Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Olta Haber Ajans: Solaryumdan çıkan turuncu canavar Nişantaşı'nda dehşet saçtı


mengutuncbilen

Önerilen İletiler

nisantasi.JPG

Üstte: Nişantaşı sakinlerinin panik dolu bakışları arasında mağaza, solaryum ve brasserielerde korku salan ve gücünü kredi kartlarından alan bu yaratığı durdurabilecek tek şeyin kamera pozu olduğu düşünülüyor

 

İSTANBUL - Nişantaşı'nda dün öğle saatlerinde meydana gelen tüyler ürpertici olayda Sun Magic adlı solaryumdan çıkan saçı sarıya boyalı radyoaktif turuncu renkli canavar ortalıkta dehşet saçtı.

 

"Kaldırımdan yürürken fırladı önüme," dedi o sırada sokaktan geçen ev hanımı Nejla Güngören. "İki tane kocaman aynalı gözlü bir şeydi. Gözlerinin içine baktığınızda hiç bir ruhu olmayan, hatta kendi suratınızı size geri yansıtan bir ucubeydi... kaçmaya çalıştım ama o sadece agresif bir şekilde üzerime gelip burnuyla genzi arasında bir yerlerden gelen korkunç bir ses tonuyla, 'r'lerini yuvarlaya yuvarlaya 'AY BİR ÇEKİLİRMİSİNİİİZ ÜFFF YAA!!' deyip beni kenara itip yoluna devam etti... ellerim hala titriyor."

 

Yarı insan, yarı balmumu görünümlü yaratığın daha sonra Mango mağazasına girip ortalığı kana buladığı görüldü.

 

"Zor kaçtım o kanlı kırmızı tırnaklı pençelerinden," diye anlattı Mango satış elemanı Haluk Sağlam. "İçeri girdiğinde garip bir metamorfoz geçirdi bu mahluk. O büyük metalik aynalı gözleri başının üstüne doğru kaydı ve altından iki cansız göz daha belirdi. O dört boş gözlü şey doğru bana geldi ve hiç kaçacak vaktim yoktu. Sonra hala tüylerimi diken diken eden monoton ölü bir ses ve aşağılayıcı bir tavırla 'BAKARMISINIZ! İLKBAHAR YAZ KOLEKSYONUUU!" dedi. Ne dediğini anlamadım, çünkü bir soru değildi tam olarak... yeni sezon koleksiyonu zaten etrafımızda her yerde mevcut... ama kızdırmak istemedim, kibarca ne aradığını sormaya çalışırken üstüme atladı ve 'ÜFF TAMAM NEYSA BOŞVAR!' deyip bana sırtını çevirip yoluna devam etti. Yine de ucuz atlattım."

 

Mango'nun ecel terleri döken çalışanlarına gözünün kenarıyla alaycı birkaç bakış atıp, ardından istediği bedeni bulamadıkları için kaprisli ve histerik bir sinir krizi tribine girip sonunda üç bluz ve iki etekle yoluna devam eden sosyopatik canavarın daha sonra bir cafeye girdiği, ve çevredeki vatandaşların endişeli bakışları arasında kendi neslinden olan diğer canavarlara cep telefonu vasıtasıyla iletişim kurup onları yanına çağırdığı işitildi. Vatandaşların kaçışmalarına vakit olmadan iki yaratık daha cafe sakinlerinin arasında aniden beliriverdi.

 

"Aman tanrım, hiç böyle birşey görmedim," dedi yan masadaki Jale Akyiğit, kızıyla beraber çay içerken. "Telefonu garip cız-tak sesli sinir bozucu makineli tüfek gibi bir şarkıyla çalar çalmaz 'OFFF NARDESİNİZ YAA? CAFE NERO'YA HADİSENİZE, ORDAYIM BAN... TAMAM HADİ BAYBAY' dedi. Çok iyi hatırlıyorum... 'Ben' demedi 'Ban' dedi. Bunlardan daha fazlası etrafımızı sarmadan kızımla beraber kaçtık."

 

Aynı aynalı metalik gözlü, parıldayan takılı, floresan ojeli, radyoaktif turuncu tenli yaratıklardan ikisi daha cafeye vardığında, etraftaki çevre sakinlerinin korku dolu bakışları arasında hangi cehennemden çıkmış olduğu bilinmeyen bu doğaüstü ölü ile canlı arası varlıkların mocchachino ve cafe latte içip birbirlerinin giysilerinden bahsettikten sonra dedikodu yaparak, bir kere bile gülümsemeyen suratlarındaki sivri sahte burunlarından çıkan 'Ban'lı 'San'lı garip bir dilde konuşmaya başladılar. Konuşmalarının kulak tırmıklayan tonu, konuştukları konuların anlamlı herhangi bir içerikten yoksun dayanılmaz yüzeyselliği, ve çevrelerindekileri hiçe sayan antipati ötesi küstah aşağılayıcı narsisistik tavırları neticesinde o sırada cafede bulunan 16 masum insan çeşitli hastanelere kaldırılarak "aşırı derecede şımarıklığa maruz kalma" tedavisi gördü.

 

Olay yerine varan emniyet güçleri iki saatlik bir ağız dalaşından sonra korku salan canavarları Zara'da bir köşeye sıkıştırıp kredi kartlarına el koydu. Böylece bütün insanüstü kudretlerinden yoksun kalan canavarlar babalarını cep telefonlarından arayarak ağlaya ağlaya olay yerinden dağıldı.

 

Olaylar sırasında canavarlardan birinin burnunu bir polis memurunun gözüne saplaması sonucu bir emniyet görevlisi ağır yaralandı.

 

(OHA)

 

http://oltahaberajans.blogspot.com/2010/03/solaryumdan-ckan-canavar-nisantasnda.html

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.