Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kuran'dan nefret ettirmek!


politika

Önerilen İletiler

Kabak tadi veriyor diye bir söz vardir,AKP iktidari, 10 yil icinde, yanina MHP'yi de alarak laikligin altini oymustur.Cumhuriyetin temel degerlerini yok etmis Atatürk devrimlerinin üzerine kalin bir cizgi cekmistir.Ne kadar Atatürk,Cumhuriyet,Laiklik,üniter devlet karsiti varsa hepsi ya AKP'de ya MHP'de yuvalanmistir.

 

PKK'yi ortaya cikaranlarin kökeninde Refah Partisi'nin yattigini söylemeye gerek yoktur.O Erbakan ki;sen daglara taslara NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE yazarsan onlarda ne mutlu kürtüm diyene yazar demistir.Onun müridi simdiki basbakan Erdogan'da ayni tarzda söylemlerle meshurdur.sadece o mu?Onun Cankaya'da oturan Noteri'de;NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE diye daga tasa yazarak ilkel bir duruma düstük diyen kisidir.Yani ne mutlu Türk'üm diyene degil ne mutlu müslümanim diyene olsaydi ilkellikten kurtulacaktik. Böyle oldugu icin Cankaya Ermenilerden özür bile dilemistir.

 

Türkiye'nin birlik ve bütünlügünden gocunanlarin hükümet oldugu günümüzde laiklikten gocunanlarda gerekli calismalari yapmaktadirlar ve laikligin tabutuna son civiyi cakmaktadirlar.

 

Okullarda Arapca ders olmasi farkli birseydir,Kuran dersi olmasi farkli bir seydir.Simdi eminim ki anli sanli müslümanlar özellikle Osmanlici ve antilaik gazeteciler sevincten harmandali oynamaya baslamislardir bile.Cünkü gün onlarin günü güc onlarindir.Karsilarinda hicbir engel birakmadilar onlari durdurabilecek.Parlamenter rejimmis,gülesim geliyor hangi parlamenter rejimden bahsediyorlar bunlar:Kendi önerilerini veriyor kendi önerilerini kendileri kabul ediyor ve yasa cikiyor.Yani kendileri calip kendileri oynuyor ve buna da parlamenter rejim diyorlar,yani halk güya onlari istemis onlarda halkin istegini yerine getiriyorlar.Isteyen yüzde elli istemeyen yüzde elli,ama olsun onlar iktidar olduklari icin onlarin yasalari geciyor.

 

Basbakan diyor ki:Kimse kimseye git Kuran ögren diye dayatmiyor niye rahatsiz oluyorlar!

 

Bu ülkede 10 yildir,anayasa cigneniyor,yargi özellestirildi basbakanin yargisi haline getirildi.Bu ülkede insanlar ikiye ayrildi ayristirildi,bizden olanlar olmayanlar diye.Onlardan yana olmayanlar bertaraf ediliyorlar.

 

MHP bu jestten sonra eminim ki AKP'nin kasasinda saklanan Bahceli'ye ait CD'yi kurtarmistir.Basbakan kuvvetli bir tesekkür etti Bahceli'ye bu jest icin,eminim ki altinda kalmayacaktir.

 

Kimse Kuran'a karsi degildir bu ülkede.Ancak AKP ile insanlar artik Kuran'dan nefret etme noktasina getirilmistir.Asil tehlikeli olanda budur zaten.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Politika...

 

Bal tutan parmak yalar,bunlar peteği götürdü.

 

Dağda yazsa neye yarar,gönülde olmadıkça.

 

Oluşturulmak istenen Türkiye mozaiği tersine döndü,ırk,din,dil ayrımı şu an had safhada.

 

Komşularla sıfır sorun,Atatürk ilkeleri,ekonomi,cari açık,işsizlik,Kürt sorunu?

 

Ohoooo...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Islam Tarihi'nin en kanli sahifeleri Emeviler döneminde yazilmistir.Imam-i Azam Ebu Hanife yani Hanefi Mezhebi'nin kurucusu olan ulu kisi Emeviler tarafindan zindanlarda cürütülerek öldürülmüstür.Dinin siyasete alet edilmesi Emeviler dönemine rastlar.Emevi halifeleri hem namaz kilardilar hem de cinayet islerdiler.Kendi halifeliklerini tehlikede gördüklerinde,yönetimlerine karsi muhalefet edildiginde asla aflari yoktu muhalefet eden kimse kellesi giderdi.Yüzlerce binlerce masum müslüman Emeviler tarafindan idam edilmistir.Imam-i Azam Ebu Hanife peygamberin yolundan giden,onun mirasini insanlara aktaran bir önderdi dolayisiyla,onun bu görevinin icinde Emevi krallarinin yaptigi gayrimesru uygulamalari,dinle ilgisi olmayan yönetimlerini elestirmekte vardi ancak onun bu insanlik görevini yerine getirmesi Emevi güc sahiplerinin isine gelmemis ve bu ulu insani tutuklayip zindana attirmis ve sonunda öldürmüslerdir.

 

Din siyasete alet ediliyorsa orada hak ve hukuk aranmaz artik.Nitekim Türkiye'de bunu yasiyoruz gün be gün.Türkiye adim adim bir islam ülkesi olma yoluna giriyor.Gültekin Avci isimli bir savci ve de BUGÜN Gazetesi'nin köse yazari,Dogu'nun istilasi adli kitabinda söyle diyor:Bir takim mazisini unutmus köksüzlerin,Türkiye bir Islam Ülkesi degildir demesine ,ülkemizde irtica ile mücadelenin adeta Islamla mücadele halin de sapkin bir paranoyaya dönüstügü ve milletin kendi kendini inkar noktasina getirildigi ve inkarciligin aziz milletimize bazi bürokratik kokusmusluklar tarafindan dayatildigi bir vakia ise de,bu necip milleti ayakta tutup kendine getiren maneviyatin,"Asim'in Nesli"olma niteligi ve sevdasinin oldugunun genclige unutturulmasi,bir modernizm olarak algilansa ve empoze edilse de,ölümüm peygamberin agusu,sehadetin ulasilabilcek en ulvi mevkki oldugu parolalari ve sevdalarinin ,bu aziz milletin ordusuna ve gencligine unutturulmasi,bu istikametteki düsünsel yönelimlerin engellenmesi ve örtülmesi yolundaki caba ve hezeyanlar birer aglatici hakikat olsa da:Türk Milleti dindardir,Türk Milleti ahlaklidir,Türk Milleti fedakardir...Canakkal ve Istiklal harbini nasil "Asim'in Nesli"kazandiysa,önümüzdeki kiyamet savaslarini da Allah'in inayet ve keremiyle yine degisecek ve dönüsecek olan,ölüm karsisina cikinca dünyevi korkularin bir hic oldugunu,dünyevi zenginliklerin ve itibarlarin yakici bir zehir oldugunu,ölümden öte yol olmadigini ve ölüme hangi parolalarla gidilmesi gerektigini kavrayacak olan,yillardirsogumus ve küllnemis görünüp birden alavlenecek b ir kimlik olan "Asim'in Nesli"kazanacaktir....

 

Bu Gültekin Avci'nin meslegi savciliktir.Adina Cumhuriyet savcisi densede,yukarida kitabindan almis oldugum bu paragraf ve kitabin icindeki tüm yaklasimlar Gültekin Avci'nin bir cumhuriyet savcisi olmaktan cok cemaat savcisi oldugunu kanitlayacak güctedir.

 

Özel Yetkili Savcilar ve Mahkemeler öyle siradan savcilar ve mahkemeler degildir.Orada görev yapan tüm savci ve yargiclarin cemaatlerle az veya cok ilgileri vardir.Yukaridaki yaziyi okuyup icerigindeki mesajlari inceledigimde neden orduya karsi yikici faaliyetlerin ayyuka cikarilmis oldugunu daha iyi anliyorum.Tabii ki olayin farkli yönleride var.Ancak Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin savcilari,yöneticileri eger yatip kalkip dinden imandan Kurandan bahsediyorlarsa bunlar yanilticidir arti niyetlidir.Kurandan insanlari sogutmak icin mümkün olan her yolu denemektedirler.Cünkü normal bir insan sadece din ve imanla ugrasmaz,baska mesgalelerde olmalidir.Eger yoksa o insan normal degildir.Normal olmadigini adina cumhuriyet savcisi denilen birisinin yazdiklarina bakarak anlamamiz zor degildir.

Ergenekon ve diger tertiplerin yargilayicilarinin neden o insanlara savunma hakki vermediklerini,neden ortaya cikarilan sahtekarliklara ragmen hala tutuklu hallerin devaminda israr ettiklerini anlamak icin savci ve yargiclarin kimler olduklarina kimlerin sanik olduguna bakmak yeterlidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Kabak tadi veriyor diye bir söz vardir,AKP iktidari, 10 yil icinde, yanina MHP'yi de alarak laikligin altini oymustur.Cumhuriyetin temel degerlerini yok etmis Atatürk devrimlerinin üzerine kalin bir cizgi cekmistir.Ne kadar Atatürk,Cumhuriyet,Laiklik,üniter devlet karsiti varsa hepsi ya AKP'de ya MHP'de yuvalanmistir.

 

*

**

saygilarla

kardeş ıyı konusuyon hoş konusuyosn da... Bugün ülkenin ayakta durması için önemli bir dayanağa ihtiyacı vardır. Millet dini ile birbirine ne kadar sıkı sıkıya bağlanırsa o kadar güçlü olur devletimiz. Bu devlet solcuların eline geçti de ne oldu. Camileri parti binasi yapabilecek kadar büyük bir karaktersizlik örneği gösterdiler. VE bugün o karaktersizler halkı temsil etmek için meclisteler. Sen onu bunu geç de bu çaresiz duruma yan...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kardeş ıyı konusuyon hoş konusuyosn da... Bugün ülkenin ayakta durması için önemli bir dayanağa ihtiyacı vardır. Millet dini ile birbirine ne kadar sıkı sıkıya bağlanırsa o kadar güçlü olur devletimiz. Bu devlet solcuların eline geçti de ne oldu. Camileri parti binasi yapabilecek kadar büyük bir karaktersizlik örneği gösterdiler. VE bugün o karaktersizler halkı temsil etmek için meclisteler. Sen onu bunu geç de bu çaresiz duruma yan...

 

Solcuların eline ne zaman geçti, yıl, ay, gün ve saat verebilir misin?

Hangi camiyi parti binası yapmışlardı? Bölge, şehir, kasaba, mahalle, adres verebilir misin?

Karakter deyince orada durup biraz düşünmek lazım!...

Birilerinin kendilerini temsil etmeleri için oralara gönderdikleri insanlara karaktersiz demeden önce seni temsil etmeleri için oraya yolladığın karakterli (!) insanların neler yaptığına şöyle bir bakmak ve tartmak lazım!..

Eğer o iki sorunun yanıtı "kasıtlı olarak yayılan yanlış veya doğruluğu bulunmayan bilgilere" dayanıyorsa o taktirde bunları söyleyenlerin oturup kendi karakter tahlillerini sil baştan yapmaları lazım smile.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Nedir müslümanlik veya din nedir. Din herseyden önce adam olmayi,insan olmayi öngörür,elbise gördüm icinde adam yok,diyenler ne kadar da hakli.Milleti din iman gazelleri ile avuttular,aldattilar,aldatanlar asla müslüman degildi,olmadiklari icin Allahida kullandilar,Kuran'ida kullandilar,Allah adina yolsuzluk yapip yetim ve dogmamis bebelerin haklarini gaspettiler.Yirtik ayakkabi ile gelip,zirhli araclara,cesit cesit özel ucaklara,havuzlu villalara,gemiciklere sahip oldular.Vatandas Ahmet'in oglu bu vatan icin kendini feda ederken onlarin ogullari zevk sefa icinde yasadilar ölmediler.Rapor aldilar askerden kacmak ve gemicikler sahibi olmak icin.

 

Din asla birlestirici bir güc degildir eger olsaydi peygamberin ölüsü yataginda dururken müslüman sanilanlar birbirine düsmez kim halife olacak diye komplolar hazirlamazdilar.Din derken önce dikkat edin.Bu millet ne kaybettiyse,Allah diyenden,din iman diyenden kaybetti,acin tarihi okuyun.

 

Solcular bu ülkede asla iktidar olamadilar cünkü bugün Pensilvanya'da Türkiye'nin geleceginin projelerini hazirlayip ortagi veya sakirti basbakana fikir veren kisi,Komünizimle mücadele dernegi adi altinda Gladyo'nun yollarini hazirliyordu Erzurumda.

 

Basbakanin ve sahte dindarlarin yalanlarindan üretilmis olan ve hicbir gercege dayanmayan bu cami teranaleri ile hic kimse tarihi carpitamaz.Camilere en büyük kötülük dindarlik taslayan din tacirlerinden gelmistir.Menderes'in yiktirdigi yüzlerce cami,Osmanli'nin otel olarak kullandirdigi onlarca cami ve AKP'nin yiktirdigi ve de yabancilara sattigi arsalardaki camilerin yikilmasindan bahsedemeyenler gercekci ve samimi degillerdir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.