Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun Mineu... Güzel yavrun,eşin ile birlikte sağlıkla nice mutlu yaşlara canım... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 iyi ki doğdun MineU.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun Mineu... Güzel yavrun,eşin ile birlikte sağlıkla nice mutlu yaşlara canım... Çok teşekkür ederim ablacım unutulmamış olmak çok güzel iyi ki doğdun MineU.... Teşekkür ederim adminim Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun minecim. Kuzun ve eşinle birlikte tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle. Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 NİCE YILLARA SAĞLIKLI, MUTLU OLSUN YAŞAMINIZ SEVDİKLERİNİZLE... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 iyi yıllar iyi yaşlar sağlıklı mutlu ve bol paralı bi ömür diliyorum ablacım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun mine =) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2010 Doğum günün kutlu olsun minecim. Kuzun ve eşinle birlikte tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle. Tekrar çok teşekkür ederim ablacım NİCE YILLARA SAĞLIKLI, MUTLU OLSUN YAŞAMINIZ SEVDİKLERİNİZLE... Teşekkür ederim sevgili Janset iyi yıllar iyi yaşlar sağlıklı mutlu ve bol paralı bi ömür diliyorum ablacım Canım benim çok teşekkür ederim , Görüşemiyoruz hiç ösledim kıss seni mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun mine =) Ahmet çok teşekkür ederim sana da İyi ki varsınız , hepinizi çok seviyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.