Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Azerbaycan'da neler oluyor-mus?


politika

Önerilen İletiler

Aylardan bu yana,Eurovizyon Sarki Yarismasinin yapilacagi Azerbaycan'a karsi Avrupa'da ve Amnesty International'de müthis bir öfke var.

 

GEREKCE:

 

Azerbaycan'da,hükümet cok sert ve antidemokratikmis ve su anda 6 Gazeteci tutukluymus.AB Komisyonu ve Danisma Meclisi Azerbaycan'a cok sert bir uyari vermis.Amnesty ise tutuklu gazetecilerin "derhal"serbest birakilmasini istemis.

 

Sarki yarismasina kisa bir süre kala baslatilmis olan bu asimetrik saldiri bir Ermeni planidir.Amac,bu yarismaya katilimi mümkün oldugunca asagi cekmek ve Azerbaycan'i dünya kamuoyu nezdinde antidemokrat olarak göstermektir.

 

Amnesty International,bir zamanlar Türkiye'yi hep kara listenin basina almisti.Sinek birisini isirsa Amnesty International derhal protesto ederdi sinegi.Son 10 yildir Amnesty International'in sesi Türkiye'ye karsi kisildi.Diger kuruluslarin ve de AB'nin Türkiye'de son 6 yildir yasanan ve bir darbeyi aratmayan insan haklari ihlalleriyle ilgili,icerde tutuklu olan yüzün üzerinde gazeteci ile ilgili bugüne kadar ciliz bir iki laf disinda ciddi hicbir uyarisi olmamistir.Tam aksine,hepside sözlesmis gibi,Türkiye'de nasil bir demokrasi oldugunu,Türkiye'nin örnek bir ülke oldugunu propaganda etmektedirler.Muhakkak ki,AB'nin ABD'den bagimsiz karar alabilmesi biraz zordur.Insan Haklari kuruluslarininda bagli olduklari ülkeler düsünüldügünde neden Türkiye'ye karsi killarini bile kipirtatmiyor olduklarini anlamakta zorluk cekmeyiz.

 

Türkiye'nin bölünmesi,Türkiye'nin Lozan'i unutmasi,Türkiye'nin ABD'nin bir kolonisi olmasi AB'nin hedefleri arasindadir.

Azerbaycan üzerine oynanan oyunlardan her ne hikmetse Türkiyede ki medyadan tek bir ses cikmamaktadir.12 Eylül'ler,28 Subat'lar Türkiye'nin tüm diger gündeminde olmasi gereken herseyi bir anda silip süpürmüstür.AB'nin Azerbaycan'a karsi takinmis oldugu tavri protesto etmekten korkan medya icten pazarliklidir.AB'nin protesto edilmesi demek AB'den Türkiye'ye uyarilarin gelmesi demektir.Yani sen sus bende susayim hesabidir bu.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.