Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Rusca oğrenmenin ideal yolu


AvRusya

Önerilen İletiler

Rusca oğrenmenin ideal yolu dil okulunda okumaktır. Dil kurslarının avantajı eğitim verirken, dil laboratuarı ve zengin materyallerin yanı sıra aydın bir Rus ailenin yanında konaklama imkanı da sağlıyor olmalarıdır.Dil kursunda en kaliteli eğitimi alan oğrenci, seckin bir Rus ailesiyle kalırken de 24 saatini Rusca’ya ayırmış olur.

Aile yanında kalmanın bir diğer avantajı da yemek sorunun olmayışıdır. Yanlarında misafir olacağınız Rus aile mensupları ile yemek yerken, cay icerken ve televizyon seyrederken yapacağınız sıcak sohbetler hem Rusca’nızı pekiştirmenize yardımcı olacak hem de Rus kulturunu yakından takip etmenize fırsat tanıyacaktır.

Dil okullarında dilbilgisi şartlarına uygun ve genellikle 5 seviyeden oluşan 700-800 saatlik tam program ileri Rusca icin ayarlanmıştır. Uzmanlara gore Turkler ticari Rusca’yı genelde 5 ay (400 saat) icinde oğreniyorlar.

Yukarıda bahsi gecen okula yıl boyunca muracaat yapılıp program seceneğinde ise oğrenciler basta girecekleri seviye testine gore eğitimlerine başlarlar.

İkinci secenek olan bir universitede hazırlık bolumu, dil oğrenmenin en ekonomik alternatifidir.Bu seceneği tercih eden oğrenciler seviyeleri fark etmeksizin hep birlikte eğitimlerine devam ederler.

Genellikle 8-10 ay suren derslerin 1.donemin ilk 2-3 ayında sırf Rusca ders verilmekte olup sonraki aylarda ise secilen bolume gore takviye dersleri yine Rusca olarak verilir. Bu tip okulların barınma secenekleri kendi yurtlarından oluşmakta olup kayıt icinse eğitim evraklarınızın Rusca'ya tercumesi ve noter onayı ekstra masraf teşkil etmektedir. Yemek-icecek gibi ihtiyacları oğrenciye aittir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.