Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

işte ERKEKLERİN sırları


modernjames

Önerilen İletiler

Genelde erkekler eşinden bahsederken evleneceklerinden emin olduklarından bahsederler… Peki nasıl emin oluyorlar hem de ilk görüşte bu kararı veriyorlar. Kadınların anlaşılmaz olduğunu söylerken çok kısa sürede evlenecekleri kadına karar verebiliyorlar, evet çok ilginç. Yalnızca 20 saniyede gördükleri kadınla gelecek kurup kuramayacaklarını anlayabiliyorlar.

Bunu nasıl başardıklarına gelince…işte sırları…!- Kadının kendine güvenli oluşu dikkat çekiyor; bir kadın, dik duruşuyla, göz temasıyla, erkeğin elini tutup sıkıca kavramasıyla kendine olan güvenini sergiliyor. Kendine güvenen erkekler bu kadınları tercih ederken, keşfetme arzusunda olan erkekler ise çekingen ve mesafeli kadınları beğenip etkileniyorlar.

 

Ayrıca erkekler, bir kadını arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenirken gördüklerinde kendilerine bağımlı olup olmayacaklarına karar veriyorlar.

 

- Fiziği düzgün kadınlardan güzel ve düzgün fizikli çocukları olacağına dikkat ederler; dış görünüm çok önemli, çünkü erkekler kadınların görünümlerine bakarak ileride çocuklarının fiziklerinin nasıl olacağını tahmin ederler.

 

- Kadının tutkulu olmasını önemserler; kadınların yemek yerken iştahlı olması yatakta da iştahlı olduğunun göstergesidir erkeklerce. Onlar yemekteki iştah ile tutku arasında böyle ilgin bağ kuruyorlar, ayrıca farklı lezzetleri tatmak isteyen kadının yeniliklere de açık olduğunu reddetmeyeceğini düşünürler.

 

- Özgür ve çılgın kadınları severler; kadınların kıyafetine göre modern ve çılgın ya da klasik olup olmadığını değerlendirirler. Cesur giyim tarzıyla kadının özgürlüğü sevdiği anlaşılır. Eğer bir kadının giyim tarzı fiziki özellikleri ve kişiliğine uygun değilse bu çok fazla belli olur, erkeklerin de gözünden kaçmaz.

 

- Kadının mesleğini tahmin ederler; Kadınlar dış görünümleriyle kişiliklerini ve mesleklerini çok belli ediyorlar aslında. Genel olarak kısa ve bakımlı saç modelini tercih edenler; hukuk, finans ve insan kaynakları alanında, sıradışı modeller ile trendy görünümlü kadınlar; medya, reklam ve halkla ilişkiler sektöründe, toplu ya da at kuyruğu yapılmış saçlar; öğretmen ve doktor, yüksek topuklu aykkabı giyen kadınlar; kariyer sahibi, başarılı ve kendinden emin yöneticiler olarak guruplandırılıyor.

 

 

 

- Ten uyumunu ilk karşılaşmada anlarlar; ilk karşılaşmada karşılarındaki kişinin doğal kokusunu algılayınca ilerisi için anında karar veriyorlar.

 

- Savurgan ya da tutumlu olunduğu bilinir; kadınların kıyafetleri ve görünümleriyle savurgan olup olmadıkları kolayca anlaşılıyor.

 

- Zor ve kaprisli bir kadın anlaşılıyor; gidilecek yer seçimi, yiyecek ve içecek tercihleriyle gidilen yerdeki tavırlarıyla kadının zor beğenen ve kaprisli olup olmadığı anlaşılıyor.

 

- İyimserlik de ilk görüşmede anlaşılıyor; kadının ilk tanışmadaki mimikleri iyisemliğini gösteriyor. Kaşların çatılması, düşünceli olarak kemirilen dudaklar ve kenarları yenmiş tırnaklar pek olumlu karşılanmıyor. Genelde erkekler yaşama sevincine sahip kadınlarla birlikte olmayı istiyorlar.

 

- Her şeyden şikayet eden kadın sevilmiyor; erkekler hayatı olduğu gibi kabul ettiklerinden şikayet etmez ve şikayet etmeyi de sevmezler. Kadının duruma ve olaylara bakış açısını, ömür boyu şikayet edip etmeyeceğine bağladıklarından önemsiyorlar. Konuşmaya şikayet ifadesiyle başlayan kadın tercih edilmiyor.

 

- Bir kadının etkilendiğini ilk görüşte anlarlar; eğer erkek beden dilini okuyan biriyse kadının hislerini çözümleyebiliyor ve vardığı sonuca göre daha yakından tanımaya çalışıyor ya da uzaklaşıyor. Bir kadının kendisinden etkilendiğini genelde tüm erkekler ilk 20 sn. içinde anlıyor.

 

Kadınlar yeni tanıştıklarında geleceğe dair türlü düşünceler oluşur zihinlerinde, oysa ki o kadar da uğraşmaya gerek yokmuş. Erkekler ilk an’da ne karar verirlerse o doğrultuda ilişkiye başlıyor ya da başlamadan bitiriyorlar. Kadınların tercih eden konumunda olmaları gerektiğinden aynı taktikleri uygulamak çok da zor olmasa gerek. Bunun için duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı olmalı, verilen kararlar ile gelecek zaten belirlenmiş oluyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.