Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En İyi El Kremi


tastaram

Önerilen İletiler

En İyi El Kremi Konusu özellikle bayanlar arasında çok tartışılan bir konudur bunun nedeni kadınlar erkeklerden çok daha fazla ellerine özen gösteriler.Kadın eli narin olmalı erkek eli ise kaba bu her nekada değiştirlmek istensede yüzyıllardır bu şekildedir.Bu nedenle kullandığınız em kremi en iyisi olmalıdır.

 

Yapılan En büyük yanlış marka bilinirliği ve reklamı fazla olan ürünler en iyisidir mantığıdır ve tamamen yanlıştır.Benim ellerimde sürekli cilt sorunu çatlama pürüz vs.. olduğundan denemediğim krem kalmadı ve sorunda bir krem önerdi yunanlı arkadaşım Damla Sakızlı El Kremi Türkiyede bulamam diye korkuyordum ama bir çok yerde farklı markaların varmış denedikten sonra hem ellerim gençleşti çatlaklar ve pürüzler kayboldu 2 aylık kullanımla bana bu sonuçları verdi.

 

Deneyerek Gördüğüm İçin Ben derimki boşvern onlu bunlu kremleri en iyisi bu bir çok markanın bir çok yerde ürünü var Fransız krem üreticileri zengin etmenin anlamıı yok.

Neden etkili olduğu araştırdığımda damla sakızı zaten doğal antiseptik ve cilt yenileyiciymiş zaten ve binlerce yıldır yunan ve ege adalarında kısaca sakızın yetiştiği yerde kadınlar zaten kullanıyormuş ondan elleri o kadar güzel duruyormuş

 

Herneyse benim gibi sorunu olanlara umarım yardımcı olmuştur.İşte kafamı dağıtmak için faydalı bir şey yazayım dedim bunu buldum

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.