Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sevgililer Günü’nde Kız Arkadaşına Sürpriz Yapan Genç, Terk Edildi


morbezelye

Önerilen İletiler

İstanbul İçerenköy’de aynı mahallede yaşayan Alper Türkmen (28) ve Itır Şenoğlu’nun (25) lise sıralarında başlayan ilişkileri 9. yılında ani bir kararla sona erdi. Artık bu yaza evlenmeleri beklenen çiftin tam da Sevgililer Günü’nde ayrılmalarının yankıları sürüyor.

Konu hakkında önce kimseyle konuşmak istemediğini söyleyen Alper Türkmen, eski sevgilisi Itır Şenoğlu’nun bu öğlen saatlerinde Facebook duvarına “Hayatımın yönetmeni benim. Ben yazarım, sen oynarsın güzelim” yazmasının ardından suskunluğunu bozarak mikrofonların karşısına geçti. Türkmen'in açıklamalarından bazı önemli satır başları şöyle:

 

"Kötü mü ettim?"

“9 yıldır birlikteydik. Bunun doğum günüsü var, sevgililer günüsü var, yıl dönümüsü var, el ele tutuştuğumuz ilk günün anması var…Var oğlu var! Kaba bir hesapla bugüne dek 50’ye yakın hediye almışım. Envai çeşit peluş hayvanından adlarını dahi bilmediğim nice çiçekler almışım; götürmediğim konser, yemeğe çıkarmadığım lokanta kalmamış durumda. 50’ye yakın sürpriz hazırlamışım. Bu da can! Bir yere kadar dayanıyor insan...…

 

"Bu sene biraz daha mistik olsun, biraz da ruhlarımız yıkansın, hem de bize bu güzel günü bağışlayan o aziz insanı analım diye mevlüt okuttum. Elhamdülillah Müslümanız ama St.Valentine de bir din büyüğü, bir ermiş neticede, bu toprakların insanı sayılır o da. Kötü mü ettim ben şimdi?”

 

Patrikhane temkinli

Okutulan mevlüt hakkında görüşleri alınan patrikhane yetkilileri ise: “Yani aslında açıkçası dinler arası diyalog derken tam olarak kastettiğimiz bu değildi. Alper daha önce de Noel Baba hayrına diyerek kurban kesip kavurmasını getirmişti bize. Ortodoksluğu tam olarak anlatamadık o çocuğa biz. Yine de Allah kabul etsin tabi ki” diyerek olaya temkinli yaklaştı.

 

 

 

sevgililergunumevluts2.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Seni seviyorum demek değil ki marifet, Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek..

 

426418_2348671295752_1819181753_1445533_1349276280_n.jpg

 

Ne kadar da saygı duyulası iki insan öyle değil mi?

 

Sevgiyi bir günlük göstermelik yaklaşımlarla taçlandırmak isteyenlere ve algılayanlara inat!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bence de cocuk hakli. Ben artik hediye filan almiyorum, evde acilmamis 4 sise parfum var, aldigim saatleri takmiyor bile... Bende guzel kahvalti, oglusun cigliklariyla icine edilmis bir aksam yemegiii :)) Cok daha romantiikk :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bence de cocuk hakli. Ben artik hediye filan almiyorum, evde acilmamis 4 sise parfum var, aldigim saatleri takmiyor bile... Bende guzel kahvalti, oglusun cigliklariyla icine edilmis bir aksam yemegiii smile.png) Cok daha romantiikk smile.png

 

Sana gelenleri ne yaptıııın... Onlarda hiç kullanılmamış duruyor mu? :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:))) Yok ben kullaniyorum hepsini. Kiyafetleri, takilari, cicekleri bile kurutup sus yaptim :) Ama sagolsun sevgililik donemimizde o kadar cok parfum aldiki 3 yil gecti hala parfum almiyorum :))) Bide gecenlerde bana bisey almis cok zevksizdi onuda geri verdim yerine su altinda kullanabilecegim makine aldim :))) Evlenince hediyelere karsi cikma zevkide oluyor :))
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

smile.png)) Yok ben kullaniyorum hepsini. Kiyafetleri, takilari, cicekleri bile kurutup sus yaptim smile.png Ama sagolsun sevgililik donemimizde o kadar cok parfum aldiki 3 yil gecti hala parfum almiyorum smile.png)) Bide gecenlerde bana bisey almis cok zevksizdi onuda geri verdim yerine su altinda kullanabilecegim makine aldim smile.png)) Evlenince hediyelere karsi cikma zevkide oluyor smile.png)

Ne kadar şanslısın...

Ama bu şans öyle havadan gelmiyor tabii ki...

Çocuğu olduktan sonra ben hala eşimi seviyor ve özlüyorum diyebilen ender kadınlardan birisin.

Sevginiz ve birlikteliğiniz bir ömür boyu sürsün...

Size ve ufaklığa mutluluklar... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ne kadar şanslısın...

Ama bu şans öyle havadan gelmiyor tabii ki...

Çocuğu olduktan sonra ben hala eşimi seviyor ve özlüyorum diyebilen ender kadınlardan birisin.

Sevginiz ve birlikteliğiniz bir ömür boyu sürsün...

Size ve ufaklığa mutluluklar... smile.png

 

Tessekkur ederim Gecekusu :) Guzel dileklerin icin. Bunu bana cogu kisi diyor aslinda. BIlmiyorum nasil sevmissem hic kopamiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.