Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkekler İçin En İyi Yılbaşı Hediyeleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Bu günlerde, piyasada o kadar çok seçenek var ki bu yüzden sevdiklerinize hediye olarak bir şey seçmek çok zor. Şimdi yılbaşına da çok az kaldığı için deli gibi orada burada hediye arıyoruz. Yılbaşı gecesine bir kaç saat kaldı ve hayatınızdaki özel erkeğe ne alacağınıza hâlâ karar veremediniz mi?

 

Erkekler-%C4%B0%C3%A7in-En-%C4%B0yi-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-Hediyeleri.jpg

 

İster babanız, kardeşiniz, kocanız olsun; ister erkek arkadaşınız veya en yakın arkadaşınız… Önemli olan onun için en iyi hediyeyi seçebilmek; uzun süre dayanacak, ona sizi ve sizle geçirdiği zamanı hatırlatacak bir hediye bulmak… Erkekler için en iyi yılbaşı hediyelerine, erkekler için bazı yaratıcı hediyelere veya erkekler için en romantik hediyelere karar vermek için biraz yardıma mı ihtiyacınız var? O zaman doğru yerdesiniz, çünkü en iyi erkek hediyeleri için bazı fikirlerimiz var.

 

Erkekler İçin En İyi Yılbaşı Hediyeleri

 

Birisi için hediye seçerken; sadece en iyisi olsun isteriz, gerisi umurumuzda olmaz. Birisine en uygun hediyeyi aldığımızda; o kişinin hatırasında iyi bir iz, yüzünde bir gülümseme bırakırız. Hediyeyi aldığımız kişi ona sonsuza dek değerinin olduğunu hatırlatır. Biz kızlar ya hava atabileceğimiz ya da evimizin bir köşesinde gururla sergileyebileceğimiz hediyelerden hoşlanırız, ama erkekler kullanabilecekleri bir şeyler isterler. Evet, bir fotoğraf çerçevesi veya belki de duvara asılacak bir şeyi takdir edeceklerdir, ancak bu tarz şeyleri gerçek anlamda kullanamazsınız. Bu nedenle erkekler için hediye seçerken, bu ipucunu akılda tutun. Hadi şimdi değer verdiğiniz erkeğe bu yılbaşında alabileceğiniz bazı hediyeleri görelim.

 

Elektronik Aletler

 

Bir erkeğe verilebilecek en iyi hediyelerin başında elektronik aletler gelir. Piyasada hediye olarak bol bol elektronik alet bulabilirsiniz; iPod, müzik sistemleri, cep telefonları, oyun konsolları, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve diğer çeşitli şeyler. Elektronik aletler özellikle genç erkekler için en iyi hediye. Eğer hediye aldığınız kişi fotoğraf çekmeyi seviyorsa muhtemelen ona bir dijital fotoğraf makinesi veya video oyunları oynamayı seviyorsa, o zaman ona piyasada mevcut olan oyun konsollarından bazıları alınabilir. Babanız gibi teknoloji özürlü erkekler içinse rahatlıkla kullanabileceği ve çok hoşuna gidecek son model bir kamera alabilirsiniz belki.

 

Trend Aksesuarlar

 

Bir başka iyi yılbaşı hediye fikri ise moda aksesuarlardır. Erkekler kadınlar gibi modaya çok önem vermezler, ama yine de bazen onlar da, en son moda aksesuarları takip etmeye, giymeye çalışırlar. Bu Noel onlara belki bir kol düğmesi, ya da belki marka bir saat veya belki marka bir gözlük hediye edebilirsiniz. Eminim bunlar çok hoşlarına gidecek ve gece gündüz kullanacaklardır.

 

Spor ve Egzersiz Ekipmanları

 

Bir erkeğe, bir spor aleti ya da egzersiz ekipmanları verirseniz geri kalan her şeyi unutur. Hediye aradığınız kişi sağlığına dikkat eden biriyse bu tarz şeyler ona verebileceğiniz en iyi hediyelerden biridir. Fitness kulübü üyeliği, belki bir tenis raketi, koşu ve yürüyüş ayakkabıları, koşu bandı, kombine maç bileti 2012 yılbaşında erkekler için alınabilecek hediyelerin başında geliyor.

 

Tatil

 

İşte erkekler için başka bir noel hediyesi, uzun bir tatil. Bütün bir ay yoğun bir şekilde çalışmıştır, ya da babanız ise, o zaman muhtemelen uzun bir süre bir süredir tatil yapmıyordur. O zaman neden bu yılbaşı onu şehrin karmaşasından, koşturmasından uzağa, hoş bir tatile göndermiyorsunuz? Onu uzun zamandır gitmek istediği bir yere gönderebilir veya bir dağ tatil köyüne (eğer dağları ve trekking yapmayı seviyorsa), ya da deniz kenarına (dalış yapmayı seviyorsa) gönderebilirsiniz.

 

El Yapımı veya Kişiye Özel Hediyelik Eşyalar

 

Harbi erkekler elektronik aletleri ve sportif ekipmana bayılır, ama hiçbir şey el yapımı ürünlerin yerini tutamaz. El yapımı şeylerde piyasada satılan hazır maddelerde olmayan bir şey var ve o şey: Sevgi. Kişiye özel hediyelerin arkasındaki güç olan sevgi ve çaba tüm bu hediyeleri daha da değerli hale getirir. Bir fotoğraf çerçevesi, ya da belki bir el yapımı abajur, ya da üzerinde adı yazan ve fotoğrafı olan bir kahve fincanı veya bir kalemlik ve benzeri şeyler erkekler için en iyi hediyelerin zirvesinde bulunurlar.

 

Artık erkekler için en iyi yılbaşı hediyeleri için bazı fikirleriniz var. Bu yüzden çok geç olmadan, hemen gidin ve onun için hoşuna gidebileceğini düşündüğünüz en iyi hediyeyi seçin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Unutmadan, özellikle yılbaşında erkek arkadaşınıza ilginç yılbaşı hediyesi almak isteyen kişiler için

 

Şurayı tavsiye edebilirim.

 

http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/yilbasi/

 

Sizlerinde yılbaşı hediye önerilerini büyük bir sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

 

Görüşmek üzere

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...

Heart of Roses - Güllerden Kalp

heart_of_roses_gullerden_kalp_500.jpg

 

100 den fazla kırmızı, ipek gül yaprakları seti

 

Sevgilinize veya eşinize romantik bir akşam hazırlamak istiyorsunuz ancak ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Güzel bir sofra, mumlar, kırmızı şarap geceyi güzel geçirmek iyi fikirler, ama ortama biraz romatizim de katmak için ihtiyacınız olan şey ipek gül yaprakları!

 

Aqua Phone Case - Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı

aqua_phone_case_suya_dayanikli_telefon_kilifi_500.jpg

 

Suyun altında telefonunuzu koruyan kılıf

 

Artık suyun altında telefonla fotoğraf veya video çekmek çok kolay! Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı-Aqua Phone Case sayesinde telefonunuzu suyun içindeyken de kullanabilir, kuma veya güneş yağına karşı koruyabilirsiniz. İphone ve Blackberry için uyumlu olan Suya Dayanıklı Telefon Kılıfı ile yüzmek çok daha keyifli hale gelecek!

 

Angry Birds Clips - Kızgın Kuşlar Anahtarlıklar

angry_birds_clips_kizgin_kuslar_anahtarliklar_500.jpg

 

Kızgın kuşların gazabı anahtarlıkları ile sizlerle

 

Angry Birds ün tüm dünyaya yayılan oyun çılgınlığı şimdi de anahtarlıkları ile sizlerle! Angry Birds ün birbirinden şirin ve kızgın anahtarlık modelleri ile heryere Angry Birds sevginizi taşıyabilirsiniz. Bu anahtarlıklarla Angry Birds çılgınlığına kendinizi kaptırıp onlarla canlı canlı oynamanın tadını çıkarın

 

Dolar Mendil

dolar_mendil_500.jpg

 

Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil

 

Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.

 

DİLEK FENERİ

dilek_feneri_500.jpg

 

Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!

 

Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz “ah bir kaysa da dilek dilesek” diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri’ni yoksa!

 

Hot To Handle - Sıcak Kalp Tutucu

hot_to_handle_sicak_kalp_tutucu_500.jpg

 

Kalp şeklindeki tepsi ve tencere tutucu

 

Hot To Handle Sıcak Kalp Tutucular ile yemeklerinize sevginizi katarak yaparken tepsi ve tencerelerden eliniz yanmayacak. Kalbin verdiği sıcaklığı yemeklerinize katarken tepsi ve tencerelerin sıcaklığından bu sıcak kalp tutucular ile korunabilirsiniz.

 

Romantic Heart - Romantik Kalp

romantic_heart_romantik_kalp_500.jpg

 

100 den farklı romantik görev içeren kağıtlardan oluşan kutu

 

İlişkisine yeni heyecan arayan aşıklar için tasarlanmış olan Romantik Kalp ile tanışmaya hazır olun! 100’den fazla romantik görev içeren Romantic Heart kutudan özel cımbızıyla bir görev seçin ve sevgilinizi şaşırtmanın tadını çıkarın.

 

Cardsharp - Kart Bıçak

cardsharp_kart_bicak_500.jpg

 

Kolayca cüdanınızda taşıyabileceğiniz kart bıçak

 

Cebinizde çakı taşımak zor ve tehlikeli diyorsanız sadece bir kart görünümünde olan Cardsharp tam size göre olacak! Cüzdanınızda ya da cebinizde güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz Kart Bıçak hem keskin hem hafif hem de ömür boyu garantilidir.

 

El Baskılı Peştamal

el_baskili_pestamal_500.jpg

 

Bu peştamalla kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz!

 

Eşinize veya sevgilinize esprili bir hediye arıyorsanız bu El Baskılı Peştamal tam size göre. Üzerinde bir çift el baskısı olan bu peştamal vücuda sarıldığında, eller tam da tahmin ettiğiniz gibi kalça bölgesine denk geliyor, ortaya çok samimi görüntüler çıkıyor.

 

Aşk Tapusu - Kalbimin Tapu Senedi

ask_tapusu_kalbimin_tapu_senedi_500.jpg

 

Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin tapusunu sevgilinize verin

 

Sevgilinize aşkınızı göstermenin en iyi yolu karşınızda! Ona Aşk Cumhuriyetindeki kalbinizin Aşk Tapusu nu verin! Kalbimin Tapu Senedinin üzerindeki yazıları istediğiniz şekilde değiştirebilir böylelikle de sevgilinize ya da eşinize en değerli tapuyu verebilirsiniz.

 

Striptiz Dart Oyunu

striptiz_dart_oyunu_500.jpg

 

En kışkırtıcı dart oyununu oynamaya hazır olun!

 

Eğlenceli ve kışkırtıcı bir dart oyununa ne dersiniz? İşte karşınızda Striptiz Dart Oyunu! Fakat bu dart oyunu alışılmış oyunlardan biraz farklı. Dartla isabet ettirdiğiniz figürdeki giysiyi rakibiniz çıkarmak zorunda!

 

Candy G-String - Şeker Bayan Stringi

candy_g_string_seker_bayan_stringi_500.jpg

 

Şekerden yapılma lezzetli mi lezzetli bayan stringi

 

Sevgilinize hem lezzetli, hem de seksi bir sürpriz yapmak isterseniz Şeker Bayan Stringi işte karşınızda! Candy G-String ile sevgiliniz çocukluğumuzun kolye şekerlerinin daha farklı ve heyecan verici string versiyonuyla karşılaştığında çok şaşıracak! Her bedene uygun ve yenebilen Candy G-String ile en seksi siz olun!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.