olsun hepsine.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

“Bir tane kürk beğendim, sipariş verdim. Defiledeki imitasyon ama bana gerçeğini yapacaklar. Bu üzerimdekiler de rakun. Üstümden hiç çıkmadı ki kürküm...”  

 

Bu açıklamayı yapanın kim olduğunu merak eden var mı yoksa çoktan bildiniz mi?

 

blentersoy1.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.