Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Joymax'in Yeni Portal Sitesinde yenilikler.


hml

Önerilen İletiler

Arkadaşlar haberiniz varmi ama Joymax sitesimde yeni portalın duyurusunu yaptı ve bu yeni portal ile hediye silk olayı sona erecek.

 

Ayrıca yeni bir mail koruması gelecekmiş, umarım hacklenmeye karşı işe yarar.

 

Duyuru aşağıda,

 

Oyuncularımıza karışıklık ve yanlışlığı önlemek için portal site yenileme sonrası değişecek içerikleri haberdar etmek isteriz.

 

1. E-posta doğrulama gerekmektedir

E-posta Doğrulama Sistemi önce Joymax hesabı oluşturmak üzerine isteğe bağlıydı. Ancak hesap hıesızlığından siz oyuncularımızı korumak için, E-posta doğrulama gerekmektedir.Yeni portal sitemize girmeden önce Joymax hesabınızı doğruladağınızdan emin olun.

 

2. Silk Nakit Entegrasyonu

Silkroad websitesinde alınan normal ve premium silk portal cash “SILK”ile entegre edilecektir. Böylece Silk satışı sadece yeni portal sitesinde satışa sunulacak , Joymax.com

 

3. Silk son kullanma tarihi değişimi

1 yıl ipek kullanılabilir dönemi 5 yıla değişecek . Bu bizim oyuncularımızın uzun süre kendi silklerinden faydalanmaları içindir. Bu konuda daha fazla ayrıntı yakında yapılacaktır.

 

4. Hediye Silk sona erecek

İstismar ve bazı durumlar nedeniyleve ipek hediye sistemini kaldırmaya karar verdik .

 

5. Çokdilli Müşteri Desteği

Oyuncular portal sayfası içeriğini görüntülemek için Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca seçebilirsiniz. Dil seçim barı portal sayfanın sağ üst köşesinde olacaktır.

 

Dil seçimi çubuğunda dil seçerek ve İletişim desteğe > SSS'e tıklayarak Türkçe, Arabça, İspanyolca ve Almanca kullanarak sorularınızı gönderebilirsiniz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.