Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Aydın'dan gelen bir garip haber...


morbezelye

Önerilen İletiler

Fener Bahçe koyun hırsızlığından tutuklandı

 

Aydın'dan gelen bir garip haber...

 

719064_detay.jpg?1330099289

 

 

Aydın'ın Kuyucak ve Karacasu ilçesinde koyun hırsızlığı yaşandı. Fener Bahçe (27) isimli hırsız, arkadaşı Hüseyin Durmaz ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi, olayla ilgili 5 kişi de gözaltına alındı.

 

Karacasu Yenice Jandarma Karakolu tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 19 Şubat Pazar günü yol kontrolü sırasında 'küpesiz, kayıtsız hayvan taşımasından dolayı Helaç K isimli şahsı durduran ve hayvanlara el koyan jandarma ekipleri, olaya adı karışan Halil T isimli şahsa ulaştı. Kuyucak İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri tarafından hırsızlık malı olduğu bilinmeyen hayvan, sahibi sanılan Halil T'a yediemin olarak teslim edildi. Yediemin olarak hayvanların teslim edilmesinin ardından olaylar ilginç bir hal almaya başladı. Halil T'ın çalıntı hayvanların sahibinin ortaya çıkmasından korkması ve adının kirlenmemesi için tasarladığı düşünce ise jandarma ekiplerini ve savcıyı şaşırttı. Daha önce tanıdığı hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Fener Bahçe ve Hüseyin Durmaz ile irtibata geçen Halil T, şahıslardan hayvanları iki araçla götürmelerini ve satmalarını istedi. Halil T ise bu sırada ilçe jandarma komutanlığına hayvanlarının çalındığı ihbarını yaptı.

 

Hırsızlık zanlısı Fener Bahçe ve Hüseyin Durmaz ise aldıkları hayvanları Nevzat C, Mehmet K ve Tanju Y'a parça parça sattığı belirtildi. Karacasu'da işlerini bitiren iki hırsız Kuyucak'a giderken araçlarındaki koyun artıkları ve kokudan dolayı jandarma noktasından 112 ambulansının arkasına takılarak geçti. Durumlarından şüphelenen jandarma ekiplerinin Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığını araması ile hırsızlık olayı gün yüzüne çıktı. Kuyucak girişinde jandarmanın dur ihtarına uymayan şahıslar ile Jandarma ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

 

Kovalamaca çıkmaz sokağa girince sona erdi. Arabalarını duvara çarptıktan sonra şahıslar araçtan inerek kaçmaya başladı. Kaçarken jandarma ekiplerine kurusıkı tabanca ile ateş açan zanlılar bir bahçede yakalandı. Fener Bahçe ve Hüseyin Durmaz çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KOYUNLAR AFYONKARAHİSAR'DA ÇALINMIŞ

Yaşanan olayların ardından Afyonkarahisar'dan bölgede koyun hırsızlığından yakalananlar olduğunu öğrenen ve Kuyucak'a gelen Önder Selçuk isimli hayvan sahibi ise koyunlarını teşhis etmesi ile ifadeler ve hırsızlık olayı karıştı.

 

Halil T isimli celepin "hayvanlarım çalındı" ihbarı varken, hayvanların asıl sahibinin ortaya çıkması ise herkesi şaşırttı. Savcılığın el koyduğu olayın ardından celep Halil T'dan ilk koyunları alan Helaç K ile koyunları iki hırsızdan alan Nevzat C, Mehmet K, Tanju Y ve celep Halil T mahkemeye çıkarıldı.

 

Halil T'nin ilk ifadesinde, Afyonkarahisar'da koyunları kimin çaldığını açıklamadığı belirtildi. 42 koyundan geriye kalan 39 koyun ise sahibi Önder Selçuk'a teslim edildi.

 

Fener Bahçe ve Hüseyin Durmaz'ın ardından gece geç saatlere kadar süren mahkemenin sonucunda Halil T., Mehmet K. ve Helaç K. da tutuklanarak Karacasu K-1 Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildi.

Nevzat C. ve Tanju Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

mzl.xgidlclo.175x175-75_normal.jpgZeitungGaste_normal.jpgİHA_24 Şubat 2012 Cuma, 16:46:30

 

 

Not: Bu yazının mizah bölümünde yer alması nedeniyle gerçek dışı olduğunu falan sanmayın.

Olay gerçek ve basında son dakika heberi olarak yer aldı.

-www.haberturk.com/yasam/haber/719064-fener-bahce-koyun-hirsizligindan-tutuklandi-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.