Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

doğal el kremi


ceyda3583

Önerilen İletiler

Doğal El Kremiolarak bir çok ürün lanse edilse bile burada temel alacağınız konu kremide sağlık için en önemli özellik parabensiz olmasıdır.Bunun nedeni paraben kanserojen bir maddedir ve vucuda düzenli alındığında belli limitlerin üzerinde bu etkiyi vermektedir.Gögüz kanseri vakalarında kanserli hücrelerde %20 paranbe bulunmuştur(kaynak:wikipedia)

 

Elleriniz için en doğal ve etkili kreme gelince Parabensiz Hindistan Cevizi Kremi dir zaten hepiniz biliyorsunuz hindista cevizi özellikle cilde çok iyi gelirBu kremi heryerde bulabilirsiniz fiyatıda ucuzdur 20 Tl civarındadır ve benim bildiğim 20-25 farklı markanında bu ürünü var herhangi birini alabilirsiniz.

 

Hindistan Cevizi Kremi Özellikleri

 

İçeriğinde bulunan doğal hindistan cevizi yağı ile cildin beslenmesi,nemlendirlmesi ve gerekli nitelikleri içermektedir.Ayrıca kremin koruyucu özelliği vardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Güneş Lekelerine Çözüm özellikle cildi hasas olan tüm kişiler için oldukça önemli bir konudur ve her güneşe çıktıklarında kendileri için ciddi sorunlar oluşturur.

Cildin güneşe karşı hassasiyeti 50 yaşlardan sonra azalmasına rağmen bu zamana kadar düzenli koruma gerektirir.

 

Güneş lekelerine çözüm olarak kendi kullandığım bir ürünü önerebilirim tabiki reklam olmaması için marka vermeyeceğim sadece ürün adı zaten heryerede bulabileceğiniz kesenizi yormayacak bir ürün.Bende bir çok ürün denedikten sonra bunu buldum.Güneş lekelerine oluşmasını engelleyen oluşanlarıda düzenli kullanımda yok eden Damla Sakızlı Güneş Yağı diye bir ürün var eskiden yunanistandan arkadaşım yolluyordu şimdi 7-8 tane Türk firması üretiyor.heryerdede var nereden isterseniz alın.

 

Arkadaşım ilk önerdiğinde pek aklıma yatmamıştı sonra bana bir kaç tane Atina üniversitesin araştırmasını yolladı(yunnaistanan göç ettiğim için aza çok yunanca var Allahtan) araştırmalar inanıp kullandım ve çok işe yaradı sizinde cildiniz benim gibi güneşe dayanamıyorsa kullanın işe yarar iyi tarafı kimyasal içermemsi birde

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Isırgan Tohumu İçeriği

 

Urticosit Potasyum Kalsiyum nitrat Formik asit C vitamini Demir Klorofil Cildi yakan (ısıran) asetilkolin Histamin tohumunda Sabit yağ Müsilaj

YAN TESİRİ: Çıplak ele konunca yapraklarındaki asit eli yakar. Kalp ve böbrek yetersizliği olanlara, ödem olanlara, küçük ve büyük kan basıncı olanlara sakıncalıdır. Fazlası hamilelere sakıncalıdır.

 

 

Isırgan Tohumunun Faydaları

 

1)Kanser:Isırgan otu ve tohumları kansere umut olmuştur. Isırgan yaprakları biraz kekik ve oğul otu ile demletilip, balla tatlanlandırılarak günde 3-5 su bardağı içilmeye devam edilir.

 

 

Isırgan tohumu şalgam tohumu ve polenle beraber öğütülüp balla macun yapılarak yenmeye devam edilir. Bu kürler erken teşhiste kansere çare olabilir, geç teşhiste vücuda direnç verir.

 

2) Vücudu kuvvetlendirici: Isırgan tohumu, Polen, Keten tohumu öğütülüp balla macun yapılıp yenmeye devam edilir.

 

3) Hormon dengeleyici: Çağımızda kimyasal ve konsantre gıdalar hormon dengesini bozmaktadır. Isırgan otu ve tohumları erkek ve kadınlarda görülen hormon bozukluklarına karşı bir umut olmuştur. Kadınlarda görülen kil çıkması hallerinde erkek ısırgan tohumu (erkek ısırgan tohumu yeşil olur) balla macun yapılıp yenmeye devam edilir. Erkek ısırgan tohumu, sirke ile karıştırılıp yenmeye devam edilir. Erkek ısırgan yaprakları (erkek ısırgan yaprakları daha geniş ve yeşildir) biraz kekik karıştırılıp demletilip balla tatlanlandırılarak içilmeye devam edilir. Erkeklerde görülen sakal bıyık çıkmaması (Köselik) Dişi ısırgan tohumları (soluk yeşil olup sarımtırağa kaçar, erkek ısırgan tohumuna göre zayıftır) balla macun yapılıp yenmeye devam edilir.

alıntı

Tarih: Düzenleyen: Anja
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Arap Kızı Kremi Kullanımında size önerilen yöntemi izlemeniz kremin etkisi için önemlidir. Bu kullanım yöntemleri kremin tarihi geçmişinden elde edilen tecrübeler ışığında şekillenmiştir. Size aşağıda verilen ipuçlarını uygularsanız istediğiniz etkiyi alabilirsiniz.

 

Günde 1 kere olmak üzere geceleri istenen yüzeye uyguluyorsunuz. Sabah kremi kullanacağınız bölgeyi bol suyla yıkayınız. Sivilce karşıtı olan bu ürün sivilceye meyilli (sorunlu) bölgelere uygulandığındanda cildin görünümünü düzgünleştirir, cildi kurutmadan geçmiş sivilcelerin neden olduğu leke ve görünümünü düzleştirir. Bu krem tüm ciltler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Zeytin Yaprağında bulunan Serbest radikaller vücudumuza dışarıdan sigara, alkol, kirli hava, vs. ile veya kimyasal reaksiyonlar sonucunda oluşarak zarar verebilirler. Zeytin yaprağı ekstratı fenolik yapıda bir bileşen içeridiği için fenolik hidroksil grupları ile harika bir antioksidan etki gösterir. Bu şekilde serbest radikalleri tutarak birçok hastalığın önüne geçilebilir aksi takdirde serbest radikaller sağlam hücrelerin, hücre zarını deforme ederek kontrolsüz çoğalmaya neden olur ve bu kanserleşmeye giden bir süreçtir. Antioksidanlar serbest radikalleri tutarak kanseri önlemede yardımcı olurlar. Yapılan birçok çalışma zeytin yaprağı ekstratının farklı kombinasyonlar ile tamamlandığında karaciğer, prostat, meme kanseri gibi birçok kanserli hastalıkta etkili olduğunu göstermektedir.

Antioksidanlar aynı zamanda yaşlanma etkilerini geciktirerek hem doğal bir antiaging kürü oluşturur hem de hormonal dengeyi korumaktadırlar.

İnvivo şartlarda (canlı vücudunda) yapılan birçok çalışmada zeytin yaprağı ekstratının vasodilatör (damar genişletici) etki yaptığını ve dolayısı ile tansiyonu düşürdüğünü, antiaritmik özelliği olduğunu, aynı zamanda LDL kolestrol seviyesinde düşmeye neden olduğu sonucuna varılmıştır.

 

Laboratuar ve klinik çalışmalar neticesinde ise zeytin yaprağı ekstratının kalp rahatsızlıklarında, kalp yetmezliğinde ve damar tıkanıklığı üzerine etkili olduğu gözlenmiştir.Yine canlı vücudunda yapılan çalışmalarda yüksek seviyedeki kan şekerini düşürdüğü gözlenmiştir. Bizimde uygularımız neticesinde uygun kombinasyonlar ile şeker hastalarında çok mükemmel sonuçlar elde edilmiştir.

Son zamanlarda kişilerinde bilinçlenmesiyle alternatif tedavilere dolayısı ile bitkisel tedaviye olan ilgi artmakta ve buna paralel olarak bu konuda yapılan çalışmalar hız kazanmaktadır. Özelikle Amerikan Kanser Araştırma Enstitüsü zeytin yaprağının 21.yüzyılda en önemli doğal antimikrobiyal ve antiviral etkiye sahip bitki olduğunu belirtmişlerdir. Geçmiş zamanlarda antibiyotikle tedavi edilebilen hastalıklar, artık bakteri ve virüslerin antibiyotiklere karşı direnç kazanması ile tedavi edilememektedir. Tabi bunda bilinçsiz ve aşırı ilaç kullanımı da bir sebep oluşturmaktadır. Oleuropein etken maddesi antibiyotiğe karşı direnç kazanmış mikroorganizmalarda da etkilidir.

 

 

Zeytin yaprağı ekstresinde bunların yanı sıra A,D,E,K vitaminleri de bulunuyor ayrıca uçucu yağları sayesinde bunların vücutta emilimi ve kullanılmasında da yarar sağlıyor. Bu vitaminler ile sindirim bozuklukları, safra kesesi hastalıkları ve safra kesesi taşında özellikle bağırsak kanseri ve kalp rahatsızlıklarında kullanılması faydalıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.