Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BİZ SİVİLLER BU KANI DURDURABİLİRİZ


Ahmet AY

Önerilen İletiler

Mumcu cinayetini kimin isledigini biliyorsaniz siz yazinda bizde ögrenelim.Mumcu cinayeti üzerine ben cok yazdim eger merak ediyorsaniz arayip bulursunuz.

 

ETÖ derken zaten tarafinizi da belli ediyorsunuz,demek ki o sahte belgelerin gercek oldugu konusunda sizin yeterli bilginiz var ki olmayan bir örgütü var diye gösteriyorsunuz.Ayrica Ergenekon senaryosu üzerine sanirim ki benden daha fazla yazanda olmamistir ama bir farkla;ben Ergenekonun bir senaryo oldugundan cok eminim ve bu senaryonun arkasinda din tacirlerinin oldugundanda eminim.

 

Jitem konusundada yeri geldiginde gerektigi sekilde hassasiyetimi göstermisimdir.

 

Fadime Sahin'e gelince,aradan gecen bunca zamandan sonra hala bir gercegi yok sayiyorsaniz bu sizin bileceginiz bir konudur fakat cirilciplak yakalanlari sanirim sizde benim kadar gördünüz televizyonlarda.

 

Güler Zere'yi yazdiniz fakat Kuddusi Okkir'i teget gectiniz cünkü önyargilarinizda Kuddusi Okkir bir insan degil Ergenekoncuydu,ölmesinde sakinca olamazdi!

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kuddusi Okkır'ın ölümüne öldürülme demek gerekir. Bu apaçık bir cinayet, hem de normal bir cinayet değil, işkence altında bir cinayettir.

 

Dünyada hiç bir normal insanın vicdanı, kanserin bütün vücudunu sardığı bir insanı daha iddianamesi yüzüne okunmamış, savunmasını yapmamış bir zanlıyı hapiste acılar içinde tutmaya ve tedavi hakkından mahrum bırakmaya elveremez. Bunu yapanlar cani olduğu gibi sadist ve hasta ruhludurlar.

 

Bu yaşanan dönem, insanlığa yüz karası olacak ağır zulümlere imza atmış olmakla tarihe geçecektir. Kanserin vücudunu sardığı bir insan hastanede yatar, tedavi görür, acısı dindirilir. Bu insan nereye kaçabilir, kaçsa bile kanserden ölümden kaçabilir mi? Üstelik henüz mahkum değil, iddianamesini görüp savunmasını yapmış bile değil!!! Çok ağır bir utanç, bir insanlık suçu!

 

Okkır ile Zere'yi kıyaslamak bile insanlık onuruna, zanlının masumiyet karinesi ilkesine hakarettir.

 

Gözlerini kin ve nefret bürümüş sadist katiller bu insanlık trajedisine neden olmuşlardır...

 

Not: İRA vardır, PKK vardır, ETA vardır. ETÖ diye bir örgüt ne fiilen, ne hukuken, ne hayalen bile yoktur. Örgüt şemasını, finans kaynaklarını, yönetim kadrosunu ortaya çıkarmayı bırak, hayalinde canlandıran kimse bile yoktur. Ha uzaylılar, ecinniler örgütü, ha ETÖ... En doğru sözü Kılıçdaroğlu söylemişti: "Ergenekon diye bir örgüt olsa hemen üye olurdum!" demişti...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Siviller kani durdurabilir sloganinin arkasinda PKK'lilarin kanlarinin akmasina gösterilen tepki vardir yoksa inanin ki anasi babasi ailesi ve vatansever bir kesim disinda askerin kaninin akmasina kimse acimaz cünkü ideolojik nasirlasmalar beyne kadar varmistir.

 

Dün AKP'nin milletvekili olan Mehmet Metiner tamda sahibinin sesine yakisir bir sekilde,Inönü ve Atatürk'ü fasist olarak niteledi.Bu adam dün STAR gazetesinde Erdogan'a yalakalik yapabilmek ugruna ne kadar vatansever varsa hepsine hakaretler savurarak milletvekili olma sansini yakaladi.Basbakan hakkinda sarfettigi bazi sözler nedeniyle basbakanin öpmedigi yerini birakmayan bu Mehmet Metiner denilen dinci milletvekilinin söyledikleri sadece kendi düsünceleri degildir.Tüm AKP böyle düsünmektedir,cünkü AKP isgalcilere taseronluk yapan bir partidir.yani birlik ve bütünlüge karsidir bölücüdür.BDP ile tek farki BDP acikca bölücülük yaparken AKP bunu demokratik kilifa sokmaya calisiyor.AKP'nin PKK KARSITLIGI SADECE SÖZDEDIR ÖZDE DEGILDIR.

 

Ergenekon adi altinda yasatilmaya calisilan hayali örgüt bir cemaat senaryosudur okyanus ötesinden kumanda edilerek bugünkü konuma getirilmistir.Ergenekon diye uydurulan hikaye ile tutuklananlarin hepsi yutsever ve Atatürkcü'dür.Yobazliga karsidir.Onlarin tutuklanmalari semboliktir,gözdagidir yani Türklüge acilmis bir savastir bu savasin figuranlari ile basrolü oynayanlar ABD/AB güdümündeki yobazlardir.Cumhuriyet karsiti güclerdir.Medyalariyla,paralariyla elde ettikleri yiginlardan aldiklari oylarla güclenmislerdir.Birtakim eski komünist kirintilarinin dün devrimci ayaklarinda gezenleri bugünde Erdogan'ci ayaklarina yatmislardir.Onlarin amaclari sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin yikilmasidir,kim yikarsa yiksin onlar icin farketmiyor onlar herkesin adami olmaktan gurur duyan haysiyet yoksunlaridir.

 

Siviller bu kani durdurabilirmis,neden 30 yildir beklediler o zaman,yoksa 10 yil önce Türkiye bugünkü kadar bölünmeye müsait degilmiydi?

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben de, çağdaşlığı, uygarlığı yok etmeye yemin etmişlere FTÖ diyorum. Bunlar da tıpki diğerleri gibi devletin gücünü, silahlı gücünü kullanarak tüm muhalifleri susturuyorlar.

 

ETÖ'nün uydurma, göz boyama olduğu gün gibi açık. Zira, darbeciler ödüllendiriliyor dışarda, çağdaş insanlar ise gericiliğe karşı oldukları için, ETÖ diye isimlendirilerek içerde tutuluyorlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet sayın politika,

Dünya görüşü olarak %99 ayrıldığım Güler ZERE'yi burada yazdım,

Yangınını yüreğimde yaşadıüım Madımak'ı burada yazdım.

Peki siz Fadime ŞAHİN'i kaç kere yazdınız?

Siz dindarlara mal edilen MUMCU cinayetini kaç kere yazdınız?

JİTEM'İ, ETÖ'YÜ kaç kez yadınız?

ben burada yani bu sitede yazdım diyorum, buyrun siz de yazdıklarınızı adres veriniz.

 

Kardeşim halk bu, başka halk yok. Bunu anlayın lütfen. Silivri'dekiler çiçek bahçesinde çiçek devşirdiler diye değil,terörle hükümeti devirmek için çalıştılar diye orada tutuluyorlar. Mahkemenin dediği bu. Kesinl

eşmesini bekliyoruz.

 

Kesinleşmesini bekliyorsunuz.Neyi ETÖ sabit olmasını. 

Ne kadar ilginç değil mi terörle mücadele eden 4 kurum var bu ülkede.

Genel kurmay,

Jandarma genel komutanlığı,

Emniyet genel müdürlüğü,

MİT

En tepede milli güvenlik kurulu

 

Ergenekon bunların içine sızıp darbeye zorluyor ya insanları.Bu oluşumun olduğuna dair bunlar bilgi sahibi olmayacak ta kimler bilecek?

Ama davanın görüldüğü 13. Ağır ceza mahkemesi bu 4 kuruluşada 2008-2009 yıllarında defalarca bu örgütün varlığı ile alakalı yazılar yazmış.

Genel kurmaydan gelen 14.01.2009 tarih,3050-491-08/0.0 sayılı Genel kurmay başkanı namına Hakim Albay Orhan Önder imzalı yazıda,

Yine aynı mahkemenin ,25 kasım 2008 tarihinde 2008/2009 sayılı yazıyla Jandarma Genel Komutanlığına örgütle ilgili bilgi istenen yazısına karşılık, Jandarma Genel komutanlığı,31Aralık 2008 de1500-461619.08 sayılı,Adli Müşavir hakim kıdemli Albay Gazi Koçer imzalı yazıyla,

Aynı mahkeme tarafından 05.12.2008 de Emniyet Müdürlüğüne yazılan yazıya Emniyet genl müdür yardımcısı Mustafa Gülcü'nün 21.01.2009 tarihinde B.05.1.EGM.0.14.05.04.146-78/355-20854 sayılıyazısıyla, Keza Mit'in bu konuda verdiği cevaplarda BU ÖRGÜTÜN VARLIĞI İLE ALAKALI BELGE VE BULGUNUN OLMADIĞI belirtilmiştir.

Ama sanırım aynı mahkeme

AHMET AY'A sormayı unutmuş .Bu kadar net bildiğinize göre bu örgütün varlığını

 

Şimdi arkadaşım eğer bu davanın iddaanamesini ve duruşma tutatanklarını bir kez okuma zahmetinde bulunsaydınız eğer , bu davanın aslında toptan batıl bir dava olduğuna tüm muhalifleri içeri tıkmak suretiyle bir korku imparatorluğu oluşturulmaya çalışıldığını ,aslında kendi derin devletlerini yaratma çabası içinde olduklarını görürdünüz.

 

Kuduusi Okır iyiki öldü, ya da serbest kalmasın diyen olmadı. Kamuoyo oluştursaydınız destek verirdik. Siz Bunun için sevindiğimizi sanmayın. Oluşturmadığınız kamuoyu için sızlanıyorsunuz. Geç kaldınız. İnanın ona destek verir ve aynı tepk

İyi verirdik

Demişsiniz bir iletinizde.İki lafından biri eşit insanlar olarak yaşamak , kimse ölmesin ve insan ayrımcılığı olmasın diyen biri olarak, bunun için neden bir başlık açmak ve yazmak gereği duymadınız?

 

Üstelik Güler Zere'nin suçu sabit. Ergenekon'un kasası olduğu ileri sürülen OKKIR'IN cenazesi borç para ile kalktı ve suçu bile ispatlanamadığı halde Terörist olarak yaftalamakta hiç beis görmüyorsunuz.

Diğer kişiler hakkında yorum bile yapmayacağım. Ve şimdi kalkmış sizin samimiyetinize inanmamaızı istiyorsunuz. Bir arkadaşımız sormuş: " TARAF la aranızdaki fark nedir ?" diye.

 

Ben cevaplayayım. Emperyalizme uşaklık edenlerin ağzından insan hakları ve özgürlük lafları hiç düşmez. Zira emperyalizmin yeni taktiği budur. Bu amaçlarla girilen ülkeler bölünmekten , kan ve şiddetten kurtulamamışlardır. Ve bunlar için ellerini bile kirletmezler. Bu amaçlarını bizi bize kırdırarak gerçekleştirirler..

 

Siz ve sizin gibilerin ,TARAF la aralarında hiç bir fark yok. Taraf biraz daha iyi attıkları çamurlar bir işe yaramayınca ,arka sayfalarında çok küçük puntolarla ve kısa biçimde yazıp geçiştiriverirler. Tabi bunları genelde kimse görmez.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kendi dogmatik ve emperyalizme çanaklık yapan anlayışlarına uymayan özgürlükçü, ulusunu, ülkesini seven aydın insanları türlü kendi uydurdukları kanıtlarla yıllarca tutuklu yargılayanların ve onların yardakçılarının, propagandistlerinin, o tutuklu insanları ve onları savunanları hamasetle, ulusal duygusallıkla filan falanla suçlarken...

 

Kendilerinin edebiyatlar, lügatlar parçalamaları çok zavallıca ve boşuna bir çaba. Bunlara karnımız öyle tok ki, ortada bunca zulüm ve hukuksuzluk varken bunlara verecek kulağımız da yok, kulağımızın bir tüyü de yok!

 

Bu zırvaları geçin, ne zaman hukuk hukuk olacak, onüç yaşında kızın dedesi babası yaşında 26 adamla kendi rızasıyla birlikte olduğuna karar veren, kendi adamlarını soruşturan savcıların görevden alındığı, katillerin, dolandırıcıların serbest bırakılıp vatanseverlerin tutukluluklarının uzatıldığı ve dürüst savcıların bir bir istifa ettiği bir düzendeedebiyat yapmayınız lütfen.

 

 

O yurtsever dedikleriniz (aralarında pek azı masum olanlar hariç) darbe ve terör severdirler. Y. KÜÇÜK, PRİNÇEK, V. KÜÇÜK çok yurtseverler, öyle ki yurtsever yoldaşlarını bile sırf kaos çıksın diye canice vurdurtular. O yurtrseverler hesap verecekler, ille de hesap...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

*

**

***

Siz ve sizin gibilerin ,TARAF la aralarında hiç bir fark yok. Taraf biraz daha iyi attıkları çamurlar bir işe yaramayınca ,arka sayfalarında çok küçük puntolarla ve kısa biçimde yazıp geçiştiriverirler. Tabi bunları genelde kimse görmez.

 

Demokrasi ve eşitliğe kininizi söylemişsiniz. Sizin eşitlik anlayışınız bizlerin köle edildiği eşitliktir. O dönem bitti.

Her başlık sizin arzu ettiğinz başlıkla olmaz. Yüzlerce yazım var, o başlıkta da yazmışımdır. Okumamanız benim sorunum değil.

Tarafla da gurur duyuyorum, Türkiye demokrasi ve insan haklarına kavuştuğunda tarih tarafı altın harflerle yazacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben eşit değilim,

Sizin anadiliniz okullarda bana zorla öğretildi, benim anadilim hala yasaklı.

Ben hala "varlığımı Türk varlığına armağan" etmeye mecburum ya siz benim varlığım için ne yaptınız? bakın ne kadar eşitmişiz...

Deniz Feneri davasının pis kokuları vardır. Bunlar ortaya çıkmalıdır ve ben de deniz feneri mağduruyum.

Ancak davanın Ak Partiyi kamuoyu nezdinde yıpratmak için derin devleet tarafından abartıldığını düşünüyorum.

Yine de Deniz Feneri davasının en şeffaf şekilde görülmesinden yanayım.

 

İşi siz ve biz noktasına ( bu kelimeyi çok sevdiğiniz devlet büyüğü devamlı tekrarlıyor etkileyici olması açısından kullandım) siz getirdiniz. Ben sizin için Bingöl de -15,-30 derecelerde nöbet tuttum. Şehit olanlar ( tabii lutfederseniz) orada sizler için can veriyorlar. Bizim burada herkes kendi dilini çok rahat konuşuyor, kimse de bir şey demiyor. Ha ben dilekçemi anadilimde vereceğim, devletle olan yazışmalarımı Kürtçe yapacağım diyorsanız daha önce de yazdım; bir şey isterken uygulanabilir mi diye düşünmek gerek. Bu ülkede söylendiğine göre 72 ayrı kökenden insan var, herkes kendi dilinde resmi evrak düzenlemeye kalkarsa ona devlet denmez. Bu arada ülkeler arasında ilişkilerde hangi dil kullanılıyor ve neden?

Yahu şu derin devlet ne derinmiş ki, Silivri ye ata ata bitirilemedi. Ne derinmiş ki taaa Almanya Mahkemelerini bile etkisi altına almış. Ne derinmiş ki herkesi içeri atan bir hükumeti bile deviremediler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Demokrasi ve eşitliğe kininizi söylemişsiniz. Sizin eşitlik anlayışınız bizlerin köle edildiği eşitliktir. O dönem bitti.

Her başlık sizin arzu ettiğinz başlıkla olmaz. Yüzlerce yazım var, o başlıkta da yazmışımdır. Okumamanız benim sorunum değil.

Tarafla da gurur duyuyorum, Türkiye demokrasi ve insan haklarına kavuştuğunda tarih tarafı altın harflerle yazacaktır.

 

Yazdıklarımın hiç birine cevap vermemenin ya da daha doğru deyimle verememenin anlamı nedir? Çifte standartınızın ve emperyalizme yandaşlığını yüzünüze vurulmuş olması mı? Çevrenizdeki turuncu darbelere, gül devrimlerine ya da arap baharlarına baktığınızda saros darbelerini halk devrimi mi sanıyorsunuz? Bu ülkelere de özgürlük, insan hakları kılıfı ile girildi. Sonrası? Kılıf patlakmış. Nurtopu gibi köle ve sömürge oldular.

 

Alıntıladığınız mesajımı yazmadan önce tüm iletilerinizi gözden geçirdim.

 

Sizin bu ülkedeki tüm çerkezlerden, lazlardan ya da bilimum ırklardan ayrıcalığınız nedir?

 

Amacınız ana dili konuşmak mı yoksa başka bir şey mi?

 

Büyük bir çoğunluğun Türkçe konuştuğu bir ülkede herkese ana dilde eğitim hakkı verilmesi için nasıl bir alt yapı düşünüyorsunuz? Bütün lazları, bütün kürtleri aynı yerlere mi toplayacaksınız.? Ana dilde eğitim hakkı verildiğinde kürtlerin çoğunlukla yaşadıkları bölgelere defolup gidecek misiniz?

 

Ben sizin bunun çözümü ile alakalı önerilerinize rastlamadım okuduğıum iletilerinizde.

 

Ama ben şöyle bir çözüm getirilmesini uygun buluyorum:

 

Bu ülkede resmi dil Türkçedir. Ancak bu ülkede yaşayan ve bir dile sahip her etnik grubunun dili, seçmeli olarak okutulmalı. İsteyen Türk, Kürt, Çerkes vs farketmez arzu ettiği takdirde bu dersleri seçip okumalı. Ayrıca her üniversitede bu dillerin, ,aynen Türk dili ve edebiyatı gibi, Kürt , çerkes, laz dili ve edebiyatı gibi bölümleri açılmalı. Zaten kültürel anlamda eserler veriliyor söyleniyor. Bu konuda da artık "yasak " edebiyatı yapmaktan vazgeçin , komik oluyor çünkü.

 

Tarafla gurur duyabilirsiniz hiç şaşmam. Emperyalistlere uşaklık edenlerin , birbirlerini tutmaları ve gurur duymaları olağandır.Evet , iyi hizmet ettiğiniz için emperyalistlerin belgelerine altın harflerle yazılacaksınız ona şüphe yok.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

biggrin.png İçerde tutulup tutukluluk süreleri cezaya dönüştürülerek işkence gören o sanıklardan birinin kendi yoldaşını filan vurdurttuğu kanıtlanabilse, yandaş yargı bayram eder, davul dümbelekle sokaklara çıkarlardı.

 

Zırvalamayla kalsa neyse, paranoyak halisünasyonlarla da avunur hale geldi yandaşlar artık.

 

E ne yapsınlar, elde yok avuçta yok, en küçük dayanak yok ki, kendi uydurup CD lere doldurdukları yalan dolanlardan başka?

 

Engizisyon benzeri, cadı avı benzeri ibretlik bir trajedi sergilenmekte ve bu insanlık dramı kendini bilmez, insanlık bilmez kinciler tarafından gladyatör arenası seyircileri gibi çılgınca alkışlanmaktadır...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

biggrin.png İçerde tutulup tutukluluk süreleri cezaya dönüştürülerek işkence gören o sanıklardan birinin kendi yoldaşını filan vurdurttuğu kanıtlanabilse, yandaş yargı bayram eder, davul dümbelekle sokaklara çıkarlardı.

 

Zırvalamayla kalsa neyse, paranoyak halisünasyonlarla da avunur hale geldi yandaşlar artık.

 

E ne yapsınlar, elde yok avuçta yok, en küçük dayanak yok ki, kendi uydurup CD lere doldurdukları yalan dolanlardan başka?

 

Engizisyon benzeri, cadı avı benzeri ibretlik bir trajedi sergilenmekte ve bu insanlık dramı kendini bilmez, insanlık bilmez kinciler tarafından gladyatör arenası seyircileri gibi çılgınca alkışlanmaktadır...

 

Siz öyle sanın,

Darbecilerle oturup öcüler planlayanlardır onların çoğu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İşte sizin özgürlük anlayışınız

Bana zırva yaftasına "siz zırvalamayın" dedim zırvalığınızı ispat edercesine yorumumu sildi(rtti)niz. Bu kafa ile ancak ETÖ'ye 3.sınıf davavekili olursunuz.

Ama size rağmen herkese ve herkesime özgürlük, adalet ve eşitlik olacak, olacak ille de...

 

Başbakana, bakanlara eleştiri yapan, parasız eğitim isteyen öğrencilere de özgürlük olacak mı, yoksa onlar provokatör denip ayrımcılık mı yapılacak?

Şimdi bu cevaba şöyle mi demek gerekiyor, siz de bu kafa ile denizdeki fenere 1.sınıf dava vekili olursunuz...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Başbakana, bakanlara eleştiri yapan, parasız eğitim isteyen öğrencilere de özgürlük olacak mı, yoksa onlar provokatör denip ayrımcılık mı yapılacak?

Şimdi bu cevaba şöyle mi demek gerekiyor, siz de bu kafa ile denizdeki fenere 1.sınıf dava vekili olursunuz...

 

İşte aramIZdaki fark,

O davaya ilk eleştiriyi buraya BEN yazdım; "GENÇ OLMAK MUHALİF OLMAK DEMEK" OKUYUN ARAMIZDAKİ ADALET ANLAYIŞINI GÖRÜN.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

E ne yapsınlar, elde yok avuçta yok, en küçük dayanak yok ki, kendi uydurup CD lere doldurdukları yalan dolanlardan başka?

 

 

bakin

semdinli´de "...Adli süreci destekliyorum ama felanca subayı tanırım iyi çocuktur” mealinde sözler sarfeden genelkurmay baskani büyükanit´in sahip ciktigi subayin hic de iyi birisi olmadigi ortaya cikti..

haksizlik karsisinda susmayin ama kiraldan kiralci da gecinmeyin olur ki iyi dedikleriniz sizi mahcup edebilir..

slm.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İşte aramIZdaki fark,

O davaya ilk eleştiriyi buraya BEN yazdım; "GENÇ OLMAK MUHALİF OLMAK DEMEK" OKUYUN ARAMIZDAKİ ADALET ANLAYIŞINI GÖRÜN.

 

Ancak davanın Ak Partiyi kamuoyu nezdinde yıpratmak için derin devleet tarafından abartıldığını düşünüyorum.

 

Bunu da siz yazdınız. Madem bu kadar adilsiniz, niye bu davanın sanıkları tutuksuz yargılanıyor da Silivri davasındakiler tutuklu? Niye savcılar görevden alındıktan sonra sanıklar bırakıldı?

O yurtsever dedikleriniz (aralarında pek azı masum olanlar hariç) darbe ve terör severdirler. Y. KÜÇÜK, PRİNÇEK, V. KÜÇÜK çok yurtseverler, öyle ki yurtsever yoldaşlarını bile sırf kaos çıksın diye canice vurdurtular.

 

İşte bunu yazan birinin adaletten söz etmeye hakkı olamaz, daha mahkeme karar vermeden yargısız infaz yaptınız. Onları bilmem ama birileri yandaşlarını bir günde satabiliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Silivride tutuklu olanlar cemaatlerin daha dogrusu Nur cemaatinin hedefinde olan isimlerdir.Fetulahci organizasyonun neler yaptigini rahmetli Necip Hablemitoglu KÖSTEBEK isimli kitabinda belgeleriyle aciklamistir.Kimlerin bu cemaatin senaryolari ile görevlerinden uzaklastirildigi kimlere yaftala takildigi o kitapta tüm belgeleri ile ortaya konmustur.Necip Hablemitoglu aynen digerleri gibi mechul eller tarafindan katledilmistir.Bu mechul ellerin bugüne kadar ortaya cikarilmamis olmasida bu cinayetlerin arkasinda güclü bir cinayet sebekesinin oldugunu gösteriyor.Malum odaklar bunu "derin devlet"diye lanse ederek toplumu devlete karsi kiskirtmaktadirlar aslinda derin devlet degil bence derin dinci cinayet gruplaridir bunlar.

 

Ergenekon senarsuna sarilanlarin cemaatciler ve liberallerin olmasi sasirtici degildir.PKK bu tutuklamalardan müthis keyif almaktadir cünkü PKK'ya karsi mücadele veren subaylardir genelde tutuklananlar. O nedenle birisinin kalkip hak ve adaletten bahsetmesi ama ayni zamanda Silivride tutuklu bulunanlarin suclu olduklarini iddia etmesi onun hem TARAF'ligini ama hemde ideolojik saplantisini göstermektedir.TSK yipratildigi sürece Türkiye nin bölünmeside o kadar kolay olacaktir.Silivridekileri suclu ilan eden zihniyet bölücü zihniyettir onun hicbir baris sözüne itiabar edilmemelidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

mahkeme karar vermeden yargısız infaz yaptınız.

 

İşte değerli kardeşim, burada yandaşlığın ve kindarlığın nasıl insanlık erdemlerini yutan bir bataklık olduğunun açık örneğini görmekteyiz. Bunu biz görüyoruz, kendileri nasıl bir bataklığa çekildiklerini görmüyorlar. Çünkü kindarlık ve yandaşlık gözlerini bürümüş, perde olmuş...

 

Bu perde açıldı, geriye dönüşü olacağını sanmıyorum. Bütün nefretler kusuldu, eteklerdeki taşlar ortaya döküldü. Bir açıdan bunun olması gerekiyordu, Cumhuriyet kurulduğundan beri din de din, etnik de etnik diye ne kafa bıraktılar, ne beyin! Bir kere bir huzur vermediler.

 

Halbuki çözüm öyle basitti ki, amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yoktu. Laiklik ve anayasal vatandaşlık! Bitti! İki yapay sorunun çözümü de bu. Nasıl dine bir atama yapıyorsan, başat olarak Muhammed'in kurduğu din olan İslam dinine atama yapıyor, din deyince bunu anlıyorsan, Türk ataması da bunun gibi. İkisini de abartmanın bir anlamı yok, sadece atama... Ortada koskoca bir tarih var, bu ırkın batıya hareketi dünya tarihini geri dönülmez biçimde formatlamış, tarihi yazanlar içinde en etkini olmuş, son batıya uzandığı at başı gibi bu yarımadaya da bu yüzden Türkiye ve halkına ırk olarak değil, tarihe atama olarak Türk denmiş. Din de aynı böyle. İslam dini ortaya çıkmasa tarih başka türlü yazılırdı. Olumlu olumsuz olması bir şeyi değiştirmez, önemli olan tarihi formatlayan, bir daha geri dönüşsüz biçimde şekillendiren büyük ve önemli etkenler. İster olumlu etkilemiş olsun, ister olumsuz, konu değil. Konu, artık geri döndürülemez biçimde köklü bir değişikliğe neden olmuş olması.

 

Bu kadar yani, hepsi bu! Bir atama yapmadan da olmayacağına göre... Çocuklarımıza koyduğumuz isimler bile atamadır. Şu ülkenin ve halkının bir adının atama yapılması asla sorun olamaz. Kimseye senin ırkın ne diye sorulmuyor. Kendini ayrı olarak tanımlamakta ısrar edenler ayrım çıkarıyor. Hayır Osmanlı da atama! Hem de bir sülaleye atama! Cumhuriyet çocuğu olmayı reddedip Osmanlı çocuğu olmakla övünenlerin kastının neye olduğu apaçık!

 

Suudi'den filan vazgeçtik, Fransa Fransız, Almanya Alman, İtalya İtalyan atamaları kalktı da dünyada bu atamaları kaldırmayan bir biz kalmış olsak anlayacağım, hiç öyle bir şey de yok! Ne bilimde, ne sanatta lideriz, yolsuzlukta, dolandırıcılıkta, rüşvette, kayırmada, hukuk ihlalinde, terörde, trafik kazalarında, şiddette başa güreşiyoruz.

 

Bir de kendi ulus bilincimizi inkarda, kendi devletimize düşmanlıkta liderliği kimselere bırakmaya niyetimiz yok...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ne bilimde, ne sanatta lideriz, yolsuzlukta, dolandırıcılıkta, rüşvette, kayırmada, hukuk ihlalinde, terörde, trafik kazalarında, şiddette başa güreşiyoruz.

Aslında sorgulanması gereken bu. KARAKTERİMİZ.

 

Nasıl bu hale gelebildik. Sinsi sinsi altımız oyulurken, tüm, manevi ve maddi değerlerimiz sömürülürken biz ne yaptık? Uyuduk

 

 

Bu sabah fiil çekimi tarzında ne olduğumuzu gösteren Sn .Muhsinoğlu'na ait bir mesaj okudum.

 

KİMLER UYANIK?

 

BEN Uyuyorum

SEN Uyuyorsun

O UYUMUYOR

BİZ Uyuyoruz

SİZ Uyuyorsunuz

ONLAR UYUMUYORLAR

 

UYANDIĞIMIZDA

 

BEN Silivri'de

SEN Metris'te

O KÖŞKTE

BİZ Yoğun bakım

SİZ Mezarda

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yaşamda

Merak etmeyin, kimse kazık çakıp sürekli kalamayacak... Varsın biz onurumuzla ağaç gibi dimdik ayakta ölelim, onlar emperyalist uşaklığı yaparken... Sonuçta ne biz kalacağız ne onlar... Asla boyun eğmeyeceğiz, asla... Ölüm pahasına da olsa, başımız dik öleceğiz... Nasılsa biz gidip de kazık çakan, gitmemekte direnen olmayacak, hiç önemli değil... Çok geçmez onlar da peşimizden tıpış tıpış gelirler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sahip ciktigi subayin hic de iyi birisi olmadigi ortaya cikti..

Dünyada hiç bir zeka özürlü suikastçı, suikast silahı olarak el bombasını seçmez. El bombasını dükkana atmak kadar ahmakça bir suikast olamaz. O kitapçının ortadan kalkması gerektiğini düşünen bir suikastçı, tabancasına susturucuyu takar, dükkanını kapatırken namluyu ensesine dayar ve tık... Suikast böyle yapılır.

 

Dünyada hiç bir embesil suikastçı da arabasının bagajına suikast yapacağı adamın dükkanının krokisini koymaz. Tıpkı hiç bir andaval suikastçının gözetlediği evin adresini kağıda yazıp polis gelince yutmaya çalışmayacağı gibi...

 

Bunlara kargalar gülmeye bile üşenir, ama "oh be nihayet dünyanın en büyük gücü bize düşman olmaktan vaz geçip bizi destekledi, artık bize ölüm yok" diye ayakları yerden kesilip aklı bir karıştan çok fazla, bir kavak boyu havaya kalkanlar bunlara inanabilir.

 

Koca koca aklı başında olması gereken mürekkep yalamış adamlar da "ya bir de bu askerler bu kadar zekadan yoksunsa!" demezler mi!

 

Kargalar gülmek şöyle dursun, kazara insan olup da bir de yandaş filan olmadıkları için şükürler ediyorlar...

 

Eski Yunan'da siyaset tiyatrolarda hicvedilirdi. Şimdi ülke bir tiyatro alanına çevrildi...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.