Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yüzdeki Sivilce İzleri Nası Geçer


tastaram

Önerilen İletiler

Yüzdeki Sivilce İzleri eskiden oldukça zor ve imkansızdı fakat günümüzde bir çok çözümü olan basit bir probleme dönüşmüştür.Özellikle son yıllarda demokozmetik ürünlerin bitkisel kaynaklı olarak üretilmesi ile çok başarılı ürünler ortaya çıkmış bir çok sivilce izi cerrahi yada fiziksel müdahaleye gerek kalmadan yok edilebilmektedir.

 

Sivilce İzlerini Seçiren En Başarılı Dermokozmetik Ürünleri

 

Aşağıda anlattılan Salyangoz Kremi ve Pembe Maske bilikte kullanılması oldukça iyi sonuçlar vermektedir.Yalnız bu ürünler markalar tarafından iki tip üretilir.Çok daha fazla etkiye sahip olanlar Herbal Mix Salyangoz Kremi ve Herbal Pembe Maskedir.Marka önemli değildir.Herbal olanı alınız.

 

1-Herbal Mix Salyangoz Kremi

 

Temiz cilt yüzeyine ince bir tabaka biçiminde salvolin salyangoz kremini sürün ve kremi cildiniz emene kadar masaj yaparak kremi cildinize uygulayın. Ürün etkisini gözle gözleyebilmeniz için ortalama 4 hafta düzenli bir şekilde kullanmanız gerekmektedir.

 

Gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere 2 farklı seans şeklinde salvolin salyangoz kremini cildinize uygulamalısınız. Ürün kullanımı sırasında başka bir kozmetik ürün kullanmamanız önerilmektedir. Eğer yüzünüze makyaj yapacaksanız ürün kullanımından belli bir süre sonrasına kadar beklemeniz gerekmektedir.

 

2-Herbal Pembe Maske

 

Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayınız. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürünüz. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde yüzünüzden çıkarınız.

 

Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştiriniz. Cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsitniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Sivilce Lekelerine Doğal Çözümler olarak en etkilileri bitkisel olanlardır bunu ben bizzat deneyerek gördüm önceleri kimyasal ilaç formatında ürünler kullanıyodum ama işe yaramadı hatta Almanyadan bile krem getirmiştim olmadı.Bu kadar uğraşmamın nedeni ergenlik yaşım geçmesine rağmen hala sivilce oluşması ve iz bırakması

 

Herneyse benden bahsetmeyip konumuza dönelim her zaman gittiğim güzellik merkezindeki kız bana bir çok markanın ürettiği heryerde olduğunu söylediği

Herbal Kremi kullanmamı önerdi hem sivilcelere çözüm olacağını soyledi hemde izleri yok edeceğini kızıda epeydir tanıdığım için innaıp uyguladım sonuç 2 ay içinde çok başarılı oldu bir daha gitiğimde bahşiş bıraktım kıza tabi

 

Birde bir uyarı güzellik uzmanı kız dan bana geldi yaptı her marka iki tip üretiyormuş normal ve Herbal Herbal zaten doğal demekmiş herbal olanları diğerlerinden çok daha etkilimiş nedeni üretim tekniğinden dolayı içerik korunuyormuş bunu ben test etmedim kız söyledi diye zaten herbalden başladım işe

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.