Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

istanbulda ingilizce kursu tavsiyesi olan?


Önerilen İletiler

arkadaşlar Wall Street Institute şişli şubesindeki kurlarımı devredeceğim birini arıyorum. indirim döneminde satın aldım ve işlerimin yoğunluğundan dolayı devam edemiyorum. elimde 5 kur indirimli olarak mevcut. isteyene istediği kadar kuru devredebilirim. şuanki fiyatından oldukça uygun. ciddi düşünen arkadaşlar bana ulaşsınlar.

erdi 123 biz ingilizce kursu ararken gördük ciddi olarak düşünüyoruz kur fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
Misafir Academic staff

Istanbul Şişli de Kaplan TOEFL hazırlık kursunu tavsiye ederim. Küçük sınıflarda, Kaplan metoduyla eğitim veriyorlar. Öğrenci kitleri Amerika'dan geliyor. Çok güçlü bir online eğitim portalı var. Ben 30 saatin sonunda 87 aldım. Herkese tavsiye ederim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

bende bu konuda çok araştırma yapmıştım.insan çok tereddütte kalıyor aslına bakarsan.sonuçta hem para hem de mesai harcayacaksın kursa.bende kadıköydeki dil okullarına gittim. açıkcası tüm şüphelerim boşa çıktı.sana da tavsiye ederim hidiv smile.png

acaba hangi kursa gittiniz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

merhaba arkadaşlar

 

Birkaç arkadaş dil kursuna gitmeye karar vermiştik epeyce araştırdık istanbulda Just english adında bir kursu tavsiye eden çok oldu ben oraya arkadaşımda farklı bir kursa gitti ben aldığım eğitimden çok memnunum eğitmenler bir harika aldıkları paranın hakkını veriyorlar bence bir araştırın pişman olmazsınız

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sevgili Arkadaşlar;

 

İstanbul'da ve Anadolu yakasında  Erenköy de bulunan bir kurs yeri var baya seçkin.

 

UDES İngilizce Dil Kurumu adında EFSANE!!! bir yer.

 

İçeri girdiğiniz anda sizi samimi bir ev ortamı karşılıyor.

İçerideyse işin sonuna kadar ehli olan insanlar çok kesin ve netler. Boş laf yok yani göz boyama yok 

neyi nasıl ne kadar zamanda öğretirler hepsini anlatırlar.

 

Hocalar Türk ve diğer benim tanıdığım ingilizce kurs öğretmenlerine oranla kendi dillerini çok çok iyi biliyorlar ve bence  bunun sayesinde öğrencilerinin ingilizceyi gerçekten anlamalarını sağlıyorlar.İşin mantığını çözünce kendinizi öğrenmeye çok daha muhtaç hissediyorsunuz ve doyumsuz bir hal alıyor diyebilirim.

 

Dersler de baya bir akıcı ilerliyor çünkü karşınızdakinin konuya ne kadar hakim olduğunu, ingilizceyi geneli itibarıyla tabiri caizse  yalayıp yuttuğunu hissediyorsunuz.Emin ellerde daha rahat bir şekilde öğreniyorsunuz.

 

Farklı etkili bir eğitim sistemleri var ve benim gibi kafası en katı olanların bile anlayacağı cinsten :D ben bu kurumdan  önce 2 kurs yerine daha gitmiştim isimleri bende kalsın ama beni ingilizceden soğutmaktan başka bir şeyi beceremediler. Bundan önceki kurs yerine tost yemeye falan gidiyordum en son  :)

 

Uzun lafın kısası bir deneyin isterseniz eminim çok mutlu olacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir mısafır2132

İstanbul Lisan Merkezini tavsiye edebilirim. 2015 İlkbahar YDS'den 50 almıştım. İLM'ye gittikten sonra 2015 Sonbahardaki YDS'den 84 aldım. Çok ilgilendiler sağolsunlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ücretsiz ingilizce dersleri olan bir kurstan bahsedicem 3 hafta ücretsiz dersleri var. gidiyorsunuz katılıyorsunuz beğenirseniz devam ediyorsunuz. diğer kurslardaki gibi senet sözleşme peşin ödeme saçmalıkları yok.. tabi yine siz bilirsiniz.Adı: ingilizcekampusu

http://www.ingilizcekampusu.com

ben şuan 2.ayımdayım.eğitimde..  gayet güzel gidiyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir Doctor Strange

Forumdaki yazıları okudum ve bu konudaki deneyimlerimi paylaşmak istedim

 

Öncelikle özel bir hastahanede genel cerreah olarak çalışıyorum dolayısıyla çok değişik çaışma saatlerim oluyor. Sürekli nöbet saatlerim değişiyor.

 

İngilizce öğrenmek benim için uzun bir yolculuktu, saatlerim uymadığı için geçmişte kayıt olduğum kurslara genelde tam katılamadım ve kimi zaman eksik kaldım. Uzun bir süre hiç çalışmadım.

 

Sonradan karşıma online ingilizce eğitimi siteleri çıktı. AÇıkcası önce kuşku ile yaklaştım fakat sonra denemeye karar verdim. Önce engoo ile başladım gerçekten güzel bir sistemleri var ama sınırsız ders ve saat imkanı yok.

 

Active english'i araştırdım ama kayıt olmak istemedim çünkü gene aynı sıkıntı vardı sabit ders saatleri, programınıza göre belirleyebiliyorsunuz ama sonra nada bir aksilik çıkınca genelde sıkıntı oluyor.

 

En son Open English ile 1 sene çalıştım. En güzel tarafın her yarım saatte bir ders başlaması dolayısıyla ile siz ne zaman isterseniz o zaman çalışyorsunuz. Fiyat performans gayet iyi. Konuşma becerimi bayağı bir ilerlettim. Şöyle diyim en son convetion için Chicagoya gittiğimde aksanın ne kadar iyi amerikada mı yaşıyorsun diye sordular. hehehe

 

Şakası bir yana İngilizce öğrenmek uzun bir yolculuk, ihtiyaçlarınıza göre bir tercih yapın, deneyin görün ama asla vazgeçmeyin. Kurslar sizi motive etmek ve başlamak için önemli ama esas olay kendinizde bitiyor.

 

Siz evde sürekli ingilizce film dizi kitap işlerine girerseniz ve bunu eğitim ile destelerseniz oldukça başrılı olabilirsiniz.

 

şimdiden başarılar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben yds den 45 almıştım istanbul lisan merkezinden güzel bir kurs aldıktan sonra yds den 75 aldım herkesi öneririm. 

çalışma azmi ve istek her ne kadar çok önemli olsa da hoca faktörü aşırı önemli bizim hocamız bizle hep ilgilendi 

ve moral motivasyon ve güzel alıştırmalarla bizi  çok güzel sınava yönelik çalıştırdı. ilm yi kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Benim önereceğim kurs biraz digerlerinden ve onların klasik kur sistemlerinden farklı hizmet veren bir kurulus. Bildiğim kadarıyla ANADOLU yakasında yerleri var belki Avrupa yakasınada  açmişladır. Ben çok memnun kaldım düşünenlere tavsiye ederim. UDES İNGİLİZCE  bakın derim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yanıtlardan anladığım kadarıyla yalnızca genel ingilizce değil, YDS, TOEFL, IELTS kursları da önerilmiş. O zaman bende faydalı olabileceksem YDS'de başarılı bulduğum, sayelerinde başarılı olduğumu bir kurstan bahsetmek isterim. Online YDS Center. Yalnız şöyle birşey var ki kurs Ankara'dadır. Fakat eğitimleri online'dır. Yani online yds kursu arayan herkes 81 ilden kursa katılabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

merhaba arkadaşlar bana göre en iyi iki kurum var biri british english biri istanbul lisan merkezi bu ikisi arasından hangisini tercih edersenizi diye sorucak olursanız az farkla british english biraza daha önde diyebilirim. Eğitimleri gerçekten çok iyi ve baya ilgililer, ama british'in eğitimide onla birlikte baya tuzlu diyebilirim. biggrin.png fazla bütçem yok ve gerçekten kaliteli bir eğitim almak istiyorum diyoranız istanbul lisan merkezini de tavsiye ederim arkadaşlar oranın hocalarıda baya kaliteli ve ilgili özellikle bakırköy şubeyi önerebilirim. smile.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir eniyikursdiyebişeyok

arkadaşlar bi kere en iyi kurum diye birşey yoktur kimseye en iyi kurum en iyi kurs, yüzde yüz öğrenme garantisi felan diye kanmayın özellikle ve özellikle 5 günde ingilizce 10 günde ingilizce diye dolandırıcılık yapanlara hiç inanmayın önemli olan hocadır. hoca ne kadar iyi ve donanımlıysa sizde o kadar iyi öğrenirsiniz fakat. hoca faktörü önemli olduğu kadar çalışma azmi ve istekde çok önemlidir. bana sorucak olursanız en iyisi demem ki bana göre en iyisi diye birşey yok ama istanbul lisan merkezi tercih edilebilir. çok iyi olduğundan değil diğer eğitim kurumlarına göre fiyatları daha uygun ve eğitimleride standart ve öğrenciye diğer kurumlara göre bi tık daha fazla önem veren bi kurum yoksa genelde hepsi aynı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.