Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erbakan: Hacca gidenler Yahudilere çalışıyor


Efendi Türkler

Önerilen İletiler

Erbakan: Hacca gidenler Yahudilere çalışıyor

 

11451841.jpg

 

 

 

Erbakan: Hacca gidenler Yahudilere çalışıyor

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, dünya ekonomisine Yahudilerin hakim olduğunu savundu, ''Hacca gidenler bile Yahudiye çalışıyor'' dedi.

 

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’ndeki yazlığında dinlenen Necmettin Erbakan, Ayvalıburun Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrasında, bahçedeki kameriyede oturup geleneksel sohbetini gerçekleştirdi. Erbakan, mevcut dünya düzeninin Yahudilerin kontrolünde olduğunu ve bu düzenin yıkılıp yerine adil düzenin kurulması gerektiğini söyledi.

 

Irkçı emperyalizmin 350 yıldır bütün insanlığı sömürdüğünü vurgulayan Erbakan, “Siyonizm oynadığı üç kağıt oyunlarıyla bütün insanlığı soyuyor. Osmanlı durduruldu ve Siyonizmin hakimiyeti başladı. Şimdi biz tarihi, aslolan yoluna sokmanın mücadelesini veriyoruz. Faizci kapitalist sistem yıkılacak ve yeni adil bir düzen gelecek. Üç kağıt ekonomisi ile dünyayı dolandırıyorlar. Yeşil dolar, Sarı Amerikan tahvili ve Beyaz Merkez Bankası kâğıtları ile 20 trilyon dolar Amerika’nın elinde. Yeşil, Sarı ve Beyaz kağıtlarla üçkağıtçılık yapıyorlar. Dünya bu kapitalistlere çalışıyor. Efendim şimdi ben hacca gideceğim. Bir Türk uçağı ile gideceğim ki, param Türkiye'de kalsın. Sen öyle zannediyorsun. Türk uçağına biniyorsun. Türk uçağı havalanıyor. Uçmak için ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı) üyesi olması gerekiyor. ICOO, Rockefeller denilen Yahudinin kuruluşu. Bilet parasının yüzde dokuzunu vermezsen üye olamazsın. Dünyada kim nereden nereye gidiyorsa, yüzde dokuz yahudiye ödüyor, ondan sonra bir yerden bir yere gidiyor. ‘Efendim, ben Yahudiye para ödemek istemiyorum. Onun için hacca gemiyle gideceğim' dese, geminin açık denizlere açılması için loyd almak gerekiyor. Loydun yüzde dokuzu da Yahudiye veriliyor. Bu loyd hakkı da yahudinindir” diye konuştu.

AHMET ERTAN/ EDREMİT (DHA)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Erbakan'in sözlerine sadece gülünür.Yalan veya dogrulugu anlaminda degil,söyleyen kisi anlaminda gülünür.Erbakan'in partisinden kac milletvekili ve Belediye Baskani Hacca gidipte Türkiye'ye küfretmedi.Kac kisi küfretti demiyorum kac kisi küfretmedi?Erbakan Türkiye'de sadece mezhep catismalarini,Laik-Anti Laik catismalarini körüklemedi,Erbakan bölücülügü resmen körükleyen siyasetcilerden biridir.

 

Erdogan'in en yakin dostlari Yahudilerdi.Simdi nasil Yahudi karsiti oldu iste ona gülünür demek istemistim.

 

Yine Mevlana'nin sözüne geldik: "Bir lafa bakarim lafmi diye, bir söyleyene bakarim adam mi" diye...

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

bu yazı yanlış yazılmış hacca giden bile yahudiye hizmet ediyor demesinden maksat insanların siyonizmin tuzağına geldiklerini ve insanların onlara istemeyerek de olsa hizmet ediyor yani akpye oy veriyor olmasını anlatmıştır. erbakanı bazıları biraz zor anlarlar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
  • 4 ay sonra...

Allah vermiş bir akıl kullanmaya bile üşenir olmuş şu saçma varlıklar Erbakan yahudilerin kurduğu sömürü düzeninden bahsediyor hacca gidenlere mi laf ediyor mezhep çatışması çıkardı diyor örnek ver ey insan nerde ırkıçılık yapmış bir insanı diğerinden ayırmış

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.