Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bati ve deniz feneri paralariyla Amerikan ve israil teknolojisinin yardimiyla bugün nasil Savaşa hazirlatildigini şait oldugumuz padişah başbakan.


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

Gavur izmirden sonra gavur Dersim..

 

Bati ve deniz feneri paralariyla Amerikan ve israil teknolojisinin yardimiyla bugün nasil Savaşa hazirlatildigini şait oldugumuz padişah başbakan...

 

Herkesin gördügü kadariyla sinirleri bir hayli gerilmiş durumda oldugunu gözlemleyebiliyoruz...

 

Sebebine gelince...

 

Ona vaat edilen ikinci secimde secimleri kazandikdan sonra şeriat sistemi ayaklarina serilecegi fakat ücüncü secimden sonra dahi ayaklarin altina serilemeyişi.. Verilmiş olan savaş sözü arkalarina kadar dayanmasi. Ne yaparlarsa yapsinlar.. Savaş dan önce bir türlü yerleşmeyen şeriat düzeni.. Kendisini vede ümmetci takimini cilgina cevirdigini görüyoruz..

 

Ayni şekilde dagda ki şehirde ki bölücü ümmetci takimini da cildirmak üzere oldugunu görüyoruz.. Irak savaşinda taraf olup şu ana kadar arzularina tam anlamiyla kavusamayan,, O savaşa taraf olan !!!

 

Bölücü hainin Türkiye tarafinda kalan takimi...

 

Suriye karşi verilecek şavas ve sonrasi barzanin kedilerinin durumuna düsmek korkusu tüyleri eyice kabartmiş durumda.

 

Öyle ya tekrar halk istiklal mahkemeleri kurulursa... Şu anda arkalarina aldiklari ümmetci askere de güven yok!!!

 

Onun icin olacak ki?

 

Hircinlaşmis önlerinde bulduklari herseyi ortaya sürmekte olduklarini görüyoruz pervasizca. Bugün imralida ortaya cikmiş veya cikarilmiş oda onlara elinden geldigince bölücü ve akp ye ve onun savaşina yardimci olmaya calişmakta..

 

Imralinin avukatlari sözde iceri alinirken,, kendisini ortaya sürmeleri artik yalaka haline getirdikleri Türk basinini onun hizmetine vermeleri

 

Dolayli yoldan cikip artik eşkiyaliya bürünmüş,, strateji bir kenara, bütün takimin kozlari ortaya sürülmekte oldugunu görüyoruz..

 

Öyle ya bu savaşin sonunda neyin getirecegi belirsiz... Sikintilari bundan kaynaklaniyor rüyalar korkulu ne olur olmaz hesabi. Burda yugoslavya örnegi, saddam örnegi, kaddafi örnegi...

 

Bölücü ümmetci bu karma takimin,, Ahlaksizca bugün buldugu duydugu herşeyi kullanma cabasi icine girmeleri boşuna degil. Başarisiz her deneyde üzerindeki camuru etrafina firlatan bu gürüh takimi...

 

Bir ülkeye bir ülkenin halkina yakişmayacak her türlü ahlaksizligi sergilemekten cekinmemektedirler.. Her türlü oyun icinde oyuna soyunanlara baska türlü degerlendiremezsin. Her ülke oynayacagi oyunun önceden kitabini cikarirken bizim ki şark kasap oyunundan başkasi degildir.

 

Kimse ülke adina burda menfaat aramasin?

 

Bu oyunu oynayanlar bu ülkenin asli vatandasi da degildir ruhen de degildir..

 

Bu ruhsuzlar...

 

Ülkemizin seriat yasalarina biran önce gecememe sebebi olarak yandaslarina suclu olarak alevileri göstermekte kalmayip bir yandan dersime sahip cikarak Atatürk´e küfretmekte...

 

Her olay dönemi içinde irdelenmelisi gerekirken. Bunlarin yaptigi Türkiye´de Türkleri yargilamaktir.

 

Dün izmir bugün dersim.

 

Peki bu hakkı kimden alıyorlar?

 

Sözüm ona Müslüman Türklerden aliyorlar hangi Türklerden?

 

Kirma Türklerden..

 

Kim bu kirma Türkler?

 

 

Not bati savas sözüyle bu ülke şeriatina kavusacak mi!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Biz burada Osmanli Devletini yönetenler Türk degildi dedigimizde cok bilen birileri bize irkcilik suclamasi yapmisti.Bugün ülkeyi yönetenlerin ben Türk olmadiklarini söylemekten asla rahatsizlik duymuyorum.!

 

Arkasina almis birtakim yesil kanli gazeteciyi ve yesil kimlikli din tacirlerini,dün hayatlari ugruna düsmana karsi mücadele veren onurlu insanlara onursuzca dil uzatiyor.

 

ABD/AB'nin taseronlugu artik onu o kadar cüretkar yapmis ki,dün eskiyaya karsi mücadele verenlere hakaretler yagdirip eskiyayi savunurken agzindan köpükler sacmaktadir.Bu ne hiddet,bu ne kin kimin hesabina calisiyorsun,kimlerdir senin agalarin patronlarin?

 

Ben Türkiye'de,90 yildir cumhuriyete,Atatürk'e karsi yeraltinda yer üstünde haince calismalar yapanlar disinda davasina sahip olan baska bir kesim görmüyorum.

Iyi günlerde Atatürk'cü ve Laik olanlar,cumhuriyete tapanlar,cumhuriyeti yiktirmayacagiz diyenler sanki kis uykusuna yatmis gibiler.Hicbiri yok ortalikta.Birkac yüz üniversite ögrencisi disinda bu ülkenin ne Atatürk'cüyüm diyenine,ne cumhuriyetciyim diyenine inanmiyorum.Ve onlari sahtekarlikla sucluyorum.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Biz burada Osmanli Devletini yönetenler Türk degildi dedigimizde cok bilen birileri bize irkcilik suclamasi yapmisti.Bugün ülkeyi yönetenlerin ben Türk olmadiklarini söylemekten asla rahatsizlik duymuyorum.!

 

Arkasina almis birtakim yesil kanli gazeteciyi ve yesil kimlikli din tacirlerini,dün hayatlari ugruna düsmana karsi mücadele veren onurlu insanlara onursuzca dil uzatiyor.

 

 

Izmir konum itibariyle Tunceli ile yöresel yasam farkliliklari vardir. Her dünya ülkesinde oldugu gibi kendi icinde yöresel kültürel gelisim farkliliklarin olmasi normaldir..

 

Bu batida böyledir bugünde böyledir...

 

Yöresel farkliliklari aksen olarak rek olsun inanc farkliliklari olsun gelismis ülkelerde o toplumu ayristirma degil zenginlik olarak ele alinir. Yörenin kendi degerleri bilhassa korunma altina alinir..

 

Örnegin almanyada eyaletlerde dil olarak bile bir baska eyaletde birbirlerine anlamakda zorluk ceksede.. O ülkenin insanlarini ayristirma anlamina gelmez. Alman Almandir..Almanya Almanyadir..

 

Alman Almanin kendi insanlarinin zenginligine sahip cikar..

 

Cagdas ülkeler kendi insanlarina kör gözle bakmaz bir insan olarak bakar.. Benim vatandasim bu ülkenin sahibi gözüyle bakar..

 

Ama bizde kör gözlüler var! Gavur Izmir dersimde katliam yapti diyecek kadar. Ama onlarin ruhunda ikisi de gavur,, ruhlari bu kadar kirli iki yüzlü kirletilmis.

 

Tabii ki bu konumda bize sorgulamak düser izmiri dersimi sorgulayanlar bu ülkenin insani olabilir mi?

 

Dersim halki sorgulanmak istemiyor izmir halki sorgulanmak istemiyor. Kendi degerlerinin sorgulanmasini istemeyenler tek amaci..

 

Türkiyenin Türk halkinin sorgulanmamasidir sorgulanmasi demek kendilerinin sorgulanmasi demektir..

 

Iste kimlerin ruhen Türk olduklari ortadadir ..

 

Inaniyorum bu oyun daha fazla sürmeyecek bütün Türk halki birbirine kenetlenecektir..

 

Sen kendi icinde bugün bugünler icin siyasi sivas katliamini görme..

 

Tarihde bir asiretin feodal baskaldirisini gör.. Sonra bunu bütün Türkiye´ye mal et olacak davami..

 

Sivas olayini bütün Türkiye´ye mal edebilirmiyiz...

 

Ruhu şad olmamiş insanimiza sorabiliriz.

 

Bunlarin ruhunda zerre kadar Türk sevgisi var mi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.